Moju ženicu sam ulovio sa njenim šefom

Moja supruga je atraktivna zena, brineta, sa predivnom guzom, ne prevelikim, ali cvrstim i predivnim sisama . Ima 29 godina . Visoka oko 170, skoro manekenskog, ali vjerujte, vrlo jebozovnog izgleda . Zvacu je Marijana, jer je prica istinita, pa nema smisla da riskiram sa pravim imenom . Kad smo se vjencali, imala je 20 godina, imamo dvoje predivne djece . Seks sa njom mi je uvijek bio solidan . Nikad predug , ali ispunjen strascu i fantazijama . Naime, pali me pomisao da se jebe s drugim . Imala je samo jednu kratku vezu osim mene i to dok smo kao decko i cura bili u fazi prekida . Palila me i ta pomisao da joj nisam bio jedini, i da znam tog decka s kim se jebala . Nikad nije pricala o tome, odmah je skretala temu . Prilikom seksa znao sam je pitati bili probala seks utroje, uvijek je odgovarala negativno, ali na moje inzistiranje, i cinjenicu da me to pali, pocela je odgovarati da bi . Cak me pocela ispitivati, kao sto bi joj radio ja, a sto taj drugi . To me jako palilo .

Nije bas ljubiteljica pusenja, i uvijek je trebam nagovarati da mi popusi . Cak mi je jednom za vrijeme seksa dok smo pricali o fantazijama, rekla da ako bi i pristala na seks utroje, da nikad nebi tom drugom pusila, jer joj je to odvratno .
Ja sam inace sarao sa strane i to naveliko, bez pretjeranog hvaljenja, solidnog sam izgleda i uspjeh kod zena mi nikad nije bio upitan .

Bilo je to prije nekih pet godina, imali smo tad samo jedno dijete , moja supruga pocela je raditi u jednom butiku u gradu . Kako zivimo u jednom malom mjestu na moru, putovala je autom na posao svaki dan, sto i nije neki problem, jer smo udaljeni svega 20ak minuta voznje od grada .
Sef butika bio je covjek, svojih 30 i koju godinu . Uvijek prijazan i drustven . Primjetio sam da se supruga u zadnje vrijeme za posao pocela sredjivati . Oblacila je oskudne haljinice, dugo se sminkala i sredjivala za posao pred ogledalom . Kad je radila popodne, radno vrijeme joj je bilo do 8 navecer, i u pocetku je dolazila kuci oko 8:30 , 8:45 najkasnije . A u zadnje vrijeme nerijetko je dolazila i iza 10 , opravdavajuci se da je s sefom i kolegicom bila u kaficu .
Jednom sam je zvao na mobitel oko 8:30 navecer, a mobitel joj je bio ugasen . Tu su pocele moje sumnje da se jebe sa sefom . Dosla je kuci iza 10, sva zbunjena, bez sminke, vidilo se da je popravljala netom prije rascupanu kosu i da je naknadno nanosila ruz za usne, neprecizno se nasminkavsi . imala je na sebi crnu svilenu haljinicu, gotovo prozirnu, ispod koje su se jasno prozirale crne tangice, dovodivsi do izrazaja njenu ionako predivnu guzu .

– Gdje si ti do sad – , pitao sam je .

– Pa bila sam na picu sa kolegicama, a na mobitelu mi je riknula baterija – opravdavala se .

Jako me palila pomisao da se netom prije jebala i da pokusava prikriti tragove . Privukao sam je k sebi, poceo ludjacki ljubiti, bacio je na krevet, zadigao haljinicu i zabio svoj nabrekli kurac u nju . Naravno da je bila sva mokra i ljepljiva i dobro rasirena medju nogama . Moj poveliki nabrekli ud je kliznuo unutra bez po muke , sto dosad nije bio slucaj . Znam da se jebala maloprije, al nista joj nisam govorio, jebao sam je sirovo i zestoko, zamisljajuci pritom kako se jebe sa sefom . Izvadio sam ga iz picke i sirovo joj ga stavio u usta, prihvatila je i pusila ga zestoko, sto me bas jako zacudilo . Htio sam joj svrsiti usta, iako do sad nikad nisam, jer joj je to bilo odvratno, ali izmakla se, pa sam ju zalio po kosi i licu . Nije joj se svidjelo i otrcala je u wc da se opere .Dok je bila u wc-u uzeo sam joj mobitel, upalio ga i vidio da se nije istrosila baterija, ugasio sam ga, uopce joj ne govoreci o tom . Znam da se jebala i mucilo me to cijelu noc, ali to me ionako potajno palilo, dobio sam sto sam htio, zar ne .

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
7 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
23. ožujka 2021. 00:35

Najsladje su te jebacine po svadbama,rodjendanima…kad karas neku udatu dok joj je muz u blizini…uhhh

Zoki
Zoki
Guest
Reply to  Kvisko
18. travnja 2021. 12:29

Ja i zena smo jednom bili nevjerni istovremeno

Kvisko
Kvisko
Guest
Reply to  Zoki
20. travnja 2021. 01:47

E to je reci uzivancija za oboje,da sam bogdom bio ja sa njom,nemoj se ljutiti 😉

Marina
Marina
Guest
Reply to  Zoki
24. rujna 2021. 11:09

Malo osvjezenje u braku vam dobro doslo oboma,nista strasno 😉

Slatka Mala
Slatka Mala
Guest
Reply to  Marina
25. rujna 2021. 00:01

Nisu mnogi svijesni da im brak bude jos bolji ako zena ima ponekad izlet u braku 🙂

Guest
Guest
Guest
Reply to  Slatka Mala
18. travnja 2023. 05:58

True

Nada-Nadja
Nada-Nadja
Guest
Reply to  Marina
28. rujna 2021. 12:42

Svaka zena zeli da izgleda prelijepo na slavljima,svakoj imponuju pogledi muskaraca kao i flert sa njima.

7
0
Ostavi svoj komentarx