Našao sam ljubavnicu 20 godina mlađu od sebe

Nedavno sam preko jedne stranice za upoznavanje upoznao Doli. Mladu i jako seksualno nezasitnu curu koja je bila dvadesetak godina mlađa od mene. Da se razumijemo, ja sam u braku, ali mi je jednostavno falilo ono nešto.. u seksualnom smislu. 

Tako smo se mi i upoznali, a sve je počelo kad se javila na moj profil i jednostavno rekla da ju privlače stariji i iskusni muškarci. Sa tog profila smo prešli na mialove, a zatim smo prešli i na poruke. Te poruke su postajale sve provokativnije, te su bile popračene slikama nas i naših dijelova tijela, tj mog kurca i njene pice, te sisa. Sve je to bilo uglavnom na nekom nivou samo dopisivanja dok mi nije poslala video u kojem si gura poveći dildo u svoju picu, te popratni tekst ‘Voljela bih da je to sad tvoja kurčina. ‘

Bio sam iznenađen, a onda sam ju nazvao i na moje iznenađenje javila se:

– Zar zbilja želiš moj kurac u svojoj pici? -bio sam direktan. 

– Da.. sva je mokra i trebalo bi mi ju dobro napuniti -glas joj je bio tako jebozovan da mi se kurac odmah digao. 

– Gdje si ti sada? -mirno sam ju upitao. 

– U stanu.. -znao sam da je tu na faksu, a inače je bila iz Dalmacije, pa sam samo upitao gdje je točno, pa mi je rekla i obećao sam da dolazim za pola sata. 

Na poslu sam rekao da mi je nešto hitno iskrsnulo, a s obzirom da kao odvjetnik imam razne klijente nitko ništa nije pitao.

Nakon dvadesetak minuta lude i nervozne vožnje kroz grad stigao sam do zgrade gdje imala unajmljen stan sa cimericom.

Pozvonio sam na vrata i otvorila mi je ona, obučena u kućni svileni ogrtač ispod kojeg nije imala ništa kako sam uskoro otkrio. Njene bradavice su bile tvrde i napinjale svilu ogrtača, a moj kurac je bio sad vidljivo napet i spreman da pukne.

Povela me u stan, pa smo uskoro sjedili u dnevnom i gledali se kao da ne znamo što bi sad napravili. Onda me upitala da li bih nešto popio, a ja sam pristao, pa je otišla do kuhinje, ali sam ju svejedno vidio dok se saginjala da izvadi bocu soka iz frižidera i lijepo sam vidio njenu obrijanu mladu picu, pa sam odlučio napraviti sam prvi korak.

Čim nam je donijela sok odložio sam čašu i privukao ju k sebi. Njena pica je bila u visini moje glave, pa sam samo odvezao kučni ogrtač i zabio jezik u njeno međunožje. Uzdahnula je i zabila mi nokte u glavu privlačeći me na svoje međunožje. Jezikom sam joj dohvatio klitoris i počeo ga lizati, a ona je lagano raširila noge, pa sam sad i prstima ušao u njenu macu. Uh kako je bila mokra. 

Zatim sam ustao i počeo se skidati, a ona je skinula ogrtač, pa sam sad vidio njene bujne sise, a dok sam skidao košulju ona mi je otkopčavala remen i hlače, te ih povukla niz noge zajedno sa boksericama. Moj kurac je izletio u punoj veličini i širini sa već vlažnim glavićem, a ona ga je primila sa obje ruke i uvukla u svoja usta.

Na moje iznenađenje gutala ga je skoro do kraja, a onda bi se zagrcnula pa bi ga vadila, pa opet ispočetka. Mislio sam da ću svršiti prije vremena, te sam ju odmaknuo od svog kurca i polegao ju na trosjed, raširio joj noge i namjestio kurac na ulaz u njenu picu. Gledali smo se u oči, a ona je tiho rekla:

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
Komentiraj