Vruća žvaka

Hladan Decembarski dan je stigao, muka me satera kad zazvoni alarm u 6 ujutru, al mora se ustati, otići na posao, zaraditi…

Sredim se da ličim na nešto iole normalno, farmerke, majica, košulja preko.

Na poslu sumorno, sediš i buljiš u onaj kompjuter i gledaš oko ofisa da li će neko uraditi neku glupost ili pak… da li će neka koleginica da se malo utegne, da malo naparim oči, ako ništa. Već neko vreme se viđam sa jednom devojkom, al ne ide najbolje po pitanju seksa. Jednostavno ga nema… Al dobra devojka, pa ajd idemo dalje.

Čujem ja vrata ofisa, kad ulazi ona… Barbara. Crna majica, jak dekolte, ima dobre 4ke od sisa, farmerke, a na nogama crne najlon čarape i patike. Slab sam na najlonke. Već mi se knedla stegla u grlu kad sam je video, reko eto nešto da me osveži. Dobri smo prijatelji, pričamo o svemu… sa nekim tipom je, priča mi kako je dobar lik, ali seksualno ne zadovoljava. Ne znam što, devojka je seksualno nadarena kad mi priča šta je sve radila i kakvu maštu ima. Blago dignut kurac u farmerkama kad sam video da ide ka meni. Diši, umiri ga.

Približavam stolicu stolu, da ne primeti. Kaže: De si bre lepi, šta ima? Jak miris njenog parfema nije pomogao da se smirim. Sa sve “lepi”… uh. Kažem: evo ništa, radno. Baš dosada upekla, poblesavio sam od dana. Kako si ti? Lepo izgledaš danas, outfit on point.

Malo se zarumeni i kaže: awww, slaaatko. Hvala lepi! Dobro sam, nervira me ovaj moj al šta ću… ja ga birala haha. Ajd, vidimo se posle. Odlepršala je do njenog stola i zasela. Kako je otišla, zamišljam svakakve situacije i njeno golo telo u mojim rukama. Parfem po njenom vratu, dok jezikom prelazim preko istog, ruke je nabijaju uz zid i prelazi preko izbačene guze. Jake brazilske guze. Uhvatim sebe kako zamišljam, pa se trgnem jer ako nastavim neću moći sa stolice da ustanem. Sedim tako, pokušavajući da se smirim… Razmišljam da uzmem pauzu, da ga izdrkam u wc-u jer mi nema mira. Dobijem poziv u međuvremenu, moram do banke. Javim se da imam problem i da moram da uzmem dužu pauzu.

Dok se spremam, prilazi mi Barbara, kaže: e ideš negde? Rekoh: ma da, moram do banke nešto… što? Kaže: e pa taman moram do grada da završim nešto, pa ako mogu da ti pravim društvo… tj. Ako me primaš hehe. Naravno, uvek bre! Srce skače na 300.

Krenemo mi, uđemo u kola, pričamo usput o novostima, ona i dalje ima haos sa njenim dečkom… kako priča, meni neverovatno kako možeš sa ovakvom prepičkom da imaš problem. U sebi govorim: da mi je makar pola sata, da odmorimo dušu ti i ja… stignemo mi do banke, sve na brzinu završim i reko ajmo nazad. Kaže: ma imamo još vremena, ajmo na kafu ili pivooo… treba mi malo smirenja, opet sam se iznervirala. Reko ajde, a u sebi govorim: samo da osetim tvoj parfem i gledam malo tvoje noge i ja sam miran. Sednemo mi, prazan skoro kafić, kaže ona dva točena velika. Tu zasednemo, pričamo o vezama, pa se dotaknemo seksa…

Kaže ona: znaš kako, volim da muškarac pokrene stvar, volim da on vodi igru. Ovaj moj nit to radi, pa ja kao krenem nešto, te umoran, te posao… reko neću više da se ponižavam. Uzmi me, izjebi, radi šta god želiš čoveče al makar pošteno nek bude!

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx