Zaigrajmo igru analnog iskušenja

– “Nemam pojma, sumnjam. Ja ću si malo ovlažiti guzicu slinom.” – rekla je krhka, slatka plavuša Tajana, prinijela desnu ruku ustima i onda je izvukla izvan kućice da si navlaži čmar. I mi ostale učinile smo isto, iako nisam točno znala hoće li mi to pomoći ako baš ja budem odabrana. Ma ne, neće Alan valjda razguziti mene na svom tulumu!? Mislim da bih bila čak i malo ponižena pred ostalim curama, jer ipak sam ja nekakva domaćica.

– “Ok, cure, počinjemo!” – najavio je Alan. – “Prvo ćemo vas u picu, ne brinite.” – dometnuo je Zlatko. – “Želimo puno sreće onoj koju smo odabrali. Zapamtite, ako pogodite koja je od vas primila kurac u šupak, tu će i ostala petorica naguziti. Ako ne pogodite, jebat ćemo vas sve u šupak!” – zaključio je Alan.

– “Curke, drž’te se!” – rekla je Tajana. Jedino je Renata, mala brineta, izgledala fakat zadovoljno. Mislim da se nadala da će to biti ona. I ja sam se nadala da će to biti ona. Ili Edita, ili Tajana, samo ne ja.

Kviz: čiji anus rasturamo?

Osjetila sam Alanove ruke na bokovima (valjda su bile Alanove, tada nisam bila 100% sigurna muljaju li). Iako sam bila malo prestrašena, bila sam vlažna. Nešto je zagolicalo ulaz u pičku: njegov glavić. Dobro je, gura mi ga u picu. Malo me je to primirilo, iako su i najavili da će sve prvo ševiti normalno (to jest, nenormalno, u picu – kako bi rekao glupi Neven). Gledala sam druge cure u facu, i njih su počeli ševiti. Sve smo lagano stenjale. Seks je tako super stvar. Podigla sam pogled prema “stropu” kućice. Bili su nacrtani oblačići i sunca. Kakva fora, jebem se u rekvizitu dječjeg kazališta!

Baš mi je bilo lijepo. Alan mi ga je gurao do ušća maternice i stiskao mi sad bokove, sad struk. Njegova dlakava i mišićava bedra škakljala su mi butine. Uživala sam. I Iva je uživala, uzdisala je dok ju je njen Robi jebao. Već sam od ugode smetnula s uma da bih trebala pratiti face drugih cura da skužim koju će od njih (ne valjda mene!) jebati u dupe. Jer, ako ne dadem svoj glas za onu pravu, povećavaju se izgledi da konačni odgovor bude pogrešan i da nam dečki svima rasture šupčić. Joj, ne bih to.

Odjednom, Tajana je zastenjala jače nego dosad. – “Ah! Ah! Mmmm!” – čulo se s njenih usana, koje su se odmah zatim čudno stisnule. Nakrivila je glavu i prstima zagrebala mekani plastični pod kućice. Isuse, pa to nju Robi jebe u dupe, sto posto!

Ne stenje kao da svršava, nego baš kao da pokušava prigušiti neku neugodu.

Sve smo, onako krišom, pogledale Tajanu kako se muči. Vidjele smo kako guta knedlu za knedlom. Nisam imala dvojbe, ona je ta. Uhhh, kakvo olakšanje. Njeno prekrasno lice bilo je nagrđeno bolom i naporom da ga sakrije. Jadnica, mora da joj je bilo jasno da smo sve skužile što joj se događa i da će idućih sati biti predmetom analne redaljke! Baš me briga, bolje ona nego ja.

Rating: 4.1/5. From 15 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Pero
Pero
Guest
29. listopada 2020. 14:02

Odlicna prica. Daj naredne dogadjaje

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x