Kako je izgubio nevinost sa mnom 3. dio

Ovo je jedna od priča koju je napisao Željko. Čini mi se zanimljiva pa ju želim podijeliti sa Vama. Kad sam morao otići na odsluženje nekadašnjeg vojnog roka zadnja dva dana smo proveli skoro non stop zajedno i u tih 48 sati mislim da sam doživio desetak orgazama a ni on nije zaostajao. Otišli smo u kuću gdje smo se sastajali, donijeli vode i hrane, električnu grijalicu i imali sex maraton.

Kad sam otišao u vojsku pisao mi je skoro svaki dan i na pisma se potpisivao kao Željka.

Nakon dvadesetak dana mi je bila tzv. zakletva i javio sam mojima da nitko ne dolazi jer mi je to bez veze. Nisu bili oduševljeni ali su obećali da neće dolazit kad ja tako želim. Zato je stigao Željko ali je uzeo osobnu od svoje sestre, kupio periku i na prijavnici najavio posjetu. Već sam dogovorio sa nadređenim da želim noćenje jer mi dolazi “zaručnica”. Odobrili su mi taj dan od 13.00 do sutra navečer do 22.00 da se javim. Sve se poklopilo idealno i kad je prošla procedura zakletve i oni dosadni govori i ceremonija našao sam se sa njim na prostoru ispred prijavnice. Dalje čitajte njegovu priču.


POSJETA MLADENU U VOJSKU
Kad je Mladen otišao na odsluženje vojnog roka dogovorili smo da mu dođem u posjetu i uz pomoć osobne iskaznice moje sestre sam uspio , kako smo se dogovorili riješiti mu da dobije noćenje. Ja sam u grad gdje je bio u vojsci došao to jutro rano, uplatio sobu u prvom hotelu na kojeg sam naišao i otišao do kruga ondašnje kasarne. Kad se sve završilo i kad smo se susreli nismo se mogli kako treba pozdraviti ali smo znali da imamo cijelo poslije podne i noć i sutra cijeli dan u hotelskoj sobi. Pošto sam sa perikom odglumio svoju sestru došao sam na ideju da ponesem i njezine krpice. Ponio sam nekakve čipkaste gaćice i njezin prvi grudnjak koji joj je odavno tijesan ali je bio za moje sisice taman. Kupio sam jednu haljinicu koja je jedva prekrila guzicu i malo šminke. U torbi sam nosio i pribor za klistiranje da budem potpuno spreman za igre i za dugotrajno jebanje.


Dolazak u sobu je značio najprije malo duže žvaljenje. Kako sam se volio sa njim žvaliti. Kako sam volio njegov jezik sisati i kružiti svojim jezikom oko njegovog. To me je toliko palilo da bih mogao svršiti samo na poljubac. Odmah me je prislonio uz zid i ljubio me nevjerojatno strasno. Uz ljubljenje smo se polako skidali.


– mili imam plan da prvi mlaz dobijem u usta pa se idem srediti u kupatilo i imam iznenađenje. Ti me pričekaj par minuta. Slažeš se?
– OK ajde da ti ga barem negdje stavim, eksplodirat će mi jaja


Legli smo goli na krevet i odmah sam počeo sa pušenjem njegove velike kite. Izvježbao sam se kako ga cijelog uvući u usta i grlo i mislim da sam to radio odlično. I Mladen je volio zabijati se u moja usta i grlo. Uhvatio me za glavu i gurao mi ga do samog kraja. Hvatao bih zraka svakih pola minute pa opet tako. Kad je sperma krenula samo mi je njegov glavić bio u ustima i za čas su usta bila puna. Sve sam polako gutao i usisavao ostatak koji je još po malo izlazio iz njega. Kad sam sve polizao otišao sam u kupatilo. Klistiranje je bilo brzo i počeo sam se oblačiti u žensko erotsko rublje. Kad sam obukao haljinicu, stavio periku, malo namazao usta i malo narumenio obraze i pogledao se u ogledalo svidjelo mi se kako izgledam.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx