Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru -3. Dio

Armin je bio oduševljen sa tako brzim uspjehom na Tinderu. Svakodnevno je pretraživao i komunicirao sa djevojkama. Nekad bi svojom greškom i krivim nastupom završila komunikacija ali neki puta i na njegovu inicijativu.

Proširio je pretragu tako da sad vidi djevojke iz cijelog svijeta i svih godina jer je do sada bio limitiran na područje Frankfurta i 18-30 godina starosti. Iako nije bio od onih koju su se palili na starije zapeo mu je za oko profil Marie tridesetosmogodišnjakinje iz Antwerpena. Profilna slika bila je slika lica bez šminke i sa kosom vezanom u rep. Lijepe crte lica bile su u skladu s njenim godinama. Ipak nešto ga je privuklo pa je otvorio profil. Imala je još 5 slika ali niti jedna cijele figure nego samo lice. To je značio da ne želi ispasti fizički atraktivna. Njeno lijepo lice na šminkom i spuštenom kosom na ostalim slikama moglo se usporediti sa ljepoticama srednjih godina kakve viđamo u južnoameričkim sapunicama. Iako je na profilu pisalo: „Mladi i napaljeni neka mi se ne javljaju!”, Armin je žarko želio stupiti u kontakt s njom. Pet puta je pisao poruku i brisao da bi napokon složio tekst i poslao: -”Dobro večer. Vidio sam što piše na profilu ali ne znam iz kojeg razloga imam jaku želju da Vam se javim tako da sam odlučio ignorirati Vašu zapovijed. Ako Vam zaista smetam, onda ignorirajte moju poruku i oprostite na smetnji.”


Nije se mogao odlijepiti od gledanja njezinih slika a u tom trenutku dobio je poruku.
Marie: -”Imaš sreće što sam danas dobre volje inače bi išao na block.”
Armin: -”Pa onda sam danas vrlo sretan. Hvala Vam na odgovoru.”
Marie: -”Dobro, mlad i zgodan a na Tinderu. Koji je tvoj problem osim što se pališ na starije žene?”
Armin: -”Ma ne. Nije da imam fetiš prema ženama starijima od mene. Nedavno sam se doselio iz Hrvatske pa nemam još nekog društva i prijatelja. Nije mi baš napeto da sam izlazim van pa sam isprobao ovo.”
Marie: -”Okay, mogu shvatiti. I kako ti ide ovdje?”
Armin: -”Iskreno, sa sad se ne mogu požaliti. A vi?”
Marie: -”Ma, činjenica da sam tu već dugo vremena govori da nije dobro, haha. Nego znam da tipkam sa puno grešaka, nikad u potpunosti nisam savladala Englesku gramatiku.”
Armin: -”Pa i nije vam tako loša. Vi ste baš Belgijanka?”
Maria: -”Ne, zapravo sam rođena Francuskinja ali veći dio života sam u Belgiji.”
Armin: -”Naravno, vidi se na licu taj specifični francuski šarm. A što je to vas danas učinilo dobrom voljom a mene sretnikom?”


Dok je čekao odgovor ruke su mu se znojile. Znao je da ovaj razgovor mora proći savršeno. Ne smije biti naporan ali mora djelovati ozbiljno. Mora biti zabavan ali ne smije ispasti glup. Ne smije navoditi na to da ga zanimaju razgovori o seksu. Dobro mu je išlo.


Marie: -”Pozvana sam na razgovor za posao koji već dugo želim, već po reći puta prepravljam CV.”
Armin: -”Eh i ja sam se prilično namučio oko tog nedavno ali vrijedilo je truda. Ispalo je da sam napravio savršeni CV. Točan, pregledan, sve bitne informacije su bile uočljive. Vrijedilo je truda. A za koji posao ste aplicirali, ako smijem pitati.”
Marie: -”Savjetnik u agenciji za zapošljavanje. A kako je izgledao Vaš CV?”
Odmah joj je poslao kopiju svog životopisa.
Marie: -”Da, ovo izgleda baš savršeno, moderno… izgleda da moram sve ispočetka. Još kad bih znala kako to sve napraviti.”
Armin: -”Ako imate pola sata vremena ja ću Vam ga sastaviti, samo ćete mi govoriti podatke koje Vas budem pitao. Kvaka je u tome da im se napiše samo ono što bi bilo bitno za njih.”
Marie: -”Pomoć oko toga bi mi zaista dobro došla. Eto izgleda da smo oboje sretni danas.”
Armin joj je složio CV. Marie mu se je zahvalila i obećala da će mu javiti ishod razgovora.

Nastavci<< Sunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 2. DioSunce Čije Zrake Svijetle Samo U Jednom Smjeru – 4. Dio >>
Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx