Tetkino pušenje kurca i jebanje njene napaljene frendice

Ovo je 3 dio od 3 u seriji Prvo seksualno iskustvo sa tetkom

Erotske priče, Tetkino pusenje kurca i jebanje njene napaljene frendice,

Jednog jutra dok sam još bio na odmoru kod tetke u Splitu probudio me je čudan smijeh iz kuhinje, prepoznao sam da to nije moja tetka. Ustao sam onako sanjiv, jer sam se prošlu noć izmorio jebajući tetkicu svoju, skroz me je iscrpila.

Polako sam se spustio na donji sprat i prišao vratima od kuhinje da vidim o čemu njih dvije pričaju. Za stolom je sjedila moja tetka i njena drugarica Lea kako sam kasnije saznao da se zove. 

Pričali su o meni i tetki, kako se nas dvoje jebemo. Mislio sam da tetka o tome nikome neće reći, ali sam se prevario. Govorila joj je kako imam tvrd, mlad kurac, kako sam izdržljiv da mogu dugo da jebem, kako volim i pičku i guzu da punim.

Njena drugarica je samo uzdahnula i rekla blago tebi i kako bi ona voljela da ima tako nekoga. Lea je bila gospođa od 45 godina, sama je živjela u kući preko puta. Njen muž je radio u Njemačkoj i rijetko bi dolazio. Dobro se držala za svoje godine, bila je malo punija od tetke, imala je višu guzu i sise prava petica i to jaka.

Tokom njihovog razgovora sam se toliko napalio da se moj kurac podigao, mogao se primijetiti na šorcu. Odlučio sam da uđem u kuhinju. Pozdravio sam ih, tetka reče da dodjem da se upoznam sa njenom najboljom drugaricom. Prišao sam i pozdravio je, ona se nije pomicala. Njen pogled je završio na mome kurcu koji se oslikavao ispod šorca. Nakon što sam se upoznao popio sam sok i vratio se u sobu. 

Nedugo zatim Lea je pošla kući, na rastanku je nešto molila tetku ali nisam razumio šta. Tetka je svratila do moje sobe i sa smijehom mi rekla da ne smijm da izlazim pred njene drugarice sa dignutim kurcem, to nije dobro po njihovo zdravlje.

Zatim ga je uzela u ustu i počela silovito da puši. Ja sam uživao, drkala ga je snažno, jako od vrha do kraja. Jezikom je lizala mi glavić i rupicu na vrhu kurca da ne svršim odmah. Nisam dugo izdržao počeo sam da svršavam. Ona je i dalje jednom rukom ga drkala a drugom mi mijesila jaja dok poslednja kap se nije iscijedila. Sperma se slijevala niz njena prste. Stavila ih je u usta i sve polizala. Dobar ukus rekla je, ustala i otišla u kuhinju.

Uveče je tetki zazvonio telefon, to je bila njena drugarica pričale su jedno pola sata. Na kraju razgovora tetka joj je rekla da će doći ujutru kad se probudi. Poslije je meni na večeri rekla kako je nju zamolila njena drugarica ujutru da dodjem da joj pomognem da pomakne neke stvari jer želi da renovira sprat. Ja sam odgovorio da mogu. 

Ujutru sam se spremio, obukao šorc i majicu i zaputio se do nje. Pozvonio sam na vrata kada se pojavila Lea, na sebi je imala crvenu kućnu haljinu sa velikim dekolteom. Sise samo sto joj nisu ispale. Ponudila me je da uđem i pokazala mi neke stare svrai što trebam na tavan da prebacim.

Kako je bilo vruće a i posla bogami skinuo sam majicu i ostao samo u šorcu. Ponudila je da se malo odmorim i donijela mi u sobu hladnu limunadu da se osvježim. Sada se haljina na njoj još više opustila nisam mogao da pomaknem pogled sa njenih velikih sisa. To je i ona primijetila pa me upita da li mi se svidjaju. Ja onako pomalo zbunjen odogovriih da su velike, da nisam vidio nikada veće. U isti tren je ustala i raskopčala svoju haljinu. Ostala je potpuno gola, pica uredno obrijana, guza popunjena a sise ogromne kao vime u krave.

Nastavci<< Nastavak jebanja moje tetke
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx