Mama nas je ulovila kako jebem tetku i onda nam se pridružila u trojku

Incest priče, seks u troje sa mamom i tetkom.. Po povratku sa raspusta od tetke , zatekao sam narušene odnose u kući. Majka mi je objasnila da se razvodi od oca jer je našao neku drugu ženu i da joj je on to priznao. Ta druga bila je njegova lična sekretarica. Već se bio preselio da živi kod nje.

Rekla mi je da nije htjela da mi upropasti raspust nego da sačeka na miru da popričamo o svemu i o tome gdje ja želim da nastavim da živim. Bilo mi jako žao mame i rekao sam joj da ostajem sa njom da je ne želim ostaviti samu. 

Fax je već počeo i ja sam se vratio starom društvu. U petak po povratku zateko sam tetku kod nas, došla nam je u posjetu. Ustala je zagrlila me i poljubila pitajući kako je i da li me djevojčice slušaju.

Odgovorih joj da je sve u redu. Majka je rekla da će tetka ostati kod nas neko vrijeme jer se i ona posvađala sa tečom. 

Kada sam krenuo u moju sobu tetka me je pogledala i namignula mi. 

Uveče u moju sobu ušla je moja tetka, odjevena u bijelu spavaćicu. Tiho je sa vrata prošaptala da nije mogla više da čeka a da ne vidi svoga kuronju. Stalno je maštala o meni kako smo se jebavali cijelo ljeto. Skinula se gola i legla u krvet. Uhvatila me je za kurac i pitala da li sam ga trošio od kada sam se vratio.

Odgovorih da nisam.

Počela ga je pušiti, lizala ga kao lizalicu. Uvlačila ga je u grlo koliko je mogla da joj je dah zastajao, pa bi ga izvukla da dodje do vazduha. Mene je to palilo žestoko, rastao je u njenim ustima jako brzo. Drugom rukom je dirala moja jaja, rekavši da su puna moje sperme i da jedva čeka da se isprazne. Uhvatio sam je za ruku i okrenuo na leđa.

Počeo sam joj ljubiti vrat, spuštao sam se sve niže. Došao sam do njenih sisa, lizao sam bradavice pa ih onda malo grickao. Ona se jako uzbudila da su bradavice postale jako krute. Uživala je moja tetka to se vidilo po njenim uzdasima.

Rekla mi je da je ovo čekala.

Nastavio sa se spuštati do njene pice. Lagano sam jezikom prošao preko njenog klitorisa. Samo se stresla, uhvatila me za kosu i svoju pičku pribila mojim ustima rekavši da nastavim.

Miješala je guzovima kao luda. Nije više mogla da izdrži i rekla mi je da joj ga stavim. Poslušao sam je i počeo je jebati. Jebao sam jedno deset minuta u toj pozi. Zabijala mi je nokte u leđa i stalno šaputala na uvo kako želi moj kurac stalno u njenoj pici.

Kasnije sam je okrenuo na leđa naguzivši je kao kuju. Zabijao sam joj ga tako zguza jako cijelom dužinom moga kurca. Nije više izdržala, svršila je uz krik da sam se prepao da će nas majka čuti. sada na njega. Sada želim da se nasadim na tvoju tvrdu kurčinu naredi mi. Nabijla se jako svom težinom sise su skakale. Ja sam ih rukama stezao pa pomalo mijesio. To joj je jako prijalo. 

U jednom trenutku na vratima moje sobe pojavi se moja majka. Zatekla me je kako punim moju tetku, kako se ona nabada na moj kurac. Počela je da urla kako nas nije sramota a posebno na njenu sestru kako je mogala da to uradi njenom sinu.

Tetka nije prestajala da se nabija na moj kurac samo je nastavila da stenje. Ja sam pokušao da ustanem ali mi tetka nije dala. Rekala mi je da moram da dovršim posao. Majka je skamenjeno gledala kako se joj rodjena sestra nabija na sinov kurac ali nije više vrištala na nas.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx