Gospodja Stana je prava fuksa – II dio

Završili smo cigarete, i zatim ustali da nastavimo sa poslom. Ja sam nastavio da krečim, tu drugu sobu, ne bi li je završio i prešao na treću. Gospodja Stana je prava fuksa – I dio Ona se tu vrtela, zatim kad sam ja završio, ona je počela da briše, a ja sam počeo treću. Tek kad sam završio i treću sobu, otišli smo da ručamo. Sve vreme smo se ponašali oboje kao da se ništa nije dogodilo. Po završetku krečenja treće sobe, kad je ona počela i nju da briše i čisti s’vremena na vreme sam je posmatrao kako nagužena, meša dupetom, kako joj se sise njišu slobodno, pa me je želja opet obuzimala. Dolazio sam u iskušenje da joj pridjem uhvatim je za dupe, za sise, ali nisam, već sam pustio da sve ide polako, kao iz početka. Iznova sam se napaljivao. Posle večere smo seli, pijuckajući vino. Bilo je već osam sati, umor me je polako savladjivao. Pričali smo o nekim sasvim bezveznim stvarima, ni pomena o onome što se danas dogodilo.
Tada tetka Stana reče:

– Hoćeš opet ti prvo da se okupaš, a ja ću posle.
– Htedoh da kažem, pa možemo zajedno, ali nisam, već rekoh:
– Idite prvo Vi, ja ću posle Vas.
– Ona reče, dobro, pa ću ja onda da razmestim krevete dok se ti budeš tuširao. Zatim ustade i ode u kupatilo.

Posle nekoliko minuta, čula se voda kako šušti. Nisam odoleo iskušenju, već sam ustao i krenuo u kupatilo. Pred vratim sam se svukao, go, i polako ih otvorio. Nije zaključala, prošlo mi je kroz glavu, verovatno i očekuje od mene da joj se pridružim. Polako sam otvorio vrata i ugledao je kako stoji u kadi i pere kosu šamponom. Žmurila je okrenuta ka meni. Velike sise su joj visile do pola stomaka, a pička joj je bila ušuškana crnim gustim nasapunjanim dlakama. I dalje je žmurila kako joj sapunica koja joj se slivala licem ne bi ulazila u oči, dok je trljala kosu šamponom. Ušao sam u kadu i stao tik do nje, spuštajući joj šaku na pičku.

Ijuuuuuuuu – viknula je – znala sam, tačno sam znala, da ćeš da dodješ – nasmejala se.

Uzeo sam malo gela za tuširanje u ruku te počeo da joj perem pičku, usmine. U stvari mazio sam je napaljivao. Sprao sam joj tušem penu i gel, a zatim kleknuh u kadi ispred nje i počeh da joj ližem usmine otvarajući ih prstima.

– Ijaooooo Markoooo, ijaooo dušo kako je dobro, uf

Gurnuo sam joj srednji prst unutra i nastavio da je ližem, grickam i ljubim.

– Ijaoooo Marko, dušo, ijaooo ah ah uf uf, to tako, nastavi pile, ijao što je dobro, aaaah ah uf

Od njenog komentarisanja mog lizanja, mi se kurac ukočio koliko se digao, bio je tvrd kao kamen i spreman da je pojebe. Posle par minuta sam ustao, stao ispred nje, uhvatio je za sisu i počeo da je ljubim i ližem. Osetio sam njenu ruku kako prihvata moj već skamenjen kurac, i nadrkava ga lagano. Osetio sam kako klizi u njenoj ruci, kao podmazan jer je sipala po njemu gel za tuširanje i prala mi ga. Tada smo počeli da se ljubimo, usne, jezici, su poludele, kao da se ljubim sa devojkom od 25 a ne sa ženom od 55 godina.

Uzeo sam ga u ruku nameštajući ga na njene usmine. Tetka Stana se oslonila na zid od keramičkih pločica, desnu nogu je podigla na ivicu kade, praveći mi prostor da udjem što bolje. Namestio sam ga i krenuo lagano da ulazim, klizao je kao po loju, sve podmazano. Trenje minimalno, obožavam kad tako ulazim u nečiju pičku. Kad sam ušao do pola, prihvatio sam je za guzu i krenuo da je navlačim na sebe. Jebao sam je prvo vrlo polako, ulazio izlazio sasvim odmereno, i onda krenuh da je jebem žešće i jače, tako da su se zakucavanja tela o telo jasno čula,samo je pljuštalo.
Jebao sam je iz snage, tetka Stana je jaukala, skičala na momente vriskala, ali tiho,uživao sma u njenom zrelom sočnom telu. Tada sam osetio da moram da svršim, ali nije mi se izlazio iz njene pičke.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dejan
Dejan
Guest
12. ožujka 2021. 17:45

Nastavi,prica je extra…

Sanja
Sanja
Guest
12. ožujka 2021. 20:05

Prica je cista mašta ali dobro kada je mašta evo savet ubaci i prijatelje koji su drkali na Stanu,napravite gangbang od stane

Ćaro
Ćaro
Guest
Reply to  Sanja
13. ožujka 2021. 18:15

Sanjice voleo bih da drkam na tvoje fotke!!!! Javi ako si za, da ti šaljem mail.

3
0
Ostavi svoj komentarx