Upoznavanjem domine sam tek shvatio sto želim i sto znači dobar sex (BISEX MMŽ)

Bilo je to jednog običnog dana šetao sam gradom kao i uvijek poslijepodne, ugledao sam mladu atraktivnu plavušu kako sama sjedi na fontani u parku. Malo sam razmislio i odlučio zašto joj ne prići. Krenuo sam prema njoj sav uzbunjen, kad sam došao predstavio sam se i krenuo s upoznavanjem.. .. nakon nekoliko minuta krenuli smo u prvi kafiću na kavu, uz ugodan razgovor pozvala me je kod sebe na večeru večeras u 21 h, naravno pomalo iznenađen pristao sam i već se počeo uzbuđivati. 

Sto se više približavalo 21 h sve sam više bio nemirniji, otuširao se spremio, kupio ružu i krenuo prema njoj. Kad sam došao ugodno smo ćaskali uz večeru pa onda uz koju čašu vina poprilično se opustili te počeli pričat o sexu i maštarijama. Rekla mi je da ima malu tajnu ali ne želi mi odmah otkriti jedino me tražila da pristanem i da će mi biti ugodno, naravno pun znatiželje pristao sam te smo se uputili u sobu.

Ušli smo te mi je odmah s vrata opalila 2 jaka samara rekla da se skidam i da je oslovljavam sa gospodarice.

Skinuo sam se pomalo uplašen, bacila me je na krevet te stala iznad mene počela mi je svojim štiklama lagano tući kurac i jaja sto me je malo borilo ali i pasalo, nakon toga je počela pišati po meni sto me je uzbudilo i već mi je kurac bio jako ukrućen. Sjela mi je na lice i rekla da joj očistim pickicu i guzu te da nemam sreće jer joj se ne kaka. 

Počela je da mi puši kurac jako i do kraja a rukom mi je prelazila preko supka i u jednom trenutku počela lizat supak i drkat.

Nakon sto je dobro navlažila moj supak počela mi je stavljati prst pa dva.. . digla se s kreveta zakačila svoj strapon te mi naredila da se okrenem i naguzim sto sam i poslušao odmah mi ga je jako zabila sto me je zabolilo ali sto je vise zabijala vise mi je i paso počela me tuče po guzi i drkat moj tvrdi kurac. Izvadila ga je i rekla da kliknem pred nju i dobro joj očistim strapon.. . kad sam očistio strapon rekla mi je da ima želju da joj ližem znojne pazuhe sto sam odmah krenuo i već mi je kurac pulsirati koliko je bio tvrt.

Kada sam 10 minuta lizao pazuhe rekla je, upsss imaš sreće rodni sa manom na wc, krenuli smo ona je sjela na školjku i čulo se kako kaka, kad je završila rekla je da joj očistim guzu jezikom sto sam i učinio na početku nisam htio ali uz šamar sam morao.

Kad smo se vratili u sobu počeo sam drkati i osjetio sam da ću brzo svršiti na što je rekla da joj svršim po nožnim prstima sto sam za par sekundi i učinio, te sam morao polizati svu svoju spermu sa stopala. 

Nakon toga u sobu je ušao muškarac začuđeno sam gledao a ona je rekla uđi dušo zabavljam se, nisam znao sto se događa, dok nije prišla k meni i naredila da klekne, te mi uvalila njegov kurac u usta dok su se njih dvoje strašno ljubili, kad sam mu popušio krenuo ju je jebati a ja sam lizao pičku dok ju je on jebao. Brzo nakon nekoliko minuta je svršio ogromno po njenoj picki sto se slivalo i niz šupak naravno to je bio posao za mene pa sam sve to polizao i progutao toplu spermu. 

Krenuli smo svi troje u wc da se otuširamo, on je u kadi rekao da poližem njegovoj dragoj još malo mačkicu, a njih dvoje su se lizali po cijelom tijelu, predložila je da osjetim i pravu kitu u sebi te me uhvatila za kose i nabila glavu među svoje noge a on mi je lagano stavljao nabreklu kitu u moj uski supak, borilo je ali i pasalo.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx