Nikada nisam ni sanjala da ću prevariti muža

Sedela sam, pušila, cugala viljamovku i razmišljala o događaju koji je bio toliko neverovatan da sam se štipkala da se uverim da ne sanjam, dok mi je ribica pulsirala kao luda i osećajući još uvek Markovo prisustvo u mojo guzi koja se još uvek nije potpuno skupila.

Nikada nisam ni sanjala da ću prevariti muža. Da ću ga prevariti sa nekim upola mladjim od mene! I još da ću u tome uživati kao nikada u životu i da će mi neki klinja pokazati koliko žena u seksu može da uživa.

Već polupijana i slatko razbijena od strane Markove malenkosti vratila sam se u isti krevet koji je još uvek mirisao na naše sokove i trenutno zaspala.

Ustala sam srećna kao devojčica i puna energije. Od muža ni traga ni glasa, bog zna gde je prespavao. I dalje je bio nedostupan.

Prolazile su mi slike od prethodne večeri kroz glavu dok sam se sređivala. Koliko god mi se sve činilo nastranim zbog razlike u godinama, moram da priznam da mi se ribica ovlažila. Morala sam da skinem brus koji sam mislila da obučem i uzmem neki malko puniji jer se mi bradavice koje su poprimile tvrdoću čelika bezobrazno štrčale kroz njega.

Obukla sam tangice i spremila ženstveni komplet sa suknjom do kolena. Obukla sam haltere i taman kad sam ih zakopčala zvono se oglasilo. Samo sam čekala da vidim na šta liči i koliko je pijan. Otvorila sam besno vrata, polugola i skamenila se gledajući Marka na mom pragu.

Ušao je a sam pokrila rukom grudi u želji da mu objasnim da je ono sinoć bilo greška i da više ne dolazi. Počela sam svoju priču, dok mi on nije stavio prst na usta i ja sam kao neka devojčica ućutala i blenula u njega.

„Nisam se vratio u zgradu, da bi mi ti držala predavanja već zato što sam video da nema auta tvog muža napolju, što znači da se nije još vratio ili da je morao ranije da ode, a tako vrelu i slatku ribicu treba ujutru nagraditi za sinoćni neponovljivi sex…“

„Molim te idi u školu i zaboravi na sve ovo“ uspela sam da prozborim, mislila sam poprilično ubedljivo dok je on počeo strasno da me ljubi po vratu. Prstom je već razmaknuo tangice i upitao zašto sam vlažna ukoliko tako mislim i želim.

„Slušaj me ti balavče“, viknula sam otresito. „Gubi se ili ću ti zvati majku“

Podigao me je i odneo do kreveta. Ljubio me je strasno i koliko god je razum želeo da ga otera toliko se ribica sve više vlažila i želela ga. Usred poljupca u koji sam se i ja grešna unela nepogrešivo mi je naciljao ribicu i sjurio ga celog iz daha. Osetila sam se blaženo i uzvišeno u tom trenutku.

Zastao je duboko u meni, pogledao me u oči. Osećala sam kako mu kurac pulsira u mojoj utrobi što me je izludjivalo. „Slušaj ti mene balavice, ne želim više da se igraš sa mnom, ukoliko mi sada budeš rekla da odem nikad se više neću vratiti, u suprotnom prekini sa igrom i odbijanjem“ rekao mi je tiho i odlučno. Gledala sam ga u oči, pocrvenela, duboko nabijena na njegovom kurcu, drhteći lagano i duboko dišući.

Stojao je nepomičan dok sam ja disala dublje i dublje. Žuljao me je prelepo taj mladi, debeli, ogromni, najlepši kurac koji sam u životu videla i osetila.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
2 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Kvisko
Kvisko
Guest
6. travnja 2021. 11:43

Zasto ides protiv sebe,uzivaj maksimalno,to tijelo treba odrzavati.Dobro bi bilo da napises nastavak.

Stiv
Stiv
Guest
Reply to  Kvisko
19. svibnja 2021. 07:36

Sasvim prirodno..treba menjati samo uzivati…mozda i moja dobija negde klip ali bitno da brak funkcionise..

2
0
Ostavi svoj komentarx