Mama mog najboljeg frenda

Mama mog najboljeg frenda seksi milfica

Svi mi od nekih 18 god maštamo na neku milfaču, tj ženu stariju od 30 godina koju bi rado odveli u krevet. Tako se i ja sjetim svoje prve milfače koja me naučila što je dobar seks. To je bila mama mog najboljeg frenda Ivana, a tada je imala 38 godina, a ja 18. I sa konstantnom erekcijom u gaćama. To se desilo u njihovoj vikendici na moru, u biti kući Ivanovih djeda i bake koji su živjeli u Murteru. 

Ivanova mama, gospođa Gita, skraćeno od Margita, je bila žena jedra tijela, što bi rekli. Sise četvorka, guza za dvije stolice, čvrste butine i mali trbuščić. Kovrčava smeđa kosa je stalno bila skupljena u rep ili sputana nekom maramom oko glave. Bila je kulturna i obrazovana žena koja je radila tada u Plivi kao inženjer u laboratoriju, pa je često mojoj staroj koja je patila od migrena švercala plivadone i tko zna šta sve još. S obzirom da smo bili susjedi i praktički sam stalno visio kod Ivana, ili on kod mene zavisno čiji su starci bili doma kako bi bili pod nadzorom.

Kad sam bio manji nije me interesirala, ali kako sam rastao tako sam se često znao naći u situaciji na wc-u kako ga drkam zamišljajući gospođu Gitu i moj kurčić između njenih sisa. Naravno da Ivanu nikad nisam tako nešto priznao, nisam htio riskirati prijateljstvo. I tako smo se našli ponovo na moru, nakon završene srednje škole. Obojica smo odradili prijemne za faks, jer smo bili ionako odlični učenici, pa nije bilo problema, te smo mogli uživati u ostatku ljeta na moru.

Za tjedan dana će mi biti rođendan, pa mi je mama poslala novce kako bi sve mogao počastiti pizzom i nečim za popiti. A Ivanova mama je obečala svoju legendarnu voćnu tortu sa sirom koju smo obojica obožavali. Uto je i Ivan našao neku curu, koja je bila iz Zagreba kao i mi, pa su talno znali nestajati, a onda bi se pojavljivali crveni kao rakovi, pa nisi trebao biti lumen da znaš šta su radili. Jedan dan mi je Ivan rekao da će sa Majom, njegovom novom curom, malo otići na neki izletić barkom, pa da ga pokrivam kod njegovih doma. Kao za peh ja sam se probudio sa temperaturom, te nisam mogao nikuda. 


Pošto je Ivanova mama otjerala Ivana van, da se navodno i on ne razboli, ostali smo sami u kući. Naime ni njegovi baka i deda nisu bili kod kuće, pa sam ostao sam sa Gitom. Nakon što mi je izmjerila temperaturu i skuhala mi čaj, te me ostavila u sobi malo sam se onesvjestio. Došao sam k sebi negdje oko podneva, sav mokar od znoja, sa strahovitom potrebom da se popišam, te sam polako ustao na drhtave noge i odvukao se do wc-a. Dok sam pišao pogledao sam kroz prozor i ugledao Gitu kako se sunča na terasi. Bila je bez grudnjaka i njene velike sise su se razlile na njenim prsima, a minijaturne gaćice su bile uzdignute gdje je bio onaj brežuljak ispod koje je bila pica. Usprkos temeperaturi osjetio sam navalu sperme u jajima koja su se stisla, a moj kurčić je bujao. Primio sam ga i počeo drkati pogledavajući svako toliko kroz prozor. Kad sam pogledao jedno peti put Gite nije bilo. Stao sam i pogledao okolo, ali ju nisam vidio, međutim, ja sam ipak nastavio drkati očekujuči da uskoro svršim. Radio sam face kao da mi se radi ne znam šta, a to sam lijepo vidio u prozoru wc-a, a onda ugledao kako se otvaraju vrata i kako ulazi Gita u gaćicama i nekoj laganoj providnoj bluzi na sebi, te staje:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj