Ženu sam namjestio najboljem prijatelju

Najčešće se družim sa prijateljem Borisom. Išli smo u isti razred a zajedno smo išli i na fakultet. Za razliku od mene on je razveden. Razlog njegovoj rastavi bilo je njegovo stalno “šaranje”, tj. varanje supruge. Inače on je uvijek bio elokventan i spreman za akciju. Pravi zavodnik i šarmer. Ja sam po prirodi miran i povučen tip. U momačkim danima Boris je mijenjao djevojke sto na sat. Mislio sam da će se smiriti kada se oženi ali ništa od toga. Ja sam se oženio tri godine poslije njega a četiri godine kasnije on se razveo.
Kada sam upoznao svoju sdašnju suprugu Snježanu mislio sam da sam dobio na lotu. Naime ona je bila fenomenalan komad. Pa i dan danas je, to nije samo moje mišljenje. Upoznao sam je preko svoje sestrične. Uopće nisam mislio da kod nje imam neke šanse. Nekoliko puta našli smo se moja sestrična, Snježana i ja na kavi. Nosila je minice a imala je, i ima, super dobre noge. Jednom prilikom bili smo u pizeriji. Nakon toga njih dvije odlučile su ići negdje  u neki klub a ja sam morao kući jer sam ujutro radio. Bio sam bez auta pa se Snježana ponudila da me odveze doma svojim autom. Na rastanku, ispred kuće, zahvalio sam joj se i kazao kako ću je zbog ovoga častiti večerom kad god to poželi i u kojem god restoranu poželi. Nasmijala se rekavši kako će zapamtiti ovu ponudu. To me je ohrabrilo.

Od sestrične sam dobio broj njenog mobitela i već sutradan pozvao sam je na kavu poslije radnog vremena ne nadajući se previše kako bi ona taj poziv mogla prihvatiti. No prevario saam se. Prihvatila je moju ponudu i poslije posla otišli smo na kavu. dogovorili smo se i za obećanu večeru. Tako je počela naša veza koja je nakon godinu i pol dana završila brakom.

Nakon nekoliko godina u braku počeo sam sumnjati da me moja Snježana vara. Pretpostavljam da se ta sumnja rodila zato jer je sve češće odlazila u posjet svojoj teti koja je bila bolesna što je bilo istina. Osim toga teta je živjela sama u jednoj maloj kući skroz na drugom kraju grada ili preciznije rečeno to je već bilo izvan grada. Teta nije imala telefon već se za potrebe telefoniranja služila telefonom svoje rođake koja je živjela u kući koja se praktički nalazila u istom dvorištu gdje i kuća Snježanine tete. Osim toga znala je duže ostajati na poslu pravdajući se da radi prekovremeno zbog povećanog opsega posla. Naravno, sada više nije radila u mojem poduzeću jer tamo je bila samo na zamjeni.

Ono što je bilo zanimljivo u čitavoj priči bila je činjenica da ja uopće nisam osjećao ljubomoru. Štoviše, uzbuđivalo me maštanje o tome kako mi netko drugi jebe ženu. No, nikako nisam pronalazio načina da s njom o svemu otvoreno porazgovaram. U međuvremenu sam ostao bez posla jer dio nas je proglašen viškom pa smo uz otpremninu završili na birou za za zapošljavanje. Nekoliko mjeseci kasnije zahvaljujući Borisu uspio sam pronaći novi posao. Tu sam radio u smjenama. Tj. 12 sati dnevna, pa 12 sati slobodan a onda 12 sati noćna pa 48 sati slobodan.

 

Jednog dana bio sam s Borisom na piću i primjetio da ga nešto muči. Predobro sam ga poznavao i znao sam da ga nešto žulja ali ne zna kako bi mi to rekao. Inzistirao sam da mi kaže u čemu je problem a on je uporno odbijao bilo što reći. Napslijetku sam ga podbo pričom kako smo ipak stari i najbolji frendovi i kako me smeta što mi se ne želi otvoriti. Tek tada je nakon kraće pauze duboko uzdahnuo i počeo priču.

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
3 Komentari
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
Tomo3434
Tomo3434
7. svibnja 2020. 04:02

Volim ovakve priće

Nada-Nadja
Nada-Nadja
Guest
28. rujna 2021. 16:23

Odlicna prica,voljela bi nastavak procitati.

Wax
Wax
Guest
29. rujna 2021. 23:38

ta se voli tucat puno

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
3
0
Ostavi svoj komentarx