Želim da me dobro izjebeš i ovaj put ćeš mi svršiti u picu

Kao što sam rekao u prvoj priči, svaki petak je bio rezerviran za seks sa Nevenom. I obično je tada dolazila u suknjama ili haljinama na posao, dok je preko tjedna bila u hlačama. I kao i svaki petak, tako sam i ovaj bio spreman za naš seks. Znao sam da ću ju jebati, pa da ću morati svršiti u njena usta da mi ga isiše i obliže nakon što ga isprazni. 

Međutim, ovaj petak se desilo nešto, mada još nisam bio svjestan šta. Vidio sam da se nešto dešava, ali nisam znao šta je. Taj petak je došla kod mene sa hrpom papira, zaključala vrata iza sebe i odložila papire na stol. Imala je divnu crnu haljinu na sebi koja je isticala njeno tijelo, ali sam ja vidio da ju nešto muči. 

– Šta je bilo Nevena? 

– Ma ništa.. . -odmahnula je rukom i zavalila se u fotelju na kojoj sam joj ga jednom uvalio. 

– Hajde reci -sjeo sam u drugu i stavio joj ruku na koljeno. 

– Muž me vara.. -tiho je rekla, a ja sam umalo prasnuo u smijeh, jer što je bilo ovo što smo nas dvoje radili, ali sam se zaustavio jer je nastavila- .. sa nekom balavicom od devetnaest godina.. . kreten.. 

– Kako si saznala? 

– Rekla mi je frendica koja ih je vidjela u gradu i snimila ih je na mob kako se ljube -tu je izvukla svoj mob i pokazala mi snimak, te sam ugledao nekog crnokosog tipa kako se ljubi sa nekom sisatom curom i pritom joj masira guzu. 

Vratio sam joj mob i tiho upitao:

– I šta ćeš sad? 

– Pokazala sam mu ovo i šutio je cijeli sat vremena, a onda se spakirao i otišao bez riječi. -suze su joj navrle na oči, a onda se nagla prema meni i naslonila na moja prsa, te je počela plakati. 

Kasnije mi je rekla da joj se javio da će pokrenuti razvod, a on se preselio u svoj stari stan gdje živi sa njom i da će joj slati lovu za dijete, te da hoće ostati u prijateljskim odnosima, a da je sa tom malom već godinu dana i da čeka dijete sa njom, na šta ga je ona poslala u rodno mjesto i da ju ne mora više zvati. 

Sjedili smo tako neko vrijeme, a onda me pogledala, primila za ruku i rekla mi:

– Želim da me dobro izjebeš.. . i ovaj put ćeš mi svršiti u picu.. 

– U redu.. -i ja sam tiho promrmljao, pa sam ju privukao k sebi i počeli smo se ljubiti. 

Uskoro je ljubljenje preraslo u brzinsko skidanje, pa je ostala samo u štiklama i samostojećim najlonkama, koje je obožavala nositi, a ja potpuno gol osim čarapa.

Polegao sam ju na tebih koji je bio nasred mog ureda, razmaknuo joj noge i počeo joj lizati picu. Primila me je za kosu i navlačila prema sebi, pa mi je i nos uskoro bio mokar od njenih sokova, a onda sam krenuo jezikom prema trbuhu i polako do sisa. Počeo sam ih cuclati i grickati, a onda ju počeo ljubiti po vratu i licu. Dotle je moj kurac bio već bolno napet, pa sam se izdigao na koljena, namjestio mrcinu na ulaz u njenu picu i počeo ulaziti. Već se navikla na njegove dimenzije, pa nije bilo problema oko uguravanja u njenu picu.

Ubrzo sam joj ga zabijao svom snagom i ona me je grebla kao mačka po leđima, ali mi nije smetalo već me je čak i podsticalo da joj ga jače zabijam. Ona je svršavala kao luda, a i mene je natjerala da brzo svršim, pa sam joj uskoro punio picu svojom vručom spermom, a ona me obgrlila svojim dugim nogama i tiho jecala zadovoljena. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj