Skrivene Čežnje 3.Deo- Nena

Ovo je 3 dio od 3 u seriji Skrivene Čežnje

Treći je dan kako sam sa njom na vikendici. Prekosutra joj stižu unuci, pa idemo zajedno na odmor. Mada sam ja već uživao. Ne samo zbog onoga što mi se dešavalo već i ovo samo mesto i kućica su bili čarobni.
Nisam lepo spavao pa sam ustao rano, stalno sam imao loš utisak da sam preterao sinoć i da sam učinio nešto što nije trebalo i to mi nije davalo mira. Branka je bila u trpezariji.

Samo što je završila jutarnji trening kako je zvala šetnju sa laganim trčanjem i vežbicama. Išla je svako jutro i bila je sportski obučena u helankama, triko majici i patikama, vlažna i znojava a bradavice su podizale majicu.


-Dobro jutro. _rekao sam
-O dobro jutro ustao si, baš lepo danas ćemo doručkovati zajedno. _rekla mi je.
-Izvini ali samo da se istuširam. _krenula je u kupatilo.

Na trenutak sam je zaustavio uzeo sam je za ruku, oborio sam pogled kao dete kad napravi štetu pa traži oproštaj.
-Izvini, ako sam preterao sinoć. _rekao sam.
-Preterao! Zašto?_začudjeno će ona. Čime si preterao bilo je divno ja jedva čekam šta je sledeće, pun si iznenadjenja. _nasmejala se.
-Ludice moja, volim što si napaljen. _poljubila me je u kosu ko malo dete.
-Joj strašno mi je bilo neprijatno mislio sam da sam preterao, da nije bilo ok. _rekao sam.

Nisam krio olakšanje koje sam osetio, od srca sam se nasmejao. Nisam želeo da pokvarim nešto tako lepo, bio sam pun emocija a nisam znao kako da to pokažem pa sam je zagrlio. Približila su nam se lica, bila je znojava ali je lepo mirisala osetio sam njen dah i prvi put u ova tri dana usledio je mali i sočni spontani poljubac, kratak prekid, pogled u oči, pa opet samo sad dug poljubac i vreo. Bilo je lepo, jer se odlično ljubila mada moram priznati bilo mi je malo čudno. Jezici su nam se spojili, stavio sam joj ruku na dupe, kurac je istog momenta reagovao i počeo je da se diže. Osetila ga je preko tkanine i zaustavila situaciji.


-A ne prvo doručak. To ćemo kasnije…možda oo..ovaj bilo je lepo…videćemo. _pobegla je iz mojih ruku pomalo zbunjena kao da želi a ipak sama sebe sputava.
-A sinoć sam bio samo jako napaljen. _rekao sam pokušavajući da opravdam sebe u slučaju eventualnih neuspeha.
-E jebi ga sad, kuma nije tu. Ali sve ostalo možemo da rešimo. _rekla je onako u polušali i otišla u kupatilo.

Doručkovali smo, razmišljao sam kako jasno razume moje skrivene čežnje, jasno vidi moje strasti i požude. I da me jasno čita, zna šta me pali, zna šta volim, zna da se baš ložim na kuma Nenu. Sve zna.

-Otkud vi prijateljice, mislim Snežana i ti niste baš školske? _pitao sam šaljivo a bio sam znatiželjan.
-Živele smo u istom gradu. Sličnih su godina pa se družila s mojom ćerkom. Kad ja Ana otišla u Francisku da živi ostala mi je bliska. Popunila mi je prazninu. Posle se razvela od nekog lika tamo i uzela je lepe pare. Odlučila da se vrati u Srbiju i otvorila salon. Upoznala je Gorana inače policajca i pozvala me da joj budem kuma na venčanju. Eto to je to.



-Policajca, udata, nikad ne bi rekao za nju, ponaša se veoma slobodno. _bio sam veoma iznenadjen.
-Goran više nije kući nego što jeste pa ona ima prostora za sve, bila sam svedok nekim njenim ludorijama, ali ne bi o tome.
-A deca, ima li dece. _pitao sam
-Sin iz prvog braka joj je u Švedskoj sa ocem, a ima sa Goranom lepu ćerkicu malo mladju od tebe. _rekla je i pokazala rukom na sto. Značilo je to dosta o Snežani napaljenko mali, hajde da jedemo.

-Ubaci tanjire u mašinu, čekaj me dolazim za desetak minuta. _rekla je kad smo završili doručak i pokupili hranu sa stola.

Nastavci<< Skrivene čežnje 2.deo- incest
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj