Kako sam postao cuckold – VII dio

Ovo je 7 dio od 7 u seriji Kako sam postao cuckold

Proslo je mozda mesec dana od njene jebacine sa Fuadom I Saipom (Kako sam postao cuckold – VI dio),nas seksualni zivot je postao fenomenalan,nije da da je pre toga bilo lose ali smo sada ubacili pricanje tokom seksa kao ono kako si se jebala,sta bi ti voleo da mi rade,kako da me jebu I sl.


-zelim redaljku,zelim da me jebu,da me ubiju od kurca,da me rasture od jebanja.

To je onako ispucala jednog jutra dok smo ispijali kafu,nocima ne mogu da spavam,zelim redaljku,zelim da me jebu,da me ubiju od kurca,da me rasture od jebanja.

-OK smislicemo nesto rekoh,ali jebiga nije ni to bas tako lako,ne mozes tek tako da sakupis nekoliko niih sa ulice I kazes ajde momci jebacina,jebite ovu kurvu.Treba nam neki plan,kako da se to izvede…


Proslo je desetak dana I kako obicno biva neke stvari se same nameste.
Moja Mala dobija ponudu da vodi neku manifestaciju/necu reci ime posto direktno asocira na Malu/koju je vodila par puta I pre braka ,dobra ponuda,dobra lovica a I dobar provod.Pricamo na tu temu kao ono da prihvatim ili ne pita ona.


Prihvati kazem sto da ne,par sati zabave,dobra lova a mozda I nesto padne sa strane rekoh namigujuci.
Zna kurvica na sta asociram I kaze ma nema veze,sve su to bracni parovi okupljaju se jednom godisnje sve je u jelu I picu,neka lutrija I nista posebno al kad ti kazes sto da ne a ako nesto padne sa strane pa nece Mala to odbiti.


Dosla Subota ona se ujutro sprema I kao pita mene sta da obucem,nesto klasika ili da ih malo provociram, sta kazes.


Tvoj nastup,ti znas ljude pa kako oces tako se obuci,ja I onako nemam namere da idem sa tobom,idem ja do kladionice da pisem neki listic a ti se spremi I nazovi me da te pokupim ispred zgrade I da te vozim.


Cekam ja u autu kad stize Mala,providne kremaste pantalone/bas providne/crne gacice a gore neki korset koji kaze izvolte sise,malo iznad bradavice.
Jebote kazem,pa ima da ih izludis,vidi sebe kako izgledas,pa zar nisi rekla da su to porodicni ljudi.


-A tek da vidis kako sam pickicu sredila,obrijana,namazana uljem,sva se sija al dobices I videces veceras,mislim da zavrsavamo oko ponoci,javicu ti da me pokupis osim ako ne nadjem nesto interesantno ali kako I da je nazvacu te.


Manifestacija se odrzavala u jednom restoranu par kilometara izvan Skoplja,lepa basta,hotel a I bungalovi koji se pretezno koriste za svaleraciju I za usputne turiste.
Negde oko 11.00 dobijam sms,dragi ubi me dosada a malo sam vise poila jedva cekam da zarvsim pa da se kuci fino …….Dodji malo ranije mislim da cemo biti gotovi


Stizem ja na parking setam oko auta I vidim da moja Mala najavljuje da je sledeca pesma zadnja,zeli laku noc svima I kao ono vidimo se opet sledece godine.



Setam ja okolo kad vidim parkira se neki dzip ispred jednog bungalova,izlazi momak ide do recepcije I vraca se posle par minuta,iz dzipa izlazi cura pravi avion,visoka krupna ma ima je svuda,sise,guza sve.Ulaze u prvi bungalov a ja kao manijak idem okolo da vidim mozda se nesto vidi.Zavese spustene I vidim samo siluete,odma pocinju sa vacanjem,cura mu otkopcava panatalone I saginje se,valjda da mu pusi.Kurac mi se u momentu digao , idem blize prozoru,nazirem kroz zavese cura klekla pusi a frajer/bas frajer/ razgovara mobilnim I nesto mlatara rukama valjda objasnjava.

Nastavci<< Kako sam postao cuckold – VI dio
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj