Srpkinja na odmoru u Americi

Ime necu govoriti, ja sam Amerikanac sa srpskim poreklom i imam 30 godina. Mama mi je Srpkinja,46-koja me je rodila jako mlada,sa 16.Kurvu je neko iskarao u skolskom WC. Bez obzira na srpsko poreklo,ja sam Amerikanac koji je odan SAD,i nista me vise ne zanima. U Americi,u Kaliforniji sam clan jednog svima poznatog Moto Kluba.U pitanju su Andjeli Pakla.

Kad je bilo okupljanje Andjela u Srbiji,dosao sam sa nekoliko ortaka tu,i usputno sam svratio do majke. Razgovarali smo,provozao sam je na motoru i uz kafu smo se dogovorili da i ona dodje u Ameriku nekad. Nisam se dugo zadrzavao u Srbiji. Nekoliko meseci kasnije,organizovao sam da mama dodje u Ameriku,ovde u Kali. Dosla je,pozdravili smo se i smestio sam je da zivi u mojoj kuci,nedaleko od mesta gde se sastajemo u klubu.Rekla je da ostaje mesec dana,sto je bilo OK. Nije znala bas engleski,ali nema veze,ja sam joj pomagao i naucio je neke osnovne stvari.

Bio je ponedeljak,predvece. Ortaci i ja imali smo nekih problema u klubu.Neko sranje sa meksikancima,ne bih smeo ni da pisem o tome,mada od citaoca ovde niko ne bi nista ni shvatio,a i to je tema za druge price. Uglavnom,vracao sam se na motoru kuci,umoran i zeljan da se istusiram. Dosao sam kuci malo ranije nego sto inace dolazim. Usao sam u kucu,i odmah otisao da se javim mami. Usao sam u sobu koju sam dao njoj da koristi,ali ona nije bila tu. Primetio sam da joj je upaljen laptop,tacnije moj laptop koji sam pozajmio njoj. Prisao sam laptopu i video da je na FB,dopisivala se sa ocem. Nista posebno. Inace,nisam voleo oca,uvek je bio los prema meni i oduvek sam ga mrzeo. Sasvim slucajno,pogledao sam u gornjem levom uglu na ekranu,i video da je bila na jednom porno sajtu. Zainteresovan,usao sam i video da je gledala neki video gde neka crncuga jebe belu kurvu,i tu odmah provalim da se moja keva lozi na crnce. Malo sam se iznervirao,jer sam imao lose misljenje o crncima,a ona je progutala propagandu kako su crnci obdareniji od belaca,kako su pravi muskarci,kako su jaci i ostale gluposti,sto svako iole pametan zna da nije istina.

Nisam je mogao naci,pa sam otisao na sprat,i primetio upaljeno svetlo od kupatila. Pitao sam je da li je unutra,na sta mi je ona odgovorila potvrdno. Rekla je da se tusira,do malopre je bila u setnji.Nije joj bio problem da se proseta i ako nije znala grad.Okrug u kojem sam ziveo je mali i nije bila velika guzva. I naravno,nista nije rekla o tome da je pre kupanja izdrkala pickicu na pornic iz kojeg je zaboravila da izadje.Taj deo je izostavila. Rekao sam joj da zelim da se istusiram i da legnem da spavam,jer sam preumoran.Rekla je da je tek pocela i da joj je zao. Tu sam,vec nadrkan,malo popizdeo pa sam viknuo:

“Jebi ga,radio sam dok si se ti zajebavala okolo,a sad kad sam dosao da se istusiram ti si u kupatilu.Imala si ceo dan.”.

Nakon krace tisine,cuo sam da otkljucava vrata. Otvorila ih je.Bila je prekrivena peskirom. Rekla je:” Izvini,sine. I mama je umrona,ali razumem da si radio i necu ti smetati. Ulazi. Mozemo se zajedno istusirati.”. Ja sam je zacudjeno pogledao.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx