Orgije sa duplo starijim partnerima , ispovijest majci i velika osveta

Ovo je 3 dio od 4 u seriji Orgije sa duplo starijim partnerima

Orgije sa duplo starijim partnerima , ispovijest majci i velika osveta

Mika mi je stalno prigovarao što sam mu jebao kćerku Vanju. Dobacivao mi je i neumjesno prigovarao.


-Nisi korektan, u redu da jedan drugome pojebemo žene, ali ti su mi jebao kćerku i to još trudnicu. Šta ako čuje njen muž? Ode joj brak u tri pičke materine. Nisi smio.
-Dragi moj komšija tvoja kćerka me je primorala na seks, rekla je da sanja kurac, da se mjesecima nije pojebala i da nije mogla spavati. Jebao sam je nekoliko puta za noć i šta je tu problem.
-Čuj nekoliko puta, pa ja sam mislio da ste samo jednom…
-I ja sam planirao samo jednom, ali ona je pohotna, prava je gutačica kurca, glorifikovao sam i nervirao komšiju.

Ljutilo me je što se i moja Tanja solidarisala sa Mikom.Počela je i izbjegavati seks, pravdajući se uvijek da je boli glava, stomak ili da nije raspoložena. I sve češće je odlazila sa komšijom Mikom autom u grad.
Jednog dana dobih poziv od roditeljske kuće, da odmah dolazim, sa ocem nešto nije bilo kako treba. Sredio sam bolovanje sa doktoricom i sam otišao kući. Ostao sam dvije sedmice. Otac je bio u bolnici, odmijenio sam ga u svakodnevnim poslovima, i napokon vratio u Ljubljanu.

Tanju nisam našao u stanu.
-Gdje je, upitah Kaću?
-Otišla je sa Mikom u Njemačku. Rekli su da će ostati par mjeseci, on tamo sređuje neku dokumentaciju i preglede i njoj traži posao.

Bijesnio sam kao ris. Zajedno sa Kaćom otišao sam kod Vanje u Kamnik. Spremao sam Miki osvetu. Dobro smo se opustili i igrali najperverznije igre. Jebao sam obje istovremeno otpozadi, čas jednu čas drugi i sve fotkao mobitelom. A onda su mi obje pušile i to sam slikao. Na kraju sam im prosuo spermu po očima i licu i to sam slikao.

Moja Tanja mi se nije javila, tek nakon mjesec dana mi je poslala škrtu poruku da joj je lijepo i da misli da je trudna sa Mikom. Rekla je da on tamo ima stan i da uživaju.

A onda mi je i Mika počeo prkositi , kako mi jebe mladu ženu, kako joj je napravio dijete, i da me je porazio.


A kada sam mu poslao slike supruge i kćerke kako ih jebem otpozadi, kako mi istovremeno ližu kurac i kako sam im svršio po licima, poludio je.
Rekao sam mu da mi je Kaća obećala da će mi namjestiti i mlađu kćerku Lolu, čim se vrati sa Tajlanda.

Ponovo me majka zvala, otac je bio sve lošiji, trebala joj je pomoć I otišao sam.
-Nešo možeš od kuće raditi to programiranje, ja znam da ti to znaš, rekla mi je majka Ljubica.

A onda me upita za Tanju i to na jedan ružan način.
-Gdje ti je ona kurvetina sine?
-Ne znam majko, ustvari znam otišla je sa gazdom Mikom u Njemačku. Žive skupa. On joj otac može biti.

Baš se i usrećila, pravio sam se ravnodušnim.
-Znala je majka sve. Dosta sam suza zbog kurvetine i ja prolila. Nekoliko puta sam je uhvatila sa tvojim ocem, pa sa stricem, jebalo ju je pola sela, govorila je majka prosto, a sve se oko mene okretalo.
-Ma daj majko šta pričaš, rekao sam.
-Jeste, dobijala sam i batine zbog nje. Voljela je uvijek starije i da prostiš kurate, a tvoj otac je i jedno i drugo. Sada je samo star i bolestan. Mene je zapostavljao, bila sam bez čovjeka mjesecima. Ali imala sam svoj ponos, plačući sam zaspala mnogo puta. I ja sam živo biće i meni je trebalo pažnje i ljubavi, a u posljednjih deset godina i više je nisam imala. I opet mu pružam sve i pokaza rukom na očevu sobu.

Nastavci<< Orgije sa duplo starijim partnerima ali i njihovom kćerkomOrgije sa duplo starijim partnerima, ženidba i kraj sa majkom >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx