Mokra je momci, jebimo je II

Ovo je 2 dio od 13 u seriji Mokra je momci

Dok je Sanja lizala ostatke sperme s mladićeva kurca, ugledala je za susjednim stolom plavokosu konobaricu Maju koja je pod snažnim naletima kurca obrijanog atlete sve glasnije stenjala grčevito se držeći za rubove stola dok ju je on nemilosrdno jebao.

Mokra je momci, jebimo je

Gledajući taj prizor Sanja se ponovo jako uzbudila i počela brže lizati i uvlačiti mladićev kurac u usta, ali je njegov kurac nakon svršavanja polako splašnjavao i postajao sve manji i mlohaviji. Sanja ga je ispustila iz ruku i uputila se prema susjednom stolu, zagrlila je i poljubila konobaricu u usta prekinuvši njezino stenjanje. To je izazvalo burno odobravanje mladića koji su se još oporavljali od nedavnih svršavanja.

„Što je Sanjice? Još te svrbi pičkica? Vidim, još ti treba kurac, zar ne? Zato sam i pozvao našeg prijatelja i najboljeg jebača koji ima debeli kurac dug 30 cm kojeg moraš probati. On je bolji od svih nas. Niti jedna koju je do sada jebao nije ga mogla cijeloga primiti. Nećeš niti ti. Hoćeš li ga probati kurvice?“ – upitao je crnokosi.

Sanja je ljubeći Maju odsutno kimnula glavom gledajući konobaricu koja je poput udava u grču nogama obuhvatila obrijanog burno svršavajući. Obrijani je osjetio grčenje njezine pičke te više nije mogao izdržati, ispustio je nekoliko nerazumljivih krikova, izvadio kurac iz kojeg su po plavušinu trbuhu i dojkama štrcali mlazovi vruće sperme. Sanja je naglo priskočila, uhvatila obrijanog za nabrekli kurac i u tili čas ga stavila u usta i počela iz njega isisavati ostatke sperme koju je halapljivo gutala. Držala ga je čvrsto za kurac lagano ga milujući i s užitkom lizala njegov glavić iz kojeg je izvlačila zadnje kapi sperme.

„To kurvice. Čim sam te ugledao znao sam da si željna kurca, ali nisam ni slutio da si tako dobra jebačica“ – govorio je crnokosi približavajući se Sanji i konobarici.

Iznenada je desnom rukom zgrabio Sanju za kosu i snažno ju lijevom rukom privukao k sebi čvrsto prigrlivši njezino tijelo uz svoje. Ne ispuštajući njezinu bujnu crnu kosu iz ruke, povukao joj je glavu natrag strastveno je ljubeći gurao ju je prema stolu. Sanja mu je uzvraćala ljubeći ga u usta, lijevom rukom je obgrlila njegova leđa, a desnom je rukom tražila njegov kurac čiju je erekciju osjećala na svom trbuhu. Kad ga je uhvatila, osjetila je njegovu tvrdoću i toplinu, naglo se spustila na koljena, lijevom je rukom zabacila kosu na stranu, a desnom rukom je čvrsto držala kurac koji je u tili čas završio u njezinim ustima.

„To kurvice, to mi radi, puši mi ga, to, to mi radi, prava si“- tepao joj je crnokosi.

Na koljena se je naglo spustila i Maja, uhvatila je crnokosog mladića za bedro gurajući Sanju u stranu ližući njegova jaja i korijen kurca nastojeći joj ga preoteti. Sanja se nije dala zbuniti već je ljubomorno čuvajući uvukla skoro cijeli kurac duboko u grlo istodobno ramenom odgurnuvši plavokosu u stranu. Konobarica Maja je na to ljutito prosiktala:

„Što je? Ne daš mi ga kurvo sebična, ne daš je li? A mogla si progutati svu spermu mojeg jebača?“- zgrabila je Sanju za bujnu kosu i povukla ju k sebi i unatrag. Sanja je bolno kriknula, ispustila je kurac crnokosog uhvativši konobaricu za zapešća ruku da smanji bol od povlačenja kose. Maja ju nije puštala, već ju je vukla prema sredini krčme, što su mladići popratili bučnim navijanjem i uzvicima odobravanja. Sanja se uzaludno koprcala bezuspješno pokušavajući osloboditi se plavokose konobarice čije su je nabrekle dojke udarale po leđima.

Nastavci<< Mokra je momci, jebimo jeMokra Je momci, Jebimo Je III >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx