Probali smo swinganje sa još jednim parom

-Šta da obučem?- Žalila se moja Biljana dok je koračala sa jednog na drugi kraj sobe. Pogled na njeno nago telo, još vlažno nakon tuširanja, me je uzbuđivao iako smo vodili ljubav pre nepunih pola sata. Sa svojom trćastom guzom, snažnim butinama i vitkim strukom još uvek je izazivala okrete na ulici iako je navršila trideset i pet godina i rodila dvoje dece. Beli brus joj ispade iz ruke i ona se sagnu izlažući oblo dupe i vlažan prorez obrijane pičke. Nisam izdržao, snažno sam je pljesnuo što je izazvalo njeno glasno negodovanje.

-Ti si kriv!- Besno se okrenula, streljajući tamnim očima. -Umesto da sedimo kod kuće ovde smo poput, poput… -Tražila je prave reči.

-Šššššš.-Privio sam je u zagrljaj.-Još možemo da odustanemo.-Ipak ništa ne gubimo ako i odemo.-Rukom sam joj stegnuo ribicu na šta se trgnula. Kao što sam pretpostavljao i dalje je vlažila, bila je napaljna celog dana iako to ni sama nije htela da prizna.

-Pojavićemo se, upoznati sa ljudima, večerati i ako nam se ne dopadnu svako u svom pravcu, ako se pak dopadnu…- Jače sam joj stegao ribicu.

-Samo večera.- Iskobeljala se iz mog zagrljaja, bila je vidno nervozna. Ipak donji veš koji je obukla, minijaturne tange i providni grudnjak nagoveštavali su više. Završila je sa sivom bluzom i crnom suknjom do kolena koja joj je divno isticala struk. S druge strane ja sam se opredelio za standardnu kombnaciju farmerki i crne košulje, iako sam se trudio da delujem smireno bio sam mnogo nervozniji nego što sam pokazivao.

Uzeo sam je za ruku, bila je vlažna i drhtava, nežno je poljubio u čelo.

-Samo večera, obećavam.- I oboje napustismo sobu.

U ovo doba godine hotel je bio poluprazan, a banket sala s prigušenim svetlima odisala je romantikom. I što je još bitnije intimnošću. Odabrali smo separe u ćošku delomično sakriven cvetnim aranžmanima. Bio je oko 19.30 i imali smo još oko pola časa do dolaska naših gostiju. Sa Sonjom i Jocom smo uspostavili kontakt na forumu za upoznavanje parova i četovali već mesecima ali prvi sastanak uživo imali smo to veče. Ja sam priželjkivao kontakt i ranije ali moja Biljana je bila kategorički protiv. Ipak tokom svakog našeg četovanja bila je napaljena do maksimuma i znao sam da je samo pitanje vremena kad će popustiti.

Pojavili u se u zakazano vreme i nemalo sam odahnuo videvši da su slike koje su slali bile realne. Sonja, vitka crnka izražajnih grudi odevena u uske pantalone i jednostavan sako koji joj je isicao liniju i Jovan muškarac moje visine i prosečnog izgleda u tamnim pantalonama i svetloj košulji. Bili su po dve godine mlađi od nas, on 35 a ona 33, i odavali su utisak normalnog bračnog para na odmoru.

Prvi trenuci protekli su u prilično nategnutoj atmosferi, poneki usiljen smešak i kurtoazna rečenica. Sa olakšanjem smo dočekali dolazak konobara koji je doneo vrele piroške i buteljku vranca. Ipak kako je veče odmicalo ( a bogami i buteljka za buteljkom) razgovor je postajao sve neusiljeniji i opušteniji tako a se čak i moja Biljana raskravila. Sa svoje strane ja sam već doneo odluku ali nisam bio siguran šta će Biljana odlučiti.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx