Jebežljiva Tajnica željna kurca

Dobio sam nedvosmislenu poruku od zapovjednikove tajnice, Jadranke, da tu večer dođem do nje. Ostao sam malo zatečen, ali sam ipak odlučio da odem kod nje. 

Nazvao sam ju na broj mobitela koji mi je dala, pa smo se dogovorili da dođem oko pola sedam kod nje. Jadranka je bila dosta mlađa i od mene i od Ane, ali su se sve cure u zapovjedništvu bile nekako povezane. Ženski lobi, ali dobro je ako ne rade protiv tebe. Bila je pravi komad. Nešto niža od mene, dugih nogu, lijepe oble guze, manjih sisa, ali kao što ću ustanoviti ubrzo, dosta čvrstih. Kratka smeđa kosa i predivne oči, te divne usne stvorene za ljubljenje i za pušenje. 

Znao sam da je bila u vezi sa jednim dečkom iz topništva, ali se to brzo raspalo. Uglavnom, bio sam točan, te sam joj pozvonio na vrata. Otvorila mi je vrata i dočekao me široki osmijeh, te njeno tijelo utegnuto u usku haljinu koja je završavala na polovici butina. Pustila me unutra, a ja sam joj pružio buket cvijeća što je prokomentirala klasikom:

– Oooo.. . kako pažljivo od tebe. Uđi i raskomoti se. -pokazala mi je na dnevni boravak, te upitala- Šta ćeš popiti? 

– Paaa.. . ne znam ako imaš malo vina? 

– Imam. Crno ili bijelo? 

– Može crno -rekao sam i smjestio se na poveći trosjed. 

TV je bio upaljen, neka od brojnih sapunica na njoj, osvrnuo sam se po sobi i vidio da je jako lijepo uređena.

Nakon par minuta je došla i donijela dvije čaše vina, a uz to je na stol stavila i grickalice, pa se smjestila kraj mene na trosjed. 

Počeli smo razgovor, a mene je točno interesiralo šta je njoj rekla Ana, pa mi je, iako nevoljko, rekla da je opisala šta se događalo i kakav sam u seksu. Ja sam ju na trenutak gledao u tišini i vidio kako gricka donju usnicu, a onda tiho rekao:

– Aha.. . i sad bi i ti probala nešto od toga? 

– Da -brzo je zakimala glavom i nasmješila se, pa mi noktima krenula po nozi, te dodala- Naravno ako se ti slažeš? 

– Hmmm -malo sam se uozbiljio kao da razmišljam, a u gaćama mi je kurac već odlučio da ću pojebati Jadranku tu večer- Paaa.. . eto, mogli bi.. .. 

Nisam stigao završiti do kraja, a ona se već bacila na mene i počela me ljubiti. Uzvratio sam joj poljupce i zagrlio ju, te joj počeo milovati leđa. Imala je čvrsto tijelo i bila je jako topla.

Ja sam se skoro ispružio na trosjedu, a ona je bila na meni, pa mi je ruka završila na njenoj guzi i počeo sam ju gladiti, a ona me i dalje ljubila, te je spustila ruku na moje prepone i gladila mi kurac preko hlača. Ja sam zadigao haljinu preko njene guze i sad sam joj milovao guzu preko gaćica, a onda zavukao ruku ispod njih i u razrez imeđu dvije polutke, te joj pomilovao šupčić. Samo se lagano stresla i odigla sa mene, te tiho rekla:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx