Mlada mamica: Znaš da mi nedostaje onaj tvoj monstrum od kurca

Nakon onog nenadanog seksa sa Tihanom na moj rođendan prošlo je skoro dva tjedna kad sam jedan dan naletio na nju u gradu. Bila je u nekakvom šopingu za klinku koja je bila kod njene mame na čuvanju, pa je sad lutala već razočarana ponudom. 

Prvi dio priče

Ozarila se čim me je skužila, pa smo otišli na kavu i malo pročavrljali o svemu što se desilo u vremenu od našeg kresanja. Vidio sam joj u očima da bi ju opet trebalo dobro izjebati, a i sama je to napomenula:

– Znaš da mi nedostaje onaj tvoj monstrum od kurca? Čim pomislim na njega pička mi je odmah mokra.. . -dok je to govorila noktima mi je išla po koljenu. 

– Šta da? -upitao sam kao da sam iznenađen, a u sebi sam skakao od sreće. 

– Da budalice.. . -rekla je i nasmješila se, a onda dodala mazno- Voljela bih ga danas dobiti u obje rupice ako ti nije problem. 

– Naravno da nije -rekao sam i osjećao kakao mi kurac počinje rasti u gaćama. 

– Hajde onda, idemo -rekla je i ustala, a ja sam otišao platiti kavu i pošao za njom. 

Pošto sam u gradu bio bez auta, a ona sa autom, odvezla nas je van grada i uskoro smo bili iznad grada u šumovitom dijelu, na nekom makadamskom putu koji je koristila samo šumarija i to povremeno. Čim je stala i ugasila auto njene ruke su bile na mom kurcu i trljala mi je kurac preko hlača. Sagnuo sam se prema njoj i poljubio je. Ona mi je uzvratila i uskoro smo se ljubili kao zaljubljeni i nestrpljivi tinejđeri švrljajući rukama jedno po drugome. Gnječio sam joj sise, a ona meni kurac i uskoro smo morali izaći van iz auta jer unutra nije baš bilo mjesta. 

Čim smo izašli Tihana je skinula svoju majicu i grudnjak, te sam odmah navalio na njene sise dok je ona pokušavala otkopčati svoje hlače. Onda sam joj pomogao svući hlače i gaćice, pa je ostala samo u čarapicama i tenisicama, a ja sam skinuo svoju majicu i skinuo hlače i gaće, pa sam i ja ostao u tenisicama. Nagnuo sam ju na poklopac motora i čučnuo iza nje, te joj počeo lizati picu i šupak. Ona je samo zastenjala i primila se za rub poklopca motora i rekla:

– Jebiiii meeeee.. .. 

Odmah sam stao iza nje i namjestio glavić na ulaz u picu, te joj ga odmah gurnuo do kraja. Samo je zastenjala i rekla:

– To.. to.. . jebi mee.. . daj.. . 

Počeo sam ju odmah jebati iz sve snage dok je ona stenjala i cvilila prilikom svakog mog uboda u njenu picu. Nabijao sam ga tako jako da se čulo kako jaja lupaju po njenim nogama. Držao sam ju za bokove i zabijao ga kao klip u motoru, nisam joj dao da dođe do daha, a meni se znoj cijedio niz leđa preko guzice i niz noge. Ona je već dva puta svršila prije nego sam joj ispraznio jaja u pičku. Samo je jauknula kad sam ugurao kurac do kraja i počeo se prazniti u nju. Još par trzaja i istresao sam sve u nju. Izvadio sam kurac iz pičke, te se sagnuo i počeo joj lizati šupak, dok je ona još dahtala na poklopcu motora, pa sam joj najavio sljedeće:

– Draga moja sad ću ti ga zabiti u ovu tvoju predivnu guzu i rasturiti ti šupak -pa sam ga nastavio lizati i ubrzo sam joj gurnuo jedan prst unutra, a ona je počela stenjati od ugode. 

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx