VJENČANA KUMA: Rekla sam ti da ćeš biti moj rob.. a sad me liži

Ovo je 2 dio od 2 u seriji Vjenčana kuma

Kao što je i rekla u prvoj priči, vjenčana kuma Valentina se ubrzo doselila k nama, pa je sad po cijele dane bila sa Brankom, koja je doma mirovala zbog trudnoće, pošto je nosila blizance, po zadnjem ultrazvuku.

Ja sam radio po cijele dane, pa mi je to dobro došlo. Inače sam radio kao voditelj bara, a trenutno sam vodio posao u tri bara u centru Zagreba, pa sam stalno bio ili na mobitelu ili u trku između tih kafića. Posao je bio zanimljiv, ali i jako stresan, pošto sam se morao baviti i sa lošim osobljem koje je znalo potkradati vlasnike, a uz to sam morao voditi računa i o nabavi robe, promicijama, marketingu i ostalom. 

I tako me u tom muvingu i šušuru jedan dan nazove Valentina:

– Hej, gdje si? 

– U trci između dva kafića -uzdahnuo sam čekajući da mi se upali zeleno na semaforu, pošto sam bio po neke promo materijale i sad sam se vraćao, pa sam nsatavio- Reci, u čemu je problem? 

– Paaa.. ja sam trenutno u gradu, pa sam mislila da popijemo kavu, ako si za? 

– Hmmm.. -pogledao sam na sat i rekao- Može, dođi za pola sata u kafić na trgu, pa se vidimo tamo. 

– Možeee.. pusa, bok! ! ! -rekla je i poklopila. 

Malo sam razmišljao o njoj, a nakon svadbe se nismo više pojebali, pa bi mi sad dobro došlo malo rasteretiti jaja, pošto sa Brankom nisam imao odnose već dobra dva mjeseca od kada su joj rekli da mora čuvati trudnoću. Nisam ga stigao ni izdrkati od posla, pa sam mislio nagovoriti ponovo Valentinu da joj ga ispraznim u picu. Ili u usta, meni je bili svejedno. 

Ja sam bio u kafiću kad je došla Valentina. S obzirom da je bilo još jako toplo, usprkos kasnom ljetu, Valentina je došla u lepršavoj suknji i majici kratkih rukava koja je naglašavala njene petice na prsima. Dosta muških u kafiću se okrenulo za njom, a promjena je bila očita nakon svadbe, jer se počela izazovnije oblačiti. To je primjetila i Branka, pa mi je neki dan rekla kako se Valentina napokon trgnula i počela uređivati za svaki dan, a ne samo za posebne prilike.

Rekao sam da stvarno nisam primjetio, a u biti već sam ju par puta promatrao dok se tuširala, pa sam vidio i kako picu redovito brije. Mislio sam da je možda našla nekoga, pa zato, ali nisam ju pitao. Sjela je na terasu, pa sam uzeo dvije čaše rashlađenog vina i otišao za stol. Nasmješila mi se i samo pogledala čaše:

– Zapamtio si.. hmmmm.. nadam se da se još nečeg sjećaš -rekla je i namignula mi. 

– Jesam, jesam, bez brige.. -rekao sam i nasmješio se, pa nastavio- .. nego.. vidio sam da briješ picu, to za nekog posebno ili.. samo onako? 

– Špijuniraš me? ! ? -to je rekla kao fol ljutito, ali se samo smješkala, pa nastavila- Nema niko poseban.. ako ne računaš sebe.. 

– Pa ne znam.. nismo o tome uopće razgovarali do sada.. -rekao sam malo zbunjen. 

– Čekam pravi trenutak.. -rekla je i pogledala me pažljivo, pa upitala- Koliko si sad bez seksa? 

– Hmmm.. ima već dva mjeseca. 

– Mhhmmm.. no da sad su ti jaja već puna, zar ne? 

– Još pitaš.. -rekao sam i nasmješio se. 

– Onda super.. volim kad su puna.. -rekla je, a onda upitala- Jel imaš sat vremena da možeš biti slobodan? 

Nastavci<< VJENČANA KUMA: Kad žena ima bombu od vjenčane kume, nema druge nego joj ga dobro ugurati
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj