Seks preko oglasa

SEX PREKO OGLASA

Utipkao sam broj iz oglasa i za divno čudo nakon jednog ili dva signala zvona javila se ženska osoba s druge strane


– Izvolite
-Dobar dan, u vezi oglasa. Zanima me kada može i naravno cijena
– Može večeras kad hoćeš. Pola sata 100 eura.
-Pola sata ?
– Da, nitko nije izdržao duže.
– OK a što ako ja nakon 5 minuta svršim pa mi se digne opet i imam još recimo 20 minuta. Može li dva puta za pola sata
– Ne, samo jedan snošaj ali tu je znači sve. Oral, sex, može i anal ako voliš i manje više to sve i traje pola sata. Odluči da ili ne.
– Ne. Pola sata 100 eura. Ne očekujem da radim šta hoću ali ako platim pola sata želim tih pola sata do zadnje sekunde.
– OK dođi i razuvjerit ću te da nisi u pravu.


Pristao sam , dogovorio termin u 20.00 na adresi koju mi je dala. Nekoliko minuta prije sam joj pozvonio.

Kad su se vrata otvorila u nekom svilenom ogrtaču mi je otvorila vrata jako lijepa žena. Otprilike 30 godina, prelijepog lica i vrhunskog tijela. Sise dobra trojka , struk super i visoka možda i 180 cm. Kako su moji stariji susjedi govorili za takve žene “rasna pička”.


– Ti si znači taj što bi 2 puta. Uđi.


Kad sam ušao nakon kratkog upoznavanja sa pravilima da nema grubosti, nema ljubljenja i da samo slijedim nju je potrebno i ništa više. Odmah sam joj dao 100 eura koje je stavila u džep od ogrtača. Po dogovoru prije došao sam friško okupan, namirisan, Uvela me u sobu i rekla da se skinem.

Čim sam skinuo odjeću pogled joj je privukao moj kurac od 19 cm ali prilično debel. Otvorila je ladicu i izvadila kondom. Otkopčala je svileni ogrtač i skinula ga. Stvarno je bila zgodna i moja erekcija je bila već na 95%.

Legao sam na ležaj i odmah je zauzela položaj za oralno zadovoljavanje i počela mi ga milovati i lizati po vrhu glavića.

Nakon pola minute se nabadala usnama na vrh a rukom ga drkala relativno brzo. Svojom rukom sam malo zadržao njezinu i usporila je tempo drkanja. Vidio sam da je počela i ona uživati u igri . Pružio sam ruku i počeo joj milovati leđa i krenuo prema guzici. Približila mi je guzicu i uhvatio sam ju i namjestio u pozu 69.


– Nema toga, dogovorili smo se.


Zanemario sam njene riječi i počeo sam jezikom kružiti po njenoj pički koja je bila u skladu sa njenom veličinom tijela. Znači – velika. Odmah se rastvorila i njezino negodovanje je prestalo. Ubadao sam ju jezikom i lizao ju strasno.

Pomjerila se da joj mogu dohvatit klitoris usnama. Kad sam ga počeo sisati i jezikom trljati iz nje su se cijedili sokovi po mom licu. Odlično je vlažila i uzdisala. Više mi ga nije drkala već se nabijala usnama na njega ali bi sve češće potpuno zastala i uz uzdahe počela je cviliti, stenjati i vriskati.

Ubrzo je skupila noge oko moje glave i tresla se od orgazma. Kad je svršila pomaknuo sam ju sa sebe i odmah je legla na leđa i dodala mi kondom .

Kad sam ga navukao bez puno razmišljanja sam joj ga odmah uvukao više od polovice. Vrisnula je i počela me noktima nježno grebati po leđima. Kad smo uskladili ritam jebanja nabijala se sama i vidio sam da nije klasična kurva koja glumi već da ovaj puta uživa. Jebao sam ju prilično žestoko.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx