Najbolji sok kojeg sam probala

«Uhhh, jezik ti je bolji od kurca», reče u agoniji.

Čekaj tek da vidis kurac, pomislih. Usta su mi bila puna njenog soka. Bilo je to jedno od najboljih pica koje sam popio. Nisam mogao vise da izdrzim uspravih se i okrenuh je na kolena. Svom zestinom joj nabih u vec razradjenu picu. Počela je da cvili od zadovoljstva. Sve je brze i brze vrtela kukovima.

«Nemoj da svrsis jos molim te».

Trudio sam se da joj ispunim zelju. Stvarno sam se trudio. sto vise vremena provedem u ovoj pici to ce i meni biti duzi osecaj raja. Raja u koji me je direktno odnela njena pica. Ali nisam mogao vise da izdrsim.

«Pri kraju sam», zaurlah.

Jelena se vesto okrenu i uze ponovo moj kurac u usta. Imala je tek toliko vremena da oseti moju vrelu spermu. Svrsavao sam obilno. Progutala je svaku kap.

«Najbolji sok koji sam popila ove godine», reče kada proguta i zadnju kap.

Dvadesetak minuta kasnije sedeli smo u jednom kaficu na Kosutnjaku i zagonetno se smeskali. Kao deca koja su uradila nesto sto nisu smela.

«Uplasila sam se da si slučajno otkrio da sam prava ninfomanka, i bilo mi je krivo, zgog toga. Plasila sam se da se nece raspričati po firmi i naravno otkaza. Sada kada znam da si o.k. mozemo ovo i nastaviti»

Bio sam ponovo u Raju. Skupih snage za pitanje.
« Jedino mi nije bila jasna Milena», nisam bio jasan ni sam sebi. Imao sam super seks i verovano jos super seksa a setio se tamo neke frustrirane babe.

« Ne zameri joj. Znas ona je lezbejka, nije ni čudo pored svog muza. Onakve devojke, a ona nista ne moze da uradi sa njima. Frustrirajuce, zar ne?. Nekiliko puta sam joj dala da me polize, čisto da meni posle ne bude krivo. Da ti kazem da je baba odlična.», nasmeja se.
Vrtilo mi se u glavi.
«Izvini stigla mi pratnja, vidimo se sutra». Jelena ustade od stola i krete ka jednoj mladoj devojci. Poljubila je kratko u usta i sa osmehom pokazala ka meni. Obe su mi uz osmeh uzvratile. Jos mi se vise vrtelo. «Milena lezbejka, odvratno», pomislih. Ko zna koliko bih jos bio u nokdaunu da ne čuh mladi zenski glas pored sebe.
« Izvinite da nemate sto dinara». Bila je to devojka ne vise od 17 godina. Nasmesih joj se. «Imam i vise».
Svet je definitivno poludeo.

Rating: 4.8/5. From 12 votes.
Please wait...

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare