Prevarila sam muža sa sinom

Incest priče, mama i sin, dok sam ležao u svojoj sobi onako gripozan, tog decembarskog prepodneva, razmišljao sam samo o tome da ovo što pre prodje. Bio sam mrzovoljan, sve mi je smetalo pa I moja keva Snežana koja se baš trudila da mi olakša to gripozno stanje, koliko je mogla. Kuvala mi je čajeve, kljukala me andolima I odazivala se na svaki moj nervozni poziv. Keva je inače glavna medicinska sestra na odeljenju hirurgije u bolnici, pa joj moje zanovetanje I nije strano. Moj ćale je automehaničar, koji po ceo dan provodi u svojoj radnji, bilo da ima posla ili ne. 

Ja sam student istorije na zadnjoj godini, a moja sestra Ivana je diplomirala prošle godine I odmah nakon toga se udala. Eto ukratko sam predstavio svoju porodicu a sad da predjem na stvar. Ležim u krevetu I žmurim, kad ulazi keva po stoti put. Ivaneee, ljubavi imaš posetu. 

Otvaram oči I pogledam u pravcu vrata, a pored moje keve stoji dr. Saša Sekulović, njen kolega iz bolnice. Dobar dan doktore – kažem. Zdravo Ivane, jer bolje? Ma kakvi bolje, ne mogu da gledam. 

A biće dobro, samo ti miruj još dan dva I bićeš kao nov. Nadam se doktore, nadam se, kako ste vi? Pa nije loše, prolazio sam ovuda pa reko’h da svratim da Vas posetim, znam da si bolestan a I koleginica Snežana je već nedelju dana na odmoru, pa malo da vas vidim. Lepo od vas, baš mi je drago. Hvala Ivane, idem ja sad a ti odmaraj. 

Hvala vama na poseti, vidimo se. Ivane ljubavi, doktor I ja ćemo popiti kafu, ako nešto treba ti me pozovi. Dobro mama, dobro znaam. Izašli su iz sobe I zatvorili vrata. 

Otkud on, pomislio sam, ali na tome mi se misao I završila. 20-tak minuta po njihovom odlasku iz sobe ustao sam I krenuo ka kupatilu koje se nalazilo u hodniku na čijem su se kraju nalazile stepenice, koje su vodile u dnevnu sobu sa kuhinjom. Čuo sam kevin glas koji tiho govori: doktore doktore baš ste bezobrazni. Polako sam prešao par stepenika I čučnuo da bih mogao da vidim šta se dešava. 

Keva je sedela na fotelji a dr Sekulović na trosedu u dnevnoj sobi. Snežana ja stvarno ne znam, zašto mi govorite da sam bazobrazan dok vam dajem komplimente. Saša, vaši komplimenti nisu u skladu sa vašim nivoom, sa vašim stilom a kao što znate ja sam udata žena. Snežana kad ste vi u pitanju ja potpuno izgubim sve norme, jednostavno …želja u meni je tolika da ne mogu da se kontrolišem. 

Saša molim vas – reče keva I ustade sa fotelje. On ustade istog momenta pridje joj I zagrli je rukom oko struka. Snežana, ja imam toliku želju, vi to znate, vi ste tako erotski privlačni, vaša guza – uhvati je rukom za dupe – vaše grudi – brzim pokretom je uhvati za grudi prislanjajući se na nju odpozadi – Snežana – ljubio joj je vrat. Saša molim vas, prestanite, ne radite to, Saša – keva se otimala iz njegovog zagrljaja. 

Nije je poslušao već je nastavio dalje da šara rukama po njenom telu. Prestanite – otrgla mu se – saberite se čoveče, sedite dole šta vam je? Seo je na fotelju I zamolio je za čašu vode. Keva mu donese vodu I dok je stajala kraj fotelje on joj zavuče ruku pod suknju. Snežana, šta bih vam radio. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj