web hit counter

Mama i sin u incest ljubavi – VI dio

– “Da li misliš da bi mi ga mogao staviti stojećki?”pitala je.

– “Pa naravno da mogu , mogu ti ga nabiti u kojoj god pozi poželiš!”.

– “UHHHHHHH,sigurna sam da možeš, i da hoćeš. i tome se i veselim!”,prela je kao maca,pomerajući nazad kako je njegov kurac išao napred, pritisak na je izvukao uzdah iz nje.Borkove oči su zasijale,kako je počeo širiti mami šupak,gledajući kako se širi i grli mu krurac.Anđa je zadržavala dah kako je osećala da joj se šupak širi, tako da je glavić ušao u nju i da ga je šupak obgrlio.Uzdahnula je meko, i izbacila šupa, su joj visile, a bradavice se ukrućivale.Sin joj je držao telo na mestu, a ona je opustila malo šupak, nasađivala ga pomalo na čvrsti kurac, dahtajući gladno kako joj se šupak sve više punio kurcem.

– “AAAAAAAHHHHHH, jebi ga dušo.”

Borko je držao mamine gole sise dok je polagano ulazio u njeno dupe, a ona je sva drhtala.Anđa je zatvorila oči, od toga svega pička joj se nenormalno vlažila i ispuštala sokove koji su joj curili sa unutrašnje strane bedara. joj je sve više oticao i izlazio iz svoje košuljice pulsirajući pritom.Izbacujući dupe unazad kako joj je sin ulazio u njega je imalo za posledicu da je zaplakala od bola i svrbeo ju je šupak.Puštajući jedan guz, počela je da trlja svoju vlažnu rutavu pičku, manipulirajući klitorisom.Borko je polagano ulazio mami u dupe gledajući kako mu to belo okruglo dupe pomalo guta kurac, dupe koje je i zaboravilo očev kurac.Jaja su mu ponovo bila puna, i to je bila njegova jedina briga.

– “Jebo te mama ala je ovo dobro:”.

– “Naravno da jeste moj! Mamin šupak žudi za tobom,moja mesnata pička žudi za tobom, moja vlažna usta žude za tobom!Jebi me u šupak dušo! O Bože mili, pošteno mi izjebi taj moj šupak!”.

Anđa je raširila noge, nabijajući dupe sama napred nazad na sinov kurac.Noge su joj drhtale, i osećala se sve slabije.Naslonila se na , puštajući i drugi guz kako bi imala bolji oslonac na krevetu.

Zatresla je dupetom a kurac je ulazio u njega.Mrmljala je pričala nešto nerazumljivo, uzdisala je i jecala.Sise su joj se drmusale pod udarcima kurca o njeno telo, a dlan njene ruke leteo je brzo trljajući joj podbule vanjske usmine njene dlakave pičke.

– “Borko srušićeš me, noge mi klecaju!”reče mu mama.

– “Pa popni se na krevet onda,mama.”

Anđa je sišla sa sinovog kurca i pala na krevet  na leđa, šireći noge koliko može i privlačeći kolena na sise.”Jebi me u šupak u ovoj pozi!”

Borko je gledao u majku,videći joj dlakavu pizdurinu otvorenih usmina, unutrašnje usmine su se sjajile u svom rozom sjaju, videlo se da je klitoris dobrano ukrućen, skoro kao maleni kurčić.Ispod njene pičke, njezin šupak mu je namigivao, pulsirajući.Anđa je podvukla ruke pod svoje guzove,šireći ih,potom gledajući molećivo u sina.Vrhovima prstiju dodirnula je šupak, pokazujući mu da uđe u nju, i zatim je sklonila ruke sa guzova, stavila ih na svoje kukove, pa zatim na svoju pičku.Mrsila je prstima guste stidne kovrdžave dlake, osetivši ponovo sinov kurac u svom dupetu, počela je da uvrće guzovima, i rukom da masira klitoris.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Voliš pisati erotske priče?! Želiš biti nagrađen/a?

X
0
Ostavi svoj komentarx