MEDICINSKA SESTRA: Navijači se redali na meni

Navijači se redali na medicinskoj sestri

Slušala sam muziku na radiju u ordinaciji , na dežurstvu. Danas sam se posebno doterala. Doćiće moj šef da gleda preparate. U mojoj sobi . Tu gde sam ja. Bićemo sami , ja i on. Crveni čipkasti donji veš ispod bele uniforme medicinske sestre mora delovati na njega. Tu su i bele najlon samodržeće čarapice i bele klompice.


Mokra sam kad mi daje uputstva za rad. Volim njegov glas. Pali me. Pustila sam dugu plavu kosu i jače se našminkala . Imam svetle trepavice pa koristim puno maskare.


Na dežurstvu sam . Subota je popodne . Gužva je u gradu , neka utakmica fudbalska je u toku. Nema posla . Sedim na bolničkom krevetu i pravim tupfere od vate , redjam ih u staklenu posudu.


Uskoro će doći moj šef. Kako je inteligentan . Brzo priča , nekad ga i ne razumem , teško ga je pratiti. Pogledala sam se u ogledalo i otkopčala još jedno dugme na košulji uniforme. Moje velike dojke su još više došle do izražaja.


Oooooo ne . Flekice na grudnjaku . Druga faza ciklusa mi je bila . Tad mi je mleko samo curilo iz bradavica. Malo su mi tad bili jači hormoni. Stavila sam umetke u grudnjak . Flekice će se osušiti.


Pustila sam tiho muziku na radiju . Pevali su Emina i Dzenan. Ah , kako sam zaljubljena . Kako je to lep osećaj. Lebdim iznad zemlje.


Uh neka buka u hodniku . Treskom se otvoriše vrata . Krv lipti po podu. Pritrčavam sa punim rukama zavoja. Tri navijača su se potukla posle fudbalske utakmice. Utrčali su mi u ordinaciju sa isečenim rukama i razmijenim arkadama.


Posela sam ih na krevet i redom ih zavijala i krpila. Znoj mi je već kapao sa čela . A oni uzbudjeni , još pevaju navijačke pesme a mišići im drhte od adrenalina. Bila sam već pri kraju . Čistila sam im još ostatke krvi po licima . Ćutala sam i radila svoj posao , ne bi li što pre otišli. Htela sam da budem sama sa šefom.
Jedan me pogleda pažljivije i reče “imaš vojvodjansko lice! ”

– “Šta to znači ?” rekla sam. “lepo “?” ili ružno ? ”

– “lepo, lepo ” rekao je odsutno.

Drugi mi reče” pa zašto si tako bleda ? Kao skandinavka neka. Ko je sve prolazio ovuda kroz Vojvodinu ? Neki skandinavci ? ”

– ” Klekni ovde sada izmedju nas da te malo narumenimo. ” naceri se a alkohol zabazdi iz njegovih klinačkih usta.

– “Jao pa nemojte , molim vas , krpam vas već sat i po vremena a i mogu mama da vam budem!!!! ” Ljutnula sam se.

– “Ma odužićemo se mi za tih sat i po , mamice !!!! ” reče treći.


Postavili su me da klečim ispred bolničkog kreveta i dvojica su izvadili svoje ogromne ukrućene alatke i počeli da me maze po obrazima. Svaki sa svoje strane . Ubrzo su mi obrazi postali zažareni. Goreli su od stida i nepravde. Bili su mokri što od njihovih klinačkih sokova što od mojih gorkih suza.
Treći je ustao i prišao vratima. Zaključao ih je tiho.
Stao je iza mene i milovao me po kosi . “Droljice , jel znaš neku navijačku pesmu ? ” reče.

– ” N… ne znam” , promucala sam .

– “Pa kako ne znaš ? Tako lepa dugokosa , sisata droljica a ne zna da nam peva. Ccccccc! ”



Podigao me je i dalje stojeći priljubljen uz moju guzu. Još jedno dugme mi se bilo otkopčalo na uniformi i crveni čipkasti grudnjak je sevnuo. Oduševljenje je naglo bilo poraslo. ” Droljice ? Pa šta je ovo ? jel se tako oblače medicinski radnici ? Crveni donji veš ? Jel vidiš sad kakva si ti kurva ? ”
Uzeo me je s ledja za velike teške dojke i stisnuo ih glasno mi dišući na uvo. Fleka na uniformi se proširila. ” Uuuuu jebem ti sunce ! Šta je ovo ? Šta ti je ovo mokro ? ”
” Mleko “. rekla sam tiho.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj