Muska Droljica / Drugi deo / Kako sam postao ,,kurva“

Nastavak pocetka mog drugog zivota.


Nakon lika sto mi je oduzeo nevinost i sve imao snimljeno sam pusio liku sto je bio u prolazu.
Isti dan mi je stigla poruka od prvog da sredim guzu za sutra da je ovo danas izuzetak bio jer mi juce bio prvi put. Nisam imao izbora sem da sredim guzu i budem sto boljeg izgleda. Sutradan dok sam bio u skoli stigla mi poruka da ce me cekati sivi pezo ispred skole da izadjem za 20 minuta. Srce mi je stalo. Kako on zna u koju skolu idem?

Napisao sam mu poruku da ne mogu izaci da imam jos dva casa na sta sam naravno dobio opet pretnju da moze i snimke da posalje na moju kucu ili direktno mojima…Nisam znao sta da radim, razmisljam, izbora nigde na vidiku, rekao sam da mi je lose i pitao da li bi mogao kuci na sta je profesor (za kojeg ce isto biti prica uskoro 🤭) rekao da smem otici. Izasao sam ispred i video niz ulicu parkiranog sivog pezoa, kad sam stigao do auta napred su sedela dva totalno nepoznata starija lika, hteo sam se okrenuti kad je ovaj otvorio prozor i rekao ulazi momentalno, opet bez izbora usao sam i iza je bio jos jedan dosta stariji covek sigurno je imao 70.

Pitao sam ih ko su i sta hoce na sta je ovaj na suvozacemo sedistu odgovorio da sam narednih par sati njihova kuckica i da radim sta mi se kaze da ne bi morao covek koji me juce jebao da reaguje, ja tek tu kapiram da ja cak ni njegovo ime ne znam.

EJ ! Covek koji ima snimke kako me ponizava i jebe ne znam mu ni ime…

Zaputili smo se van grada i u medjuvremenu dekica mi dirao butine i ljubio me, stigli smo do nekog dvorista u kom se nalazila kucica koja izgleda kao da ce svakog trena da se srusi, rekli su mi iliti naredili da udjem unutra. Izasao sam iz auta, usao unutra i video neki madrac na kom su bilo halteri, cipkaste gacice, brus, perika i pismo, na pismu je pisalo imas 5 minuta da se spremis, dobro ih isprazni i radi sve sto ti kazu. Jako sam se napalio u trenutku, o ovakvim stvarima sam mastao samo eto ne pod ovim okolnostima.

Kad sam se obukao stvarno sam se zapalio, citava situacija moj polozaj, ja u ovakvom izdanju u napustenoj kuci cekam tri lika da dodju i bog zna sta ce mi raditi…I eto njih ulaze, srce mi je htelo opet iskociti, dekica je prvi dosao i uhvatio me za dupe i krenuo da me ljubi dok su druga dvojica stipali bradavice preko brusa i mesili mi guzove, onda su mi stisli ramena i spustili me kolena, znao sam sta moram, skinuo sam dekicu i krenuo da mu ga lizem i uvlacim dok su druga dvojica vec skinuli pantalone i majice i krenuli da me udaraju kurcevima po licu i glavi, stvarno sve lepi komadi.

Pusio sam im naizmenicno i prelepo je bilo nisu me ni samarali ni napusavali, nista, uzivao sam, dok nije vozac koji nije do tad pricao rekao ,,e pa sad smo se zagrejali vreme je da iskoristimo to za sta smo platili“ i gurnuo me na madrac. Nisam znao sta da mislim i da radim, platili?? Nisu dugo cekali dok sam lezao na ledjima vozac mi je seo na grudi i nabio mi kurac u usta i trpao me dok mi drugi drzao ruke a dekica mi je podigao noge i prebacio ih ovom sto sedi na meni da ih drzi. Ne mogu da se pomerim ni milimetar, u njihovim sam rukama u bukvalnom smislu, dekica je poceo da mi prstima jebe guzu i lize sto je stvarno bio fenomenalan osecaj dok nije krenuo da me jebe, bas je bolelo odjednom je samo uleteo i jebao me bas jako, ovaj me idalje napusavao dok me ovaj sto mi drzao ruke stavio jaja i kurac preko cela, ociju i nosa i pljuvao na moju facu govoreci da mora kurac da pokvasi malo.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj