Vruća žvaka

Hladan Decembarski dan je stigao, muka me satera kad zazvoni alarm u 6 ujutru, al mora se ustati, otići na posao, zaraditi…

Sredim se da ličim na nešto iole normalno, farmerke, majica, košulja preko.

Na poslu sumorno, sediš i buljiš u onaj kompjuter i gledaš oko ofisa da li će neko uraditi neku glupost ili pak… da li će neka koleginica da se malo utegne, da malo naparim oči, ako ništa. Već neko vreme se viđam sa jednom devojkom, al ne ide najbolje po pitanju seksa. Jednostavno ga nema… Al dobra devojka, pa ajd idemo dalje.

Čujem ja vrata ofisa, kad ulazi ona… Barbara. Crna majica, jak dekolte, ima dobre 4ke od sisa, farmerke, a na nogama crne najlon čarape i patike. Slab sam na najlonke. Već mi se knedla stegla u grlu kad sam je video, reko eto nešto da me osveži. Dobri smo prijatelji, pričamo o svemu… sa nekim tipom je, priča mi kako je dobar lik, ali seksualno ne zadovoljava. Ne znam što, devojka je seksualno nadarena kad mi priča šta je sve radila i kakvu maštu ima. Blago dignut kurac u farmerkama kad sam video da ide ka meni. Diši, umiri ga.

Približavam stolicu stolu, da ne primeti. Kaže: De si bre lepi, šta ima? Jak miris njenog parfema nije pomogao da se smirim. Sa sve “lepi”… uh. Kažem: evo ništa, radno. Baš dosada upekla, poblesavio sam od dana. Kako si ti? Lepo izgledaš danas, outfit on point.

Malo se zarumeni i kaže: awww, slaaatko. Hvala lepi! Dobro sam, nervira me ovaj moj al šta ću… ja ga birala haha. Ajd, vidimo se posle. Odlepršala je do njenog stola i zasela. Kako je otišla, zamišljam svakakve situacije i njeno golo telo u mojim rukama. Parfem po njenom vratu, dok jezikom prelazim preko istog, ruke je nabijaju uz zid i prelazi preko izbačene guze. Jake brazilske guze. Uhvatim sebe kako zamišljam, pa se trgnem jer ako nastavim neću moći sa stolice da ustanem. Sedim tako, pokušavajući da se smirim… Razmišljam da uzmem pauzu, da ga izdrkam u wc-u jer mi nema mira. Dobijem poziv u međuvremenu, moram do banke. Javim se da imam problem i da moram da uzmem dužu pauzu.

Dok se spremam, prilazi mi Barbara, kaže: e ideš negde? Rekoh: ma da, moram do banke nešto… što? Kaže: e pa taman moram do grada da završim nešto, pa ako mogu da ti pravim društvo… tj. Ako me primaš hehe. Naravno, uvek bre! Srce skače na 300.

Krenemo mi, uđemo u kola, pričamo usput o novostima, ona i dalje ima haos sa njenim dečkom… kako priča, meni neverovatno kako možeš sa ovakvom prepičkom da imaš problem. U sebi govorim: da mi je makar pola sata, da odmorimo dušu ti i ja… stignemo mi do banke, sve na brzinu završim i reko ajmo nazad. Kaže: ma imamo još vremena, ajmo na kafu ili pivooo… treba mi malo smirenja, opet sam se iznervirala. Reko ajde, a u sebi govorim: samo da osetim tvoj parfem i gledam malo tvoje noge i ja sam miran. Sednemo mi, prazan skoro kafić, kaže ona dva točena velika. Tu zasednemo, pričamo o vezama, pa se dotaknemo seksa…

Kaže ona: znaš kako, volim da muškarac pokrene stvar, volim da on vodi igru. Ovaj moj nit to radi, pa ja kao krenem nešto, te umoran, te posao… reko neću više da se ponižavam. Uzmi me, izjebi, radi šta god želiš čoveče al makar pošteno nek bude!

Rekoh haha, ma razumem te potpuno… iskreno, čudi me, ti super izgledaš, imaš jake atribute… lepa si, kao prvo. Lepo se oblačiš, imas lepu guzu, grudi… pa čak i noge! Ahaaaaa, znači ti lepi imaš fetiš za nogeee, ok, kaže mi. Pošto smo već na drugom pivu, rekoh lagano: vidiš kako me kapiraš? Da, još najlonku kad vidim..
Poludim!

Kaže: pa dragi moj fetišaru, šta misliš o mojim nogama? Onako kao ekspert, hehe. Srce kuca na 300, diže mi se polagano… rekoh: pa… uh, ovaj… tako sa crnim najlonkama… prelepo. Za stopala ne znam. Zastane. Kaže: a voleo bi da vidiš? Ko iz topa. Ako nudiš, da. Pa kud puklo.

Priđe mi bliže i šapne: ispalo mi je nešto, možeš da mi podigneš s poda? Kako sam se sagao ispod stola, tako je izula patiku i onako vrtela malo stopalo uvijeno u najlon…. mirisalo je tako lepo i tako sam želeo da naslonim jezik. Podignem se: lepo stopalo, moram priznati… kaže: idem do wc-a… a ti navrati za minut da vidiš i drugo. Meni srce još više udara. Reko to je to.

Ulazim u wc, ona zatvara vrata i izuva obe patike. Kaže ajde… pokoni se i počni. Zaronio sam ka njenim nogama, kurac mi je nabubreo i bio je spreman da jebe kao nikad. Lizao sam dno stopala, prelazio preko njenih prstiju, rekla je tiho: nisam očekivala da će mi se ovo svideti… dizao sam jezik ka njenim člancima, mazila je grudi preko majice dok sam joj lizao prstiće. Ljubio preko pantalona njene noge, preko kolena, butina… do njene guze. Uronio sam lice u njenu guzu.

Rekla je: zar ćeš preko pantalona da mi ližeš guzu? Ne kučko moja… ah, tako mi pričaj lepi, rekla je. Podigao sam se, nabio uz nju, osetila je moj tvrdi kurac kako pulsira uz njenu zadnjicu. Jedno po jedno dugme, polako sam spuštao njene pantalone dok su moje usne prelazile preko vrata i leđa… sve do njene guze. Gurnuo sam jezik duboko u guzu, udisao njenu kožu na guzi… stenjala je, takoo, da… to voli tvoja kučka. Prsti desne ruke su prelazili preko njenih čipkastih tanga, osetio sam koliko je mokra njena pička i koliko je željna tvrdog kurca. Kako sam joj lizao guzu, tako je prelazila njenim stopalom po kurcu koji je goreo u pantalonama. Ne mogu više…. daj mi ga.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare