CUCKOLD: Ne mogu vjerovat da me stariji 26 godina može tako dobro zadovoljiti

Kad se uspravila i zestoko se nabijala mazila se po sisama rukama a ja sam joj ih drzao . Nakon desetak minuta svrsila je zestoko i digla se a meni je skinula kondom . Nisam svrsio a kurac mi je ocito dosao u ono stanje kad odrveni i tesko svrsavam .

Navukla mi je novi kondom i legla je na ledja rasirivsi noge da sam je prekrio svojim tijelom dok sam joj ga ugurao i polako je poceo jebat nabijajuci ga skroz do kraja da je pri svakom ubodu stenjala jako da vjerujem da je muz mogao slusat i vjerujem da ga je drkao u zbunju

Opet je svrsila a nije prekidala jer je osjetila da ja jos ne svrsavam niti mi kurac opada.
Ponovo mi je skinula kondom iako sam rekao da nisam svrsio i stavila mi novi dok sam je ljubio i mazio .
Kleknula je na koljena i nadigla guzu a ja sam se namjestio na nize na plazi da joj ga mogu komodno nabijat. Udarao sam joj kurac drzeci je za bokove i mazeci joj sise .

Pali me jako taj polozaj kojim jako ulazim i mnoge boli kad im ga tako nabijam . Ona je stenjala i uzivala dok sam joj ga nabijao.

Kad je opet svrsila legla je na mene i gladila mi kurac dok smo se ljubili a ja je drzao jednom rukom za kosu potezuci je. A onda sam joj uvukao kaziprst u picu koja je bila skroz mokra i rasirena , onda jos jedan prst a ona je pocela opet uzdisat, uvukao sam i treci prst a to je vec bila debljina kurca.

Stenjala je i izvijala se da sam joj istovremeno uvukao cijeli dlan osim palca sireci prste unutra pice i mazeci grlic maternice a u isto vrijeme desnom rukom sam je stezao za vrat . Dok mi ga je mahnito drkala mazio sam joj picku i stetao grlo . Oboje smo svrsili vristeci zivotinjski i ostali lezat uznojni dok se sperma razmazala po nasim tijelima . Ljubili smo se i mazili zagrljeni kao da se dugo znamo i zajedno disemo u seksualnim zeljama.
Zapalili smo cigarete i pitao sam je da li joj je bilo dobro..

– ” Nisam mogla vjerovat da me neko stariji 26 godina moze tako dobro jebat i da ima tako debeo i tvrd kurac” sa muzem se slabo jebem i on ima mali kurac tako da sam se uzelila dobre jebacine ..

Malo kasnije je dosao i muz i pozdravili smo se jer zure jer im majka cuva malu bebu od godinu dana..bilo mi je jasno zasto je bila tako zeljna seksa..

Rating: 3.9/5. From 28 votes.
Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx
()
x