Direktore hoćete me izjebati

Još jedan naporan i suhoparan dan na poslu, stranke se stalno izmjenjuju i pune su dosadnih pitanja stalno priželjkujući novi red da se sastanu sa mnom.

Ali dan i nije tako dosadan kad izađem pred ured i vidim novu tajnicu Ines koju sam zaposlio prošli tjedan kako se muči sa prevrtanjem papira. Kao da je to nešto bitno i kako se u sve to razumije i kako drži situaciju pod kontrolom.

Znam da ne razumije ništa i da nije neki kapacitet ali neodoljivo je simpatična i zgodna. Očarao me njezin smiješak na razgovoru za posao, a i oblik njenog tijela je božanstven.

Mali prćasti nos krasi njeno prekrasno lice, a ljubičaste naočale dodatno izražavaju njene smeđe oći i prodoran sexy pogled. Prekrasne ne prevelike sise , uski strukić i prelijepa prćasta guza.

Usput zaboravio sam reći da je i malo nestašna, jučer je zaboravila ugasiti spikerfon sa zajedničkog telefona pa sam i odslušao cijeli razgovor nje i neke prijateljice. Razgovor se svodio na to da je objašnjavala kako je njen poslodavac užasno zgodan i kako ima super prćastu guzicu i kako bi baš voljela da je poslije posla zamoli da ostane malo duže i da je na njegovom stolu pojebe.

Danas je bila spektakularno obučena i nisam to mogao ne primjetiti. Kako je dan se bližio kraju tako sam ja sve više razmišljao o Ines i njenim strasnim očima i prčastoj guzi. Krv mi je navrla među noge i svaki trenutkom je moj kurac bio sve veći i deblji.

Kad odjednom na vratima Ines nosi puni naramak fascikla i pljussss. Sve se rasulo po podu i papiri su se rasuli po pola ureda.

– Ines! Ti si stvarno šeprtljava!

Odmah je poskočila na koljena da pokupi rasute papire i okrenula mi se guzicom. Dok je kupila papire okrenuta guzicom prema meni primjetih da nosi crvene svilene gaćice iz kojih se nazirem muf kao breskvica.

– Oprostite direktore, jednostavno ne znam šta mi je danas!

– Znaš šta Ines zaboravio sam ti reći da nema mjesta za zajebanciju! Danas još moramo i duže ostati da završimo zaostatke.

Ines me strelovito pogledala sa svojim jebozovnim očima kao da je znala što ju slijedi. Nasmješila se i rekla

– naravno šefe iskupit ću se za današnji nestašluk. Krv mi je momentalno špricnula u kurac i on se digao takvom brzinom da je i Ines to momentalno primjetila.

Zacrvenio sam se ali nisam skidao pogled sa Ines.

– Direktore znate šta, dajte da vam donesem čašu vode, čini mi se da vam nije dobro.

– Dobra ideja Ines, rekao sam.

Nisam se ni snašao Ines se vratila u moj ured u prekrasnom crvenom donjem rublju. Vilica mi se spustila do poda! Ispod crvenog čipkastog grudnjaka nazirale su se velike tvrde bradavice, a gaćice su joj bile tako tijesne da joj se nazirao cijeli procjep pičkice.

– Ines!

– Direktore tiše malo, vrata su zaključana i neće nas nitko smetati.

Utihnuli smo na trenutak.

Kurac mi nikad nije bio nabreknutiji i veći. Grašci znoja su me obljevali.

Ines mi je nježno prišla i primila me za bedro i lagano krenula prema mom ukrućenom kurcu. Prišla mi je do uha kao da mi nešto želi šapnut. Ugrizla me za ušnu resu i šapnula

– „Direktore jel bi me htjeli izjebati“

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx