Please wait...

Trazila je da nas gleda ( Marina i ja 3 )

Marini je bio rodjendan. Odlucila je da slavi kod nas u stanu. Bilo je dosta ljudi, muzika pice, zezanje. Fino smo se zapili.

Pušila mi je pred drugaricom ( Marina i ja 2 )

Marina mi je u jednom trenutku sapnula kako Irena zeli da nas gleda dok se jebemo. Mnogo ju je napalilo ono kad sam ti pusila u kolima i sad zeli da nas gleda. Svidela mi se ta ideja. Rekao sam joj da mi je to okej, i ovako smo oboje zeleli vec duze vreme tako nesto. Super, ostace veceras sa nama.

Bilo je vec kasno kada su ljudi poceli da se razilaze. Irena je kao ostala da prespava jer je bila dosta pijana.

Kada su svi konacno otisli i kada smo zakljucali vrata isprativsi goste odmah sam navalio na Marinu kao nezdrav. Stikle, sexy carape, kratka suknja i kosulja. Bacio sam je na ugaonu garnituru, skinuo joj gace i krenuo da je lizem. Irena nije bila tu, ali je posle minut izasla iz wc-a i videla nas. Instiktivno je sela u fotelju i polako krenula da se dira.

Kada sam zavrsio sa lizanjem, zamenili smo se. Skinuo sam pantalone i Marina mi je pusila kurac. Vrlo brzo sam je podigao i rekao da me zajase. Skinuo sam joj kosulju i brus i lizao joj bradavice dok je skakala po meni. Irena je ustala i otisla do torbice.

Vratila se sa dildom u fotelju tako da je sad umesto prstiju gurala njega u picku. Bio sam pijan i imao sam osecaj da mogu da jebem celu noc. Guzio sam je, skakao po njoj, ona po meni. Jebao sam je u kuhinji, na podu. Dva puta je svrsila i molila me da stanem. Cak je i Irena svrsila dok sam jebao Marinu s’ guza i gledao je pravo u oci. Spustio sam Marinu dole da mi lize jaja i drka kako bih svrsio. Rekla mi je po stopalima.

Skinula je stikle i pruzila mi stopala a ja sam ih isprskao. Elegantno je odsetala do Irene i pruzila joj prvo jedno pa drugo stopalo da polize. Ova je bila halapljiva i nista nije ostavila.

Zatim su otisle do wc-a jedna za drugom a Irena je iskoristila da me uhvati za kurac u prolazu sto Marina nije videla. Pozeleo sam da je jebem a siguran sam da bi i ona to volela.

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare