Ah, tašta

Bio je topao letnji dan. Vratio sam se kući sa posla. Ulazim u kuću, odvezem kravatu, bacam je na pod, negodujući sebi u bradu što je moram nositi i po ovakvom danu. “Ima li koga?”, povikah…

Tisinu je prolomio dobro poznat glas. “Tu sam, zete”, uz smesak koji je ocrtavao vecito zadovoljstvo.

Da, to je ona, moja tasta… Dama, u svojim zrellim godinama koje tako ponosno nosi… Uz osmeh na licu, rekoh joj: –

“Oh, tasta, pa otkud vi kod nas? Kad ste stigli?”

-Malopre, rece ona glasom koji je uzbudjivao ne samo mene, vec i sve ljude koji su je ikad culi.

“Pa, sto me niste zvali da vas sacekam na aerodromu?” – upitah je…

“Neka, zete, nisam te htela uznemiravati, dosla sam taksijem”…

Ta letnja haljina je leprsala oko nje, dok je isla ka meni da se pozdravimo. Poljubili smo se kulturno, kako to i prilici zetu i tasti, ovlas, u obraz. “Maja je jos uvek na poslu, rekla mi je da ce se zadrzati danas malo duze, ima posla” – rekla mi je.

“Posao ne sme da trpi” – odgovorih joj…

Dok sam koracao ka sredini dnevne sobe upitah je: – Tasta, hocete li mozda do kupatila, isao bih da se istusiram?

-Necu, zete, slobodno idi…

Odlazim u sobu, skidam se i oblacim samo sorc. Dok koracam ka kupatilu, bacim pogled ka dnevnoj sobi i vidim tastu koja sedi sa prekrstenim nogama, pola butine joj se vidi… Sa tom slikom, odlazim u kupatilo, pustam vodu, ulazim u kadu i pocnem da se tusiram.

“Tastaaaa” – povicem…

“Da, zete….”

“Mozete li mi, molim vas, doneti peskir, zaboravio sam ga uzeti”,

“Da, naravno” – odgovara…

Zavesa je navucena celom duzinom kade. Pokucala je na vrata, rekoh joj da udje… Ulazi polako, stidno. “Evo zete, donela sam”… “Udjite, slobodno, dodajte mi, skoro sam gotov” Zavesa je providna, vidim kako koraca ka meni. Sklanjam zavesu malo vise nego sto bi trebalo, uzimam peskir.

“Hvala tasta” – uz osmeh joj kazem. Ona i dalje stoji ispred kade, okrece se levo – desno kao da joj je neprijatno, ali, dok sam pomerio zavesu, ugledala je moju kurcinu, vec tvrdu od slike koja mi je bila u mislima dok sam isao ka kupatilu… Pogledala ga je…. Stojim i dalje u kadi, sa peskirom u rukama, brisem se, brisem lice, spustam peskir i vidim je kako i dalje stoji tu. Pogledamo se u oci…

“Tasta” – nasmejem se – ” I dalje stojite tu?” Cuteci, pridje mi i uhvati me za kurcinu

“Da, zete” – rece ona.

“Ah, tasta…” Samo me je pogledala, spustila se i znalacki ga uhvatila medju usne, drzeci me za koren i uvlacila ga duboko.

“Uuuuh, tastaaa…. Kako ste dobri…. Ah, kako ste samo zeljni”

Nasmesila se i nastavila, uvlaceci ga gotovo celom duzinom. u pocetku mi je bilo malo neprijatno, onda sam se prepustio… Odgurnuo sam je, izvadio kurcinu iz njenih usta…

“Necemo ovde, tasta” – rekoh joj i uhvatih je za ruku.

Otisli smo do spavace sobe i dok sam zatvarao vrata, ona je vec kleknula i uzela ga halapljivo u usta. Uhvatio sam ja za glavu, poceo sam da je tucam u usta, duboko, do grla… Gledao sam odozgo njene sisetine koje su se klatile ispod haljine. Njihale su se u ritmu mog tucanja… Izvadila ga je iz usta, stegla jako i kroz osmeh rekla

“Zete, o ovome sam razmisljala ceo put”

Ustala je, okrenula mi ledja, krenula ka krevetu, oslonila se rukama na njega, istrcila guzu i pokazala mi prstom da dodjem. Podigao sam joj haljinu, ukazala mi se najlepsa guza koju sam do tad video, strgao sam joj gacice, bacio na pod na pola sobe…. Uhvatio sam kurcinu i prislonio glavic na njenu glatku pickicu. Kruznim pokretima sam joj sarao po pickici, a onda ga joj naglo ubacio. Ciknula je onim njenim sexy glasicem….

“Oh, zete!!” Stegao sam joj sisetine, krenuo da je tucam jako, jaja su lupala o njenu guzu. Njeno stenjanje se prolamalo sobom. “Ah, ah, aaaah, zeteeeeeee!!!!!” “Ovo mi je tako trebalo, najbolji si!!!!”

Nisam slusao sta je pricala, bio sam u tolikom zanosu, da sam joj samo stezao sisetine i razvaljivao pickicu. Osamario sam je par puta po guzi, vidim, svidja joj se. “Uh, tasta, guza vam je…. aaaaaahh….” Gledala me je preko ramena, uz osmeh i stenjanje koje je zvucalo kao najlepsa arija koju sam do tada cuo. Svukla je haljinu sa sebe, uhvatio sam je za bokove, stegao jako i nastavio da je razvaljujem sve jace.

“Ooooooohhhhh, tako mi je lepo” – vikala je dok je trljala klit. Osecao sam kako sam blizu da svrsim, a njeno telo je drhtalo…. “Jos malo, tasta, samo jos malo, aaaah, tako sam blizu” – nabijao sam joj najjace sto sam mogao. Ona je vristala, ja sam stenjao….

“Evo gaaaaa, svrsavaaaaaaaaaam” – uhvatio sam joj sise, nabio do kraja i punio joj picku mlazevima tople sperme…. “Svrsila sam” – uspela je da prosaputa i ona.

Dok joj je kurcina i dalje bila duboko u pickici, sperma je pocela da curi niz njene butine. Tad sam tek izvadio kurcinu, ona je samo pala na krevet, guza je gledala u mene i dalje… “Ah, zete, kako mi je ovo trebalo” – rekla mi je sa osmehom. Stajao sam iznad nje i dalje drkajuci…

“Ah, tasta, ovo je bilo nestvarno dobro” – uzvratio sam joj osmehom…

Ustala je sa kreveta, prisla mi i poljubila…. “A sad, mogu da nam skuvam kafu” – nasmejala se i izasla iz sobe onako gola, sa haljinom u rukama… Ostao sam par minuta u sobi, razmisljajuci sta se upravo desilo. Onda sam otisao da popijem kafu…

Rating: 4.4/5. From 45 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare