Naložila se na tatu od frendice – I dio

Na fakultetu sam upoznala Miju. Brzo smo postale dobre prijateljice. Mija je živjela sa mamom koja je često bila na putovanju, tako da smo dosta vremena i noći provodile kod nje. Fakultet nam je išao dobro i kad je završila 3 godina odlučile smo, za dobar uspjeh, otputovati na more kroz cijelo ljeto. Neće nas biti u Zagrebu skoro 2 mjeseca. Budući bi tako dugo ljetovanje koštalo mnogo novaca, Mijina mama se dogovorila da ljetujemo na Visu kod Mijinog tate. On je imao apartmane, tako da bi mi dobile jedan i uživale.

No stvari nisu išle baš tako kako smo mi planirale.

Kad smo došle na Vis ispalo je da su svi apartmani zauzeti i da će mo morati odsjesti u kući njenog tate u jednom malom seocetu.

Došle smo i pozvonile, a vrata nam je otvorio muškarac kakvog ja još nisam vidjela. Mijin tata bio je prezgodan!!! Velike smeđe oči, smeđa kosa i tamna put, nosio je lanene krem hlaće i bijelu košulju kratkih rukava koja je savršeno ocrtavala njegovo predivno tijelo.

Jedva sam disala, srce mi je lupalo ko ludo, bojala sam se pogledati ga u oči, da ne bi vidio koliko sam se napalila.

Mija ga je poljubila i utrčala u kuću ostavivši me zbunjenu pred vratima. Pružila sam mu ruku, izmucala svoje ime i krenula ući.

Primio me za ruku i nije ju puštao tako da sam pri ulazu otarala svoju ruku o njegova prsa, nasmijao se izazovno, pogledao me i odkomentirao:

“Mija mi nije rekla da dovodi ovakvog komada, da je pobrinuo bi se da si što dalje od mene, da mi nešto ne padne na pamet” Zbunio me takvim komentarom i nisam znala što da velim – a on je na to rekao “morati ću reči Šimi da dovede Marka, sigurno će ti se svidjeti, tvojih je godina i zgodan je, Mija i on su ko braća, tko zna možda završiš s njim…” Aha – znači nije ono komentirao zbog sebe, pomislila sam, bilo mi je čak i malo žao ali….

Dani su prolazili, Marko nije bio zanimljiv a incidenti sa Sašom – Mijinim tatom, bili su sve češći, činilo mi se kao da iskorištava svaki moment da me dotakne ili izazovno gleda al uvjeravala sam se da to nije istina.

I onda opet krene ono loše – Mija je stala na mrtvu osu i imala alergijsku reakciju pa je morala u bolnicu na par dana. U kući smo ostali sami Saša i ja.

Prva noć prošla je mirno jer je bio zabrinut za Miju al već iduće jutro dok sam spremala doručak …

 

 PRETPLATA

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
deniselvedi32
Denis
19. kolovoza 2021. 02:23

Ne bih ga vadio iz tvoje pičke.

Gaga
Gaga
Guest
Reply to  Denis
25. listopada 2023. 15:55

Da me jebes nebi ti ni dala da vadis

2
0
Ostavi svoj komentarx