Dobar si jebač i očekujem da me svaki petak ovako zadovoljiš

U firmu nam je došla . Žena u kasnim tridesetima, a saznao sam o njoj da je udana i da ima klinca koji će uskoro završiti osnovnu školu. Iskreno, kako je izgledala nikad to za nju ne bi rekao. 

Bila je komad i to kakav. Visoka preko 170, vitko tijelo sa lijepom izbočenom guzom, grudi trojkica, duga ravna svjetlo smeđa kosa i mišićave noge koje su odavale da se bavi nekom vrstom sporta. 

Zapela mi je za oko, a što nije ni bilo čudno, jer sam bio poznat kao ženskaroš. U firmi nije bilo sa kojom nisam završio makar jednom u mom autu ili wc-u u firmi. No dobro, jedino one iznad 55 nisam nikad opalio, ali samo zato jer su glumile nekakav moral. 

Dakle, razmišljao sam kako da okrenem Nevenu, kad je došao diša u ured sa njom, pa mi se obratio:

– Ivane, ovo je Nevena. raditi će u komercijali, pa da Vas upoznam. 

Pružio sam joj ruku i nasmješio se, a i ona meni, te me onda šokirala svojom izjavom:

– A Vi ste Ivan? ! ? Čula sam o Vama.. . -tu se nasmješila i okrenula na peti te krenula za direktorom koji joj je pridržao vrata i pogledao u mene sa smješkom kolutajući očima, a ja sam sjeo natrag na stolicu kao pokošen. 

Ništa mi nije bilo jasno, od kuda njoj te informacije? I šta je to čula o meni? taj dan mi je bio razmrdan, pa sam i ranije otišao iz ureda pod izlikom da imam sastanak.

Dok sam izlazio vidio sam cure iz računovodstva kako me gledaju i smiju se, pa sam shvatio da žene u firmi izmjenjuju informacije o svemu, pa i o meni. To me pomalo šokiralo, ali sam shvatio da se ne treba uzbuđivati previše zbog toga. 

Narednih tjedan dana se ništa nije dešavalo. Sve se odvijalo kao i obično do tog petka. U petak mi je u ured ušla Nevena sa hrpom nekih papira, a kao što sam vidio kasnije bili su to novi ugovori koje bi ja trebao provjeriti i potpisati. Bila je u kratkoj suknji iznad koljena, dolčevitki koja je isticala njene grudi i ravan trbuh, te kosom vezanom u nekakvu polu punđu. su joj isticale noge, a sad je bila i moje visine. Odložila je papire na moj stol i ostala stajati kraj njega. Pogledao sam ju i upitao:

– Još nešto? 

– Da, ali ovo je privatno -rekla je i podbočila se rukama na bokove- Jedna stvar me interesira.. . u vezi tebe, da se razumijemo. 

– Koja stvar? -sad sam se zavalio na stolici, a onda uhvatio njen pogled na moje prepone, pa sam odmah shvatio o čemu se radi, a ona je to i potvrdila. 

– Paaaa.. . o tome da ti je velik.. . -zastala je i gledala me upitno. 

– I ti bi sad to željela saznati? -gledao sam ju sa smješkom, a ona je samo kimnula glavom, te sam nastavio- A šta ja imam od toga? 

– Paaa.. ovaj.. je li.. -zamuckivla je i vidio sam da joj je neugodno, pa sam uživao malo vrativši joj za ono pred direktorom, a onda sam ustao i otišao do vrata i zaključao ih, te se okrenuo prema njoj. 

Gledala me razrogačenih očiju, a ja sam počeo otkopčavati hlače i uskoro sam ih povukao do koljena, a onda i bokserice, te je moja mrcina ispala van. Ona je pokrila rukama usta i širom otvorenih očiju gledala u moj kurac, koji je za sada samo visio, ali se dala naslutiti njegova veličina. Da se razumijemo, imao sam povećeg, punih 24 cm i podebljeg. Neke ga nisu mogle obujmiti sa jednom rukom, a sudeći prema njihovim reakcijama ja sam im bio najveći kojeg su dobile u životu. Zato su neke htjele više puta, ali neke nisu jer su se bojale. I sad je Nevena bila ta koja je zurila u moju mrcinu, a onda se posve nesvjesno počela primicati, te je došla do mene i pogledala me, te jedva prošaputala:

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx