web hit counter

Tamarin mali braco – IV dio

Kada se očistio, spustio se niz stepenice i nazvao najboljeg prijatelja. Cure su se glasno čule u susjednoj sobi. «Robi, to si ti?», tiho je govorio. «Dobro, dobro… o tome ćemo poslije. Ako hoćeš vidjet što je prava zabava, dovlači dupe k meni što prije možeš.»

Tamarin mali braco – III dio *INCEST*

Pola sata kasnije objašnjavao je frendu, «Kažem ti da te pičke nisu normalne! Sve sam ih prejebao i nikako im nije dosta, ja ne znam koji je to kurac. Kažem ti, najgore droje! Daju i u dupe, gutaju, ma sve!»

«Ma daj ne seri, pokarao si blizanke i Lanu?! Haha, stvarno misliš da sam idiot. Ne bi se one nikad jebale s tobom, njih ti tucaju nogometaši. Za dobru lovu.»

«Ma kad ti kažem!», Igor je bio iznerviran, «I meni je prvo bilo čudno… al kaj ja znam, valjda su nedojebane, il vole mlado meso. Čekaj pa ćeš vidjet, vjerojatno će i tebe potrošit.»

«Oh, Robi, nisam znala da si tu.» Bila je to Tamara. «Očete se s nama igrati lovice?»

«Malo smo prestari za to, kaj ne?», klinac je bio razočaran što mu odmah nije skinula jumf.

«Zakaj? Vi ćete loviti nas, a ako nas dohvatite, morat ćemo napraviti što god kažete.»

Robi se zacrvenio. Činilo se da Igor ne sere.

«Pa..može», Igor se kesio jer je već imao iskustva kako stvari završe kad droljice spomenu igru.

Skočio je na noge i Robiju rukom signalizirao da ga slijedi. Na podu dnevnog boiravka u krugu su sjedila sva 4 komada u super spavaćicama iz kojih su na sve strane ispadale obline tih zamamnih tijela.

«Danas je Robi s nama, što znaći da ćemo se ekstra dobro zabaviti, cure», Tamara ih je obavijestila.

«OK», Lana je rekla. «Pravila su sljedeća… Vi dečki ostajete tu i brojite do pet, i onda nas lovite. Ako zgrabite neku, možete od nje tražiti što god hoćete. OK?»

«Može, super», Igor je bio oduševljen. Pogledao je prijatelja koji je izgledao malo nervozan zbog svega ovog.» «…dva, tri, četiri, pet…stižemo!», odbrojavao je.

Dva dečka zatrčala su se prema hodniku. Curama tamo nije bilo ni traga. Robert je nervozno pratio frenda koji je trčao prema sobi za goste. Naglo su otvorili vrata, no opet ništa. Tada su ugledali Lanu kako se pokušava sakriti. Sirotica je bila prespora za dečke. Igor ju je zgrabio za dupe i viknuo «Uhvačena si!» Robi se pojavio u sobi baš kad je cura zgrabljena.

«Ok, šta da napravim?»

«Hmmmm… da vidimo…. mogla bi mi popušiti kurac?», Igor se smijao otkopčavajaći šlic, a Robijeve oči skoro su eksplodirale kada je vidio mačku kako se spušta na sve četiri kao kuja i bez protesta počinje pušiti kitu. Njene crvene usne gladno su klizile po debeloj kurčini gore dolje. «Ajde Robi, nađi si pičkicu… vidiš kako su nedojebane, samo čekaju da im ga čovjek metne.»

Robi se sada, kada je shvatio da se ovo zbilja događa, unezvjereno počeo okretati po sobi u potrazi za svojojom napaljeno pizdom. Tina je baš pokušala neopazice zbrisati u kuhinju. Pohitao je za njim, al plavuša ga je zajebala i brzo klisnula u dvorište. Razočarano se vratio i malo zastao da gleda kako Lana pljuga Igoru, a zatim odlučio potražiti sreču u dnevnom boravku. Ušao je u isti čas kada su se nutra stvorile Tamara i Tina, koje su ušle iz vrta. Pokušale su mu pobjeći, ali klinac gladan pičke preletio je namještaj i zgrabio Tamaru za nogu.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx