Platila sam kurvu

Imam 25 godina i imala sam dosta momaka. U poslednje vreme sam osetila potrebu da probam zenu, da polizem picku. U svom okruzenju nemam nekoga sa kim bih probala pa sam lepo otvorila licne oglase i krenula da pretrazujem. Nisam nikada pre usla na oglase, tek tada sam shvatila koliko devojaka zapravo se bavi prodavanjem svog tela.

Bilo je tu svakakvih devojaka i mrsavih i debelih i ovakvih i onakvih. Meni je za oko zapala jedna ruskinja. Mojih dimenzija, sa svetlo plavim ocima. Imala sam srece jer je ta devojka prihvatala sastanke sa oba pola, ne samo sa muskarcima. Bila je starija od mene godinu dana po informacijama sa sajta.

Kontaktirala sam je i dogovorile smo se da dodje kod mene. Tako mi je bilo lakse jer sam imala veliku tremu, iako je bilo skuplje ali mi nije bilo bitno u tom trenutku.

Dosla je kod mene. Pitala sam je da li zeli kafu, na sta je pristala. Ja sam joj otvoreno rekla da mi je ovo prvi put i da sam malo nervozna. Videlo se da je devojka profesionalac. Toliko se savrseno ponasala da sam se totalno opustila. Otisla je do kupatila da se sredi i kada se vratila bila je u halterima. Savrseno je izgledala.

Prisla mi je i nezno me poljubila. Ljubila me je po vratu i skidala me da bi se na kraju spustila i pocela da mi lize picku. Gurala mi je u isto vreme prste u picku tako da sam vrlo brzo svrsila. Rekla sam joj da legne i spustila se. Picka joj je bila glatka i lepo je mirisala. Prvi put sam polizala picku i uzivala sam dok sam to radila. Drzala me je za kosu i nabijala glavu. Osetila sam da ce svrsiti pa sam ubrzala i nakon par trenutaka to se i desilo.

Rekla mi je da joj se retko desava da je devojke angazuju i da su to uvek devojke koje nisu bas zgodne i lepe. Iznenadila se kada me je ugledala i osetila je prvi put strast sa nekom zenom koja ju placa. Bilo mi je drago da to cujem jer me je bas privukla fizicki i potrudila se da se osetim opusteno.

Pitala me je da li zelim tribbing. Pogledala sam na sat i videla da je vreme skoro isteklo, ali naravno da sam zelela da probam. Nema veze sto istice, ovo je gratis od mene, rekla je.

Ljubile smo se sad bas strastveno. Dobro mi je navlazila picku i onda smo ukrstile noge. Polako je krenula da trlja picku o moju, a zatim sve brze i brze. Mnogo mi je prijalo. Bila sam na sedmom nebu bukvalno. Drzala sam je za sisu i gledala u oci pravo. Videla se strast u njenim ocima sto me je dovelo do drugog orgazma, a ubrzo je i ona svrsila.


Istusirala se, dala sam joj novac i na rastanku sam joj se zahvalila, a ona mi je rekla nadam se da se ponovo vidimo, poljubila me i otisla.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj