Gospodja Stana je prava fuksa – IV dio

Ti znaš da sam ja iz Like, tamo sam rodjena. Moji su imali tamo malu kuću, samo jedna soba i kuhinja, i nešto što smo mi zvali kupatilo. Ja i Slaven smo spavali u toj jednoj jedinoj sobi koju smo imali, još od malih nogu, a naši starci u kuhinji. I kad mi je bilo negde 17 godina, Slavenu je tad bilo oko 15, mi smo i dalje spavali zajedno u toj istoj sobi.

Gospodja Stana je prava fuksa – III dio

Šta ćeš sirotinja jebiga, nije se imalo. Ja sam u to vreme već bila onako baš razvijena devojka, sise mi narasle, guzica, baš prava devojka, iskrena da budem, vać sam počela da očijukam sa momcima, po selu i u školi, ali to nije kao danas, tad se to krilo. Kakvi da mi otac sazna da se ja sa nekim gledam, a kamoli da se poljubim. Pa odrao bi me od batina. Dok je sa druge strane Slavenu to bilo prećutno dozvoljeno. I kažem ti spavali smo u istoj sobi, a primetila sam da je već u to doba počeo da me gleda krišom dok se svlačim,onako u mraku. Neću sad da lažem, gledala sam i ja njega, isto krišom, jer me jednostavno interesovalo kako izgleda kurac, nikad ga nisam videla, a htela sam da vidim, jebiga, hormoni valjda proradili razumeš.

Sećam se bila je zima, kraj februara, duvao je neki jak vetar, da je sve zviždalo, ma kuća nikako nije mogla da se zagreje. Meni nešto hladno, nikako da se ugrejem pod onom dekom. Čujem Slaven ne spava, šapnem mu jer mogu da legnem kod njega u krevet, hladno mi je.
On kaže, dodji, ja ustanem i pretrčim kod njega u krevet, onako u spavaćici, imala sam samo gaće i spavaćicu, okrenem mu se ledjima, a on se pribije uz mene i zagrli me, da me zagreje. Ma nije prošlo pet minuta kako smo tako ležali zajedno, ja osetim na dupetu, da mu se digo, stoji kruuuut kao kamen. Ništa ćutim ja pravim se kao ništa ne primećujem, a dole, pička mi se upalila, kad sam osetila njegov kurac na dupetu, pa samo radi, pulsira čini mi se. Neka vatra me spopala. Znam brat mi je, ali jebiga, ona ne shvata, samo gori – aliudirala je na svoju pičku. Šapne mi on, jer spavaš.

Ja ćutim. Opet on, jer spavaš ja ćutim. Kad nije prošlo mnogo, osetim ja, kako mi polako povlači ruku preko stomaka ka sisama, ćutim pustim ga, poče da me pipa rukom po sisama preko spavaćice, poče da ih stiska, jednu pa drugu, pa mi uvuče ruku u spavaćicu, i stvai šaku izmedju njih, te poče da trlja kurac o moje dupe. Uspalio me jeeee, ne pitaj, nikad do tada me niko nije pipnuo za sisu, a kamoli radio tako nešto. Ja sva gorim, ali ćutim, ne progovaram, pravim se da spavam. Čini mi se da je svršio za minut u gaće, jer se umirio i sklonio ruku sa mojih sisa. Nisam mogla da zaspim do ujutru čini mi se.
Pričala mi je sasvim lagano, smireno, kao da mi priča neku priču, ležeći na mojim grudima. Slušao sam je pažljivo bez prekidanja. Njena priča me je totalano uzbudila.
Ništaaaa, sutra, ja se pravim blesava on isto; opet uveče spavanje; ja se skinula i legla, a on me pita jer hoću opet kod njega u krevet ako mi je hladno. Ja se malo razmišljam, i poče opet da mi gori medju butinama, rekoh hoću hadno je. Ležimo ja i on pričamo šapatom, starci već spavaju uveliko, opet se ja okrenem njemu ledjima, a on se onako sklupča tik uz mene, i sad ja čekam, da vidim hoće li opet isto biti. Ma nije prošlo opet pet minuta, eto ga, njemu se digo, osećam ga pod dupetom. Pita me jer spavam, ja mu kažem ne spavam. Ništa on ćuti, i posle pet minuta, opet jer spavaš, ja kažem ne spavam, a sve vreme ga osećam kako mu stoji tvrdo uz moje dupe. I pošto sam ja ne samo starija, već sam uvek bila i hrabrija od njega, ja ga pitam.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Dejan
Dejan
Guest
20. ožujka 2021. 18:15

ajmo nastavak cekamo od Gospodja Stana… 😉

1
0
Ostavi svoj komentarx