Usud

Priča počinje negde u mojim dečačkim godinama, imao sam tek jedanaest kad su se u meni počele dešavati promene, počeo sam gledati žene na onaj dečački ali muški način.

Počeo sam maštati , našao sam neke časopise tog vremena sa scenama sexa, voleo sam noći provoditi gledajući slike čitajući tekstove j zamišljajući lepotu dodira i strasti. Još uvek nisam tačno znao šta je sex i uzbudjenje mada sam osećao tvrdoću mladog kurca u gaćama kada bi me uzbudila priča ili slika , prvi put sam malo ovlažio gaće ne znajući šta se tačno dešavalo.

Moje misli i maštarije su najčešće ispunjavale komšinice,mamine prijateljice i druge żene na ulici ,strast mi je najviše uzbudjivala żenske noge i guza ,lagano sam ni ne znajući stvorio fetiš żenskih nogu koje su me strašno uzbudjivale. Elem imao sam još uvek i one pubertetske snove pune strahova kada bi se budio noću u vriscima i znoju uplašen od ko zna čega i koga, spas sam trażio u roditeljskom krevetu u zagrljaju majke i oca koji su spavali u sobi pored.

Vremenom sam prilikom tih noćnih poseta upao u nešto što nisam ni planirao ali se jednostavno desilo. Legao bi u neko doba noći pored majke u krevet okrenut glavom ka njenim nogama i u cvrstom zagrljaju smirio svoje strahove koji su me probudili iz sna u gluvo doba noći. Vremenom sam grleći mamine prelepe noge i mirišući njenu kozu razvijao sexualnu strast koja je punila krvlju moju još neveliku muškost u gaćama. Znao sam dočekati jutro slušajući mamino disanje u snu i očevo povremeno hrkanje dok sam mazio i mirisao mamine listove sa nekad sitnim dlačicama, i hranio svoju strast i fascinaciju żenom i njenim nogama, vlazio sam gaće dok pred zoru ne bi zaspao u nekom blaženom miru.

Vremenom bi maženje prešlo u lagano trljanje od mamu preko gaća i pojačavanje uzbudjenja koje je to stvaralo u meni. Mama se navikla na moje noćne dodire i nije uopšte obraćala pažnju i spavala je dubokim snom. Vremenom sam išao sve dalje i dalje u mom ispitivanju sopstvene muškosti ,sledeći korak je za mene bio nešto uzvišeno i divno a u isto vreme i moralno problematično,što je u meni izazivalo veliku borbu izmedju strasti i moralnih blokada . Jedne noći sam otpočeo svoje igre strasti kao što sam radio uobičajeno ali mi je palo na pamet da iz gaća oslobodim svoj već nabrekli kurac i glavićem osetim dodir mamine tople kože trljajući se kurcem po koži njenih listova i butina ,strast je navirala i uzbudjenje je raslo da sam ispustio prvi put meni nepoznate sokove na posteljinu.Bilo je lepljivo i imalo jak miris ,bio sam uplašen da mama ne primeti pa sam svojim gaćama obrisao svoju spermu i pobegao iz maminog kreveta.

Borba sa moralnim dilemama jednog dečaka je teška i svakodnevna ali strast i priroda su moćan neprujatelj i želja je nadjačavala i svaki novi dan je bio novi izazov i granica se pomerala iz dana u dan. Mama ništa nije naslućivala a postajala je moja fascinacija i izvor svih mojih strasti uzivao sam u njenom telu koje sam svake noći iznova istraživao i upoznavao. Kako sam rastao tako su moja noćna istraživanja išla sve dalje i dalje. Kada je mama spavala okrenuta meni ,ja sam milujući njene noge i mirišući njenu kožu mogao da istražim njeno medjunožije preko gaćica koje je nosila naslućivao bi miris i mekoću njene pičke koju sam zamišljao u svoj njenoj lepoti. Trljao bi sasvim lagano svoj kurac o njenu pičku preko gaćica tako lagano da su pokreti bili ustvari drhtaji mladog tela pod udarima strasti. Kada bi se okrenula meni ledjima onda je centar mog istraživanja i strasti bila njena čvrsta guza i trougao izmedju njenih butina koji se gubio u dubini njene guze a u meni izazivao želju kao ulazak u hram strasti. Dok bi grlio i mirisao njene listove lagano bi izvadivši kurac lagano trljao glavićem po prorezu jakih guzova koji se naslućivao ispod gaćica.

Pokušaj da glavić uguram u trougao ispod guze izmedju butina za mene je bio najuzbudjiviji mogući trenutak koji je izazvao prvo pravo svršavanje u gaće koje sam jedva stigao da navučem pre nego zalijem mamino medjunožije spermom. Ostao sam bez daha u ušima mi je zujalo pomislio sam da ću se onesvestiti. Danima sam u mislima čuvao ovaj trenutak koji me prati do dana današnjeg. Uspeo sam dugo da sačuvam svoju tajnu nisam nikad izazvao neki nagli pokret koji bi probudio mamu i moja tajna misija je trajala i meni donosila zadovoljstvo kako nisam ni mogao da zamislim. Vreme je prolazilo nisam imao devojčice , nije mi trebalo jer nijedna nije mogla doneti strast kaku sam stvorio sam sebi u mraku spavace sobe u roditeljskom krevetu. Rekao bi da sam bio sretan i zaljubljen u trenutak, moralna borba de zahuktavala i bila je sve teža i teža. Sve se jednog dana promenilo i iz dečije igre preraslo u nešto veliko i neobjašnjivo, nešto što izaziva u isto vreme i uzbudjenje i strah kakav i sad osećam posle toliko vremena. Mama i ćale su bili na nekoj svadbi i došli su kasno dobro pripiti , iz sobe su dopirali čudni zvuci neka mešavina vrištanja i stenjanja koje je bilo proizvod sexa koji su roditelji vodili strasno i dugo pod uticajem alkohola bez kočnica ,trajalo je dugo a meni dsan nije dolazio na oči a u dnu stomaka se akomulirala strast i nezadrživo spuštala u mladi nabrekli kurac.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare