Jebao sam svoju strinu u sve rupe

Živim s roditeljima, Imam 21 godinu i većinu djetinjstva sam se palio na svoju strinu, koja nam je bila čest gost, bila je jako lijepa punijih usta, tamnog tena i jačih oblina. Uvijek sam je odmjeravao i zamišljao kako bi radio bolesne stvari s njom. Ona je žena dvoje djece i puno radi isto kao i stric, ali je uvijek sređena i jebozovna.

Jedne večeri me zamolila da joj pričuvam djecu dok ona ne dođe iz noćne, a stric je radio kao trgovački putnik. Ja sam pristao, ne sluteći kakva ce to noć bit.

Došao sam tamo uspavao djecu i gledao televizor, bio sam napaljen kao nikada. Lagano sam ga drkao u boravku. Sinula mi je ideja da nađem njene gaćice.

Otisao sam do wca i uzeo od strine tangice koje su jako mirisale po njoj. Uzeo sam tange i upalio porniće na laptopu. Upalio sam pornić i drkao, kurac mi je bio sve veći i veći, jako sam ga natezao i svršio sam i obriso se njenim gaćama. Vratio sam ih u wc.

Otišao sam spavat, oko 3 sata strina se vratila čuo sam je kako ulazi, pogledala je jel spavam, i zatvorila vrata. Čuo sam je kako sjeda za laptop i pali porniće, iste one koje sam ja gledao, ušla je u povijest i sve vidila. Ja sam se skamenio i nisam progovorio ni riječi.

Ušla je u sobu i pozvala me. Rekla je da je skužila da sam gledao pornice i da je našla spermu na svojim gacama iako nije imala seks 2 tjedna. Nisam znao šta ću. Priznao sam joj da mi se sviđa i da sam se obrisao njenim gaćama i da se ne kajem. Osjećao sam se tako neugodno, a sretno. 

Rekla je:” sad ćeš dobiti svoju kaznu” 

-jedva čekam. -odgovorio sam

Strina se nasmješila i lagano mi primila kurac koji je lagano nabrekao, ljubili smo se kao ludi. 

-A da se preselimo u sobu? – pitao sam je nesigurno

-Može. – rekla je sa smješkom

Otišli smo do sobe. Lagano sam je skidao i ljubio po vratu, lagano, ali dovoljno grubo da bude seksi. Skino sam je, a imao sam šta i vidjet, strina je imala tako sočnu pičku sa malim dlakama iznad nje. To je bio najljepši prizor u mom životu, lizao sam joj pičku tako da se koprcala po krevetu nije mogla izdržat. Skinula me i krenula ga pušit tako jako da me sve zabolilo. Stavila je cijeli kurac usta, svih 19cm. 

-Lakše molim te- jecao sam. 

-Kako god ti hoćeš- odgovorila je. 

Pušila ga je još malo i igrala se s jajima. Onda je opet pušila sve jače. Primio sam je snažno i rekao sebi da ću je jebat tako jako da neće moć hodat. Onda sam je okrenuo na leđa, ona se isprčila i ja sam ga stavio u njenu sočnu i toplu pičku.

Čuo sam njeno uzdisanje:” aaaah sporije”. Osjetio sam njeno zadovoljstvo ušao je cijeli, a ona ga je osjetila svaki centimetar i svaki centimetar jače vristala. Jebao sam ju tako jako. a ona se derala :

– “jače, jače” ja sam je jebao jos jače.

Njena pička bila je tako topla, ali ja sam htio više izvadio sam ga i lagano stavljao u guzicu, ona je vrištala kao luda. 

-Šta radiš to mali perverznjače. – pitala me u čudu. 

-Sad ćeš ti dobiti kaznu. – odgovorio sam sa smješkom. 

Nije išlo najbolje pa sam morao podmazat. 

-Otvori drugu ladicu. – rekla je strina

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
10. siječnja 2023. 01:09

Strine i dajnice-ujne sluze da bi se djeca naucila jebavat. .. vazda govorio moj djed 😊 Ja sam se na svojima naucio, primjenio djedov savjet 💪😎

Cane
Cane
Guest
Reply to  Kvisko
12. siječnja 2023. 07:07

Jesu za jebavati ja volim to strinu ujnu takve me zene privlace kumu i tastu jebem a zelim i ostale

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
2
0
Ostavi svoj komentarx