Kumstvo sa Romima 3 i 4 deo

Njegova majka

Kumstvo sa Romima 1 i 2 deo

Noć je bila ista onakva kakvu sam je ostavio kada smo krenuli Suad i ja da gledamo jabačinu moje majke u Cigan mali, sa njegovim ocem, našim kumom. Ista onakva topla i nema letnja noć u kojoj je crni obrazani ciganski kurac punio vaginu moje majke, a nas dvojica kao omadjijani posmatrali to otkrovenje…. Noć je bila ista ali mi nismo, ja nisam.

Suada nas je otkrila. I priznao sam joj da sam sve video i sve saznao. Ležao sam u mom krevetu i sam u sobi. Kuma i njena deca povukli su se u spavaću sobu mojih roditelja. San mi naavno nikako niaj išao na oči. Iako sam nevoljno doživao seksualni vrhunac na prizor seksa moje majke, još uvek u donjem stomaku osećao sam neku napetost, slatku, nepoznatu i jaku. Žežao sam na ledjima, u pidžami na kojoj je bila fleka od mog semena. Iz dubine mraka roditeljske sobe čuo sam neko domundjavanje. Suadov glas, tih i isprekidan i odgovore njegove majke. Bili su udaljeni i sve da i nisu pričali na Romskom, nisam mogao ništa da razaznam.

Nastala je tišina. Pred mojim očima radjale su se slike kojih sam upravo bio svedok. Od straha da će mi majka biti silovana do spoznaje da ona želi seks sa drugima. Da ga je i ranije imala. Gotovo pred mojim nosem, da moj otac to sve zna, toleriše i možda mu se dopada. Ako mislite da mi se majka od svetice pretvorila u kurvu… ne. Te večeri spoznao sam da žene nisu svetice niti kurve, da su jednostavno – žene.

U meni niej bilo niti gadjenja, niti prezira, niti mržnje. Doživeo sam seksualno otkrovenje.

Čuo sam šuštanje laganog ženskog hoda. Kuam suada, prišla je mom krevetu. Sela je u dno mojih nogu. Na sebi imala je srebrnastu svilenu spavaćicu. Jedva je pokrivala njene velike grudi, tanke bretele,činilo se jedva su obuzdavale da joj dve veliek petice ne ispadnu. Spavaćica je bila kratka, preko dupeta tek, i oan se podigla kada je postrance sela na krevet. Video sam joj butine i naznaku njene masivne guze. Mesećina od spolja bacala je senke sa prozora preko njenog tela. Lice joj je bilo lepo kao i uvek.

– “Kumiću moj….večeras si spoznao naj važniju stvar o ženama… nešto što većian muškaraca nikada ne spozna. Vidiš… takve smo ti mi žene. Sve. Neke otvoreno ako tvoja majka, neke tajno, krijući od muževa…..

– “Ne želim da pričam o tome”… rekao sam tiho

– “Ali moramo. Treba da znaš sve. Vidiš….hajde da se presvučeš…. čini mi se da si mokar dole”

Lagano le povukla čaršav kojims am bio pokriven.

Otkrila je veliku fleku na mom mejdunožju.

– “Uh, kako si obilno svršio….” rekla je uz uzdah.

Ćutao sam.

Geldala je u nabreklinu ispod moje pidžame i veliku felku, ozbiljna smirena i skoncentrisana.

– “Kod nas mulsimana običaj je da uek kada se svrši mora da se opere…ne valja da ti svrš ostaje po kurcu”

Polako je povukla rub lastiša moje pidžame.

Nisam se opirao, strastveno sam želeo to.

-”Lep ti je i veliki, kao svi u vašoj porodici” rekla je kada jada joj se ukazao moj kurac koji je blago pulsirao i balio iz rupice na vrhu…

Pogeldala me je u oči, i raspustila iz pundje dugu crnu kosu. Geldala me je sve vreme u oči dok ej obe ruke zabacila iza glave da odreši kosu. Sise su joj se napele i spavaćici i jasno sam video krupen bradavice.

Zamahnula je kosom i glavom kada je razdrešial kosu. Nasmejala se.

– “Ja sam večeras tvoja kao što je tvoja majka večeras kod mog muža”

Nešto sam zaustio da kažem, ali ona je spustila svoje grudi na moje. Osetio sam dve masivne ciganske sise na mojim grudima. Prinela je usne mom uhu. Mirisala je predivno.

– “Suad me je zamolio da legnem sa tobom…tvoj majbolji drug te jako voli i ceni….i ja isto moj kumiću”

Nisam stigao ništa da kažem a ona se ponovo osmehnula, sa sjajem u očima, i spustila i drugu bretelu sa ramena…povukla spavaćicu na dole i iz nje su iskočile dve velike, masivne sise sa velikim crnim krugovima i krupnim bradavicama na sredini.

Suada je uzela moje ruke u svoje, i stavila ih sebi na sise.

– “Oseti ih kumiću, stisni ih ponovo, budi slobodan, one su te dojile kada si bio mali. Pio si moje mleko kada tvoja majka nije imala dovoljno. Sada si veliki, sada si muškaac, završavaš srednju. Sada ćeš a pojebeš kuma Suadu”

– “Ja…” zaustio sam

– “Ne.. ćuti.. Pokazaću ti sve”

Moj kurac se trzao i malio pritisnut njenim stomakom. Suaa me je blago poljubila u usta, a podom se spustila njima do mog kurca. Prvo je lagalo jezikom pokupila sluz sa vrha kurca, a onda povukla kožicu na dole.

– “Više volim neobrezane…nemoj nikom da kažeš hihihi” tiho se nasmejala.

Uzela ga je u šaku i smestila glavić u svoja usta. Bila su pretopla. Vlažna, sluzava i savršena. Počela je lagano da sisa, a jezikom ispod glavića da mi muze kurac. Uvlačila ga le sve dublje i dublje,s koro do pola….

– “Uzmi me rukom za potiljak i odredjuj ritam koji ti odgovara”

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- ... -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Neko69
Neko69
1. veljače 2020. 08:42

Znači priča je extra. Imaš i još nastavaka poslije 6-og dijela? ?