Najbolji sok kojeg sam probala

“Prokleta vrucina”, izustih dok se moj jos dobro stojeci Yugo provlačio kroz saobracaj jednoga avgustovskog podneva. Imao sam jedini smelosti da kolima podjem na posao, bez obzira na katastrofalan saobracaj i na cenu benzina pa sam tako uvek na povratku imao makar po dve tri koleginice koje sam trebao da razvezem kuci. U stvari, vise od vrucine me je nervirala činjenica da su pored prolazile polu gole devojke, ili bolje rečeno devojčice, a ja sam se nalazio na nekoj vrsti nasilnog seksualnog posta.

« Pogledaj ove devojke», kao da je čitala moje misli izusti Milena, koleginica Beogradski koja je zivela u istom kraju kao i ja.

«Da li njihovi roditelji znaju kako se one oblače i sta rade u slobodno vreme posle skole»,

Ta njena izjava mene natera da jos jednom opsujem vrucinu. Milena je imala malo vise od trideset godina, i predstavljala je tip zene koje muskarci nikada ne bi pozeleli. Ne zbog fizičke neprivlačnosti. Spadala je u onu vrstu zena čiji se broj seksulnih odnosa moze izjednačiti sa brojem dece koji ima, ona nije imala ni jedno. Muz joj je bio pravi knjiski moljac i sex ga je zanimao kao i specijalno izdanje Alana Forda u boji. Njena izjava je dobila odobravanje sa zadnjeg sedista.

« Da ,a čula sam da i skoli nisu sjajne. Priča se da puse svojim skolskim drugovima za 100 dinara». Jelena je bila nova u firmi.

Tek sto je zavrsila fakultet. Kratka plava kosa, zategnute male grudi i fantastična guza, kojoj tesko da bi odoleo bilo koji normalni muskarac.
Ove verbalne provokacije vise nisam mogao da izdrzim. Pogledao sam u retrovizor i ugledao Jelenino lice.

« A za koliko bi ti popusila Jelena».

U normalnim sutuacijama nista naravno ne bih rekao. Naravno ne nesto tako.
Jelena me sa zaprepascenjem pogleda u retrovizor. Lice joj je bilo crvenije od tesne majice koju je nosila. Milena dobi neki čudan napad kaslja. Srecom da smo bili blizu pa situacija nije postala jos kompilikovanija.

Sutra ujutru kada sam dosao u firmu vec su me čekali zenski pogledi koji su me odmeravali od glave do pete, u smislu, «znali smo mi kakav je on, sada je samo otkrio pravo lice». Ono malo muskaaca sto ima u firmi je cutalo ali u njihovom polu sakrivenom osmehu sam znao da znaju za incident od juče. Nisam vam rekao jos nesto. Pored toga sto je bila fina i čestita devojka sa svojih 35, Milena je bila i velika alapača. Ko bi rekao. Zbog toga sam i odlučio da je izbegavam jedno 5 godina, i moram da vam priznam da mi je prvih sva sata u potpunosti poslo od ruke. Posle dva sata je naisla i teatralno okrenula glavu u drugu stranu. «Odlično», pomislih, sada sam makar sa te strane miran. Jelenu nisam zeleo da izbegavam, ali i kada bih je video samo bi pogla glavu, pocrvenela u licu i prosla. Nije upalilo ni moje «Zdravo».

Tako je to potrajalo mesec dana. Posle mesec dana, naravno opet posle posla, konačno smo razmenili nekoliko reči.
Čekala je autobus. Pored nje je stajala Milena i nesto joj je uporno pričala. Jelena je samo klimala glavom.Sa kilometar se videlo da joj je dosadno.
Stadoh pored i otvorih vrata. Milena okrete glavu.

« Jelena udji», izgovorih i pogledah je pravo u oči.

Kao hipnotisana, Jelena udje i sede na suvozačevo mesto. Kako smo se udaljavali, jasno se moglo videti zbunjeno Milenino lice u retrovizoru. «Crkni kozo», pomislih.
Pogledah u Jelenu. Bila je crvena u licu, tako da su njena tanka bela bluza koja je skrivala njene čvrste grudi i kratka bela suknja ispod kojih su se nalazile predivne noge, totalno dosle do izrazaja. Osetih kako mi se lagano ali sigurno dize kurac od samog gledanja na njene grudi i njene noge.

«Skreni ovde», reče Jelena iznenada.
«Gde cemo Jelena»?
«Moram da zavrsim nesto na Kosutnjaku, ako nije problem». Konačno se nasmesila.
«Ok», rekoh. Toliko sam joj dugovao. Samo sam se nadao da nece primetiti moj vec poprilično podignuti kurac.

Na način koji me vodila Kosutnjakom stekao sam utisak da ga dobro poznaje. Ubrzo smo se nasli na jednom poprilično skrivenom mestu.

«sta sad», upitah.

Jelena je cutala nekoliko trenutaka a onda joj je ruka krenula ka mom medjunozju. To je bio onaj trenutak, koji je moj kurac čekao da se sasvim digne. Imao sam osecaj da ce eksplodirati u pantalonama. Srecom Jelena je bila spretna sa kaisem i sa slicom tako da je vrlo brzo bio slobodan. Ali samo za trenutak. Uskoro je nestao u Jeleninim ustima. Kada je jezikom presla preko moga kurca kao da me je udarilo sto gromova. Jos nisam ni znao sta mi se desilo, a moja desna ruka se nasla na njenoj pici. Za sav njen rad jezikom, morao sam i ja da uzvratim, bila je vlazna. Kako je moj srednji prst nestao u njenoj pici, tako je ona sve strasnije počela da sisa moj kurac. To je radila kao prava profesionalka. Osecao sam se kao na sedmom nebu. Medjutim, imao sam snage da izgovorim samo glupo dečačko.

«Kako ti to dobro radis». Ovo kao da joj je bio dodatni stimulans.

Samo je promrljala nesto i počela jos strasnije da pusi. Kako je ona strasnije sisala moju karinu tako sam i ja ubacio dva prsta u njenu picu. Bio sam na vrhuncu. U tom trenutku stade. Nisam mogao da verujem. Procvileo sam kao kuče. Otovori vrata i izadje. Srecom otvori zadnja vrata i leze na zadnje sediste.

«Dodji i polizi je».

Nisam čekao dva puta da mi se kaze. Gotovo da sam proleteo kroz sedista, a moj jezik se vec nasao na njenoj pici. Lizao sam je kao zedni pas. Ona se uvijala pod vestim ubodima moga jezika. Počeo sam sve dublje da se probijam u nju.

Stranice: 1 -- 2

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
1 Komentar
Stari
Novi Ocjeni
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
maloKoncentracije
maloKoncentracije
Guest
28. listopada 2020. 20:27

Od kada to Yugo ima zadnja vrata koja uz to mogu i da se otovre?

1
0
Ostavi svoj komentarx
()
x