Sisata susjeda

Renata inače tiha i samozatajna susjeda iz druge ulice koja ima nekih 30-tak godina i nije se činila tako vatrenom i divljom jebačicom.

U par navrata sam ju vozio njenoj mami u Zagreb, ali nikad nismo putovali sami. Inače je jako lijepo građena. Lijepa u licu i duga crna kosa prekrivala joj je ramena. Guzu je imala malu ali zato su joj sise bile +5.

Jednom prilikom me je zamolila da ju povezem natrag kući iz Zagreba, što sam vrlo rado prihvatio.

Došao sam po nju, natovario stvari u auto i krenuli. Putem smo pričali o svemu i svačemu. Pošto smo prolazili pored polja kukuruza zezao sam ju da će dobit jedan klip od muža kad sad dođe kući.

Na to je ona rekla da bi voljela dobit jedan i prije nego što dođe kući.

Shvatio sam poruku pa sam skrenuo u jedno kukuruzište. Izašao sam van i rekao joj da si dođe izabrat jedan klip.

Izašla je i primio sam ju oko struka te ju povukao k sebi. Spremno je otvorila usta i uvalila mi jezik. Nisam gubio vrijeme već sam joj odmah zavukao ruku pod majicu i izvadio sise iz grudnjaka te ih počeo mijesit i igrat se sa već otvrdnulim bradavicama. Njeni duboki uzdasi upućivali su da joj odgovara to što radim.

Spustila je ruku te mi preko hlača počela trljat već dobro uzdignuti kurac. Niti ja ništa nisam kasnio za njom. Već sam joj raskopčao hlače i polako ju navodio prema autu.

Otvorio sam zadnja vrata i ušli smo unutra. Već smo oboje bili skinuti. Još sam neko vrijeme uživao u njenim ogromnim sisama. Mijesio sam ih, cuclao, jezikom kružio oko bradavica i povremeno ih grickao.

Spustio sam glavu u njeno međunožje. Tamo je bila živa poplava. Lickao sam joj klitić a sa dva prsta sam ju polako zadovoljavao. Kako je već bila dobrano napaljena ,prstima sam ju mazio po cijeloj dužini njene pičke. Svaki puta sve bliže njenoj drugoj rupici.

Kad je i druga rupica bila dobro podmazana picinim sokovima polako sam joj ugurao srednjaka. Samo je kroz zube procijedila mmmmmm. Nakon par uboda ustao sam se i ponudio joj pred facu već bolno uzdignut kurac. Spremno ga je uzela u ruku, par puta prodrkala i stavila ga u usta. Tako je divno pušila da mi je u jednom trenu već koncentracija toliko popustila da sam joj skoro svršio u usta.

Izvadio sam joj ga iz usta i počeo ju silovito nabijat u njenu predivnu i mokru pičku. Ta je poza bila više nego akrobatska. Sjeo sam na sjedalo a ona nasjela na mene. Divljački se nabijala i bilo je pitanje vremena kad ću explodirati u njoj. Naslinio sam prst i opet joj ga stavio u prekrasan šupak. Tad je još više podivljala. Ni u kom slučaju nisam želio svršit.

Prekinuo sam ju i rekao joj da se naguzi. Uhvatio sam ju za bokove i nabijao ju u pičku. Tad mi je rekla da joj je to omiljena poza i da će ubrzo svršit te da joj ga stavim i u guzicu.

Sa dva sam prsta pokupio svoju slinu i podmazao joj guzicu. Stavio sam glavić na ulaz i polako je samo utonuo unutra. Njeno grčenje i stenjanje nagovještavali su da svršava. Nekoliko sam puta ga vadio iz šupka i trpao joj u totalno mokru pičku i obratno. Tad se više nisam mogao kontrolirat i napunio sam joj guzicu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx