Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – II dio

Točno u šest sati pokucala sam na vrata direktorove kancelarije. Rekao mi je da uđem. Bio je obučen samo u bokserice. Na stolu su stajali papiri.

Nije mi dovoljno biti tajnica,željela sam više – I dio

– “Tvoje unapređenje, pročitaj.” rekao je.

Kada sam pročitala malo sam se iznenadila. Prekvalificirana sam u direktoricu marketinga.

– “O Bože. A Goga?” upitala sam.

– “Ne brini se nije dobila otkaz. Prebačena je na drugu funkciju”

Bilo mi je malo lakše. Potpisala sam i klekla pred njega “Vaša sam robinja recite što mogu učiniti za vas” rekla sam mu.

Jako ga je palila ta igrica pa zašto mu je ne ispuniti.

– “Kad si već u tom položaju prosudi sama” rekao je.

Izljubila sam mu snažnu nogu i skinula bokserice. Polizala sam mu prvo jaja pa uzela u ruku njegov kurac. Par puta sam ga nategnula a onda ga izlizala po dužini. Jezikom sam palaca po glaviću pa ga strpala u usta. Počeo ga nabijati u moja usta i tresti se. Mislila sam da ću se ugušiti. Čak su mi suze potekle niz lice. Napokon je svršio i moja usta napunio spermom.Dio sam ispljunula a on me ošamario. “Progutaj” rekao je ljuto. Iznenadio me ali sam ga poslušala. Progutala sam i počela plakati. Bilo je to zbilja nastrano. Kurac mu se odmah dignuo kada me je vidio takvu. Podigao me i poljubio. Divno se ljubio da su mi koljena klecala. Okrenuo me i naslonila sam na njega.Objema rukama uhvatio je moje sise i počeo ih mijesiti.Tiho sam uzdisala i milovala mu kosu.Zatim me nagnuo nad stol i koljenom mi raširio noge. Uhvatio me za kosu i potegnuo glavu.Svom silinom nabio ga je u moju pičku. “aaaaaahhh!” prostenjala sam. Kako me snažno nabijao tako je vukao moju kosu.Stenjala sam i jecala.

– “Auuu…uuuhhh…aaaaaaaahhhh….ooooohhh!” On je drhtao i sve snažnije ga nabijao u mene.

– “Ooohhhh….dobra si ti pičkaa….aaaaahhhhh” vikao je.

Dlanom me počeo udarati po guzi.Ja sam sve glasnije jecala a on je na to bio sve napaljeniji. Urlao je kao zvijer i sve snažnije me derao. Krupne kapi znoja curile su niz moje čelo i kapale po stolu.

– “Boli te?” pitao me sav zadihan.

– “Boliii…jaaakooo me boli…” jecala sam kroz suze.

Nije me toliko boljelo ali znam da ga to pali, znam da je izdržljiviji a ja sam uživala u njegovom snažnom jebanju i njegovim divljačkim urlicima.Tko bi rekao da se pretvorio u to onakav ukočen i hladan direktor. Bio je druga osoba. “Plači” naredio mi je i snažno me udario po guzi.

– “Aaajjj” zaurlala sam i počela plakati. Plakala sam i od ugode ali i od ugodne boli. Bila sam mokra kao da sam se okupala. I on se sve više znojio. “Oooohhhh…aahhhh” stenjala sam sve glasnije. Pička mi je toliko otekla, pekla me i bridila da sam mislila da će eksplodirati. Vidjela sam da se sve teže kontrolira i da mu se bliži vrhunac

– “Još malo direktore…mooolim vaaasss!! Ajjjjj….kako je lijepoooo.Nemojte….svršiti!!!!!!!!! Boooliiiii” zavrištala sam.

I nije svršio. Tresao se kao u groznici i znojio kao u sauni. Bio je prelijep. U snažnim trzajima tijela i uz vrisak svršila sam kao luda. Ubrzo mi se i on pridružio. Srušio se na pod a ja sam pala na koljena. Pička mi je još zjapila i bila otvorena. Bila je crvena i natečena.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx