Mala nećakinja od moje bivše i njezina mamica

Nakon sto sam završio sa Zarom u svom stanu i ostavio ju, otišao sam kod frenda prespavati, odmah me je počeo ispitivati, gdje si, šta si, jesi ju pokarao.

Jesi lud rekao sam mu, malo sam se zadržao, pokazao joj gdje sto stoji, popio pivicu i bok, di ću malu odmah tako brzo zahaltati šta si lud. Pravdao sam se, nisam mu htio priznati, u biti nisam htio nikome priznati, htio sam da to ostane naša mala tajna.

Istusirao sam se kod njega, bacio u krevet i dugo gledao u prazno, niti meni ne dolazi još u glavu kako se to tako brzo odigralo ali eto jee, i bilo je top, ne samo da je to njoj sigurno nešto posebno nego bome i meni, polizati 18 godišnjakinju i to nevinu i da ona tebi tako popuši, dogadja se jednom u 100god.
Nakon nekog vremena stiže mi poruka na mobitel, bila je to Zara.
Sta da ti kažem Andy, bilo je presavršeno, kada si otišao ni dalje nisam imala mira, stavila je tri točkice i smajlić i napisala laku noć .

Stize mi opet poruka, ovaj put od njene mamice Lare.
Hey Andy, jel sve ok, pisala sam Zari nije mi odgovorila.
Odmah sam joj odgovorio, sve je ok ne brini, zadržao sam se malo kod nje objasnio joj gdje sto stoji, popio pivo i otišao ona je vjerojatno u dubokom snu već .
Aaa ok onda da se ne brinem, vidimo se sutra.
Njih dvije su se nekada valjda ranije digle otišle gledati stanove pa kod te rodice pa se kao čujemo predvečer .
Otisao sam onda odmah ujutro do stana pospremiti malo stan , i ja se malo još dotjerati i na posao kad je već prazan stan da se dotjeram kako treba.
Usao sam u stan, sve je bilo sredjeno kao da nije ni bila tu, uredna curica nema šta. Ali sve je još mirisalo na nju nekako, Uhh odmah mi je kurac poskočio .
U tom trenutku zvoni mi mobitel, Lara me zove.
Javim se, Hallo?
Di si???
Molim?
Di si odmah mi odgovori?
Evo me u stanu.
Ok dolazim odmah.
Isss bila je ljuta, odmah sam pomislio u sebi, Andy idi u picku materinu ludu, Sjebo si sve mala se izlajala.
ok, skulirao sam se i mislim se ići ću na kartu da joj nisam ništa ozbiljno napravio, dječja posla i sl.

Ulazi ona i odmah sa vrata, picka ti materina bezobrazna pa kako si mogao i zamahne da mi pukne samar, zadržim ju, podje navaljivati histerizirati, nisam mogao vise da ju trpim, stisnuo sam joj šamarčinu i zaderao se, sjedi dole pizda ti materina nenormalna, šta je bilo reci.

Vidjela sam Zaru kako piše prijateljici na mobitel kako se sinoć nešto super desilo sa tobom, sto si joj radio.
Ok Lara, mala je bila malo opuštena i zaskocila me zahvaliti i da zažvalio sam ju malo i onda ju skulirao da mora stati i da to nije dobro sto radi… bla bla Ugl izvukao sam se nekako . Digla se je pogledala me izbliza i pitala, jel sto posto??
uhvatio sam ju za vrat, primakao sebi malo i rekao, Lara, gdje da jebem pile pored ovakve koke jebemu.
Nasmijala se lagano, primakao sam ju prema sebi i pitao jesi ti to ljubomorna na Zaricu?
Mozda malo, odgovori.

Uhvatio sam ju malo čvršće i zažvalio, lagano joj spustio ruku u gaćice, uzdah joj se ote. Andy, moram da idem.Polako ici ćeš rekao sam joj,sagnuo sam se prema njenoj picki i pitao ju onako ludjacki, dozvoljavate li gospodjo da se poslužim , pogledala me je i samo se nasmijala, zažvalio sam ju ma kauč i počeo lizati, nisam imao puno vremena a ni ona pa sam ovo morao brzo odraditi lizao sam ju, usput intenzivno prstenjacio po picki i lagano gurao jedan prst u anus , mamu joj jebem nije dozvolila, ok mislim se u sebi izjebat ću ti picku sa prstima i jezikom, tako je i bilo, nakon nekog vremena počela se tresti, Andy jebote svrsavaaaaaaam, svršila je ali jako, špricala je po podu za poluditi .
Neeee derala se, vidiš sto sam ti sada napravila jesi li lud .Ali oci su joj zasjale kao nikada . Imaš sreće sto smo sada malo knap sa vremenom ali inače bih te uhvatio za glavu i natjerao da ovo po podu malo ližeš Larice a ja da te gledam. Zagonetno se nasmija i kaže zo si bas pravi Ludjak, tako nekako odgovori joj.
Lara, sredi se brzinski i idi, malena te čeka i ne zaboravi da mi duguješ orgazam.
Hm ne znam kad misliš da ti se odužim ali eto, ne zaboravljam.
Sredila se, pokupila i otišla.
Eh sada, imao sam problem, moram obje rješiti večeras a kako i kada, jer sutra dan one vise nisu tu i tko zna kad ću ih vidjeti.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx