U ordinaciji,vidio sam moju tetku sa pacijentom

Sve se deslio sticajem čudnih okolnosti, jednog aprilskog dana, dok sam eskivirao školu i zatekao se u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu. Roditelji su mi otišli van grada na nedelju dana i ostavili su me tetke i teče, kako mi ne bi palo na pamet da složim neku ludačku žuraju. Osim toga u to vreme sam vrlo često eskivirao školu i to je bio još jedan od razloga što me moji ni po koju cenu ne bi ostavili samog u kući. Branka, moja tetka, nije podnosila laž i bilo kakvo izvrdavanje od škole. Teča i ona nisu imali dece pa me je valjda zbog toga gledala kao svoje. To je nije sputavalo da ponekad bude stroža prema meni i od mojih roditelja. Nikada je nisam video da pije ili puši. Psovke nisu postojale u njenom rečniku i uvek je bila dostaojanstvena i smerna. Branka je bila fizioterapeut. Imala je tada trideset i pet godina i izgledala je fenomenalno. Imala je lepe, duge noge, lepu guzu, dugu, ravnu plavu kosu, čiji su uvijeni krajevi dopirali do do njenog struka, koji je bio kao u devojčice. Preko kupnih, plavih očiju, nosila je naočare sa lepim okvirom koje su joj davale strog izgled, što je i bila. Njene grudi su bile posebna priča. Velike, okrugle i kako nije rađala još uvek čvrste.

Tog dana sam, kao što sam rekao, eskivirao školu i ušao sam u njenu ordinaciju koja se nalazila u prizemlju kuće, kako bih uzeo jednu blanko poštedu za fizičko. Trebalo je to mojoj devojci i žurio sam da to obavim kako bi se video sa njom. Taman sam prišao njenom stolu kada sam čuo kako se otvaraju dvorišna vrata. Kroz prozor sam ugledao Branku kako svojim dugim koracima žurno grabi ka ordinaciji. Bio sam iznenađen i prilično uplašen. Iznenadilo me je to što je vidim u to vreme u kući, a uplašilo da me ne zatekne u ordinaciji, počto sam jednom već bio uhvaćen u krađi opravdanja. Tada mi je oprostila uz napomenu da mi tako nešto više nikada ne padne na pamet. Uostalom, bilo je dovoljno da me vidi u vreme kada bi trebalo da sam u školi i da momentalno pobesni. A kada Branka pobesni treba joj se skloniti sa puta. Osvrnuo sam se i primetio uzan, visoki orman koji se nudio kao jedino rešenje u trenutku kada su njene štikle odzvanjale po pločicama kratkog hodnika. U jednom skoku sam uleteo u orman. U njemu nije bilo gotovo ničega. Samo još jedan Brankin beli mantil i neke papuče. Video sam kroz prozor da već ima na sebi onaj iz bolnice i nadao sam se da neće otvarati vrata mog skloništa. U visini očiju tog ormana bile su tri rupe, oko četiri centimetra u prečniku, i iste tri takve pri dnu. Kroz te rupe sam mogao da vidim čitavu ordinaciju i nadao sam se da spolja ne mogu videti mene.
Branka je ušla i sela za sto. Mantil joj je bio potpuno otkopčan i prekrstila je svoje duge noge u crnim čarapama. Podigla je slušalicu i nazvala nekoga, dok sam se ja preznojavao u svom uskom skloništu.

„Dobar dan. Mogu li dobiti Radišu?“, govorila je, „U redu.“ Branka je pogledala na sat na svojoj ruci dok je čekala da se taj Radiša javi. „Zdravo Radiša. Ja sam u ordinaciji i čekam tog tvog golmana.“ Zaćutala je. „Već je na putu. Odlično. Čujemo se Radiša.“

Prekinula je vezu i odšetala do velikog ogledala. Malo je popravila ruž na usnama, otkopčala dva gornja dugmeta na košulji i prsnula parfem po vratu. Zadigla je malo kartku, crnu suknju i prsnula jednom na svoje međunožje. Interfon je zazujao i ona otključa vrata pritiskom na dugme. U ordinaciju je ušao neki visoki baja u trenerci. Branka se okrenula na stolici, maloj, okrugloj, bez naslona i dohvatila sa stola neke papire. Tip je stao između nje i stola za masažu. Branka je ponovo prekrstila noge i gledala u verovatno rezultate pregleda tog tipa. Koliko sam iz Brankinih pitanja i njegovih odgovora shvatio lik je imao problema sa preponama ili tako već nečim. Branka ga je u jednom trenutku upitala kakve bolove oseća na šta je on rekao:

„Imam… Bole me, znate…. Osećam bolove u jajima.“
„Testisima mislite.“, ispravila ga je Branka hladno.
„Da. Baš tako.“
„Skinite se da vidimo to.“

Tip je skinuo trenerku i bokserice i prišao Branki. Ona je malo protljala dlanove i podigla mu mlohavu ali prilično veliku i debelu kurčunu. Počela je drugom rukom da mu ispipava velika jaja. Povemeno bi ih stisnula i upitala boli li ga. Tip je odgovarao sa da, ne ili malo.
„Ovo u stvari i nije vezano za fizioterapiju mnogo.“ , rekla je Branka i nastavila da ga opipava. „Ali mislim da mogu da ustanovim eventualni problem. Koliko često masturbirate?“
Tip se malo zbunio i nije odgovorio iz prve. Posle nekoliko dugih sekundi, kada je Branka podigle pogled očekujući odgovor, nekako je procedio.

„Pa… Ne masturbiram.“
„A seksualni odnosi? Je li ih bilo skoro?“
„Pa ne baš.“, rekao je tip postiđeno.
„Ovde je sve u redu.“ ,rekla je Branka ali nije prekidala sam pipkanjem i gnječenjem njegovih jaja. Video sam kako se tipu polako diže i kako Branka sve više pažnje poklanja njegovoj probuđenoj kurčini. Branka mu je preporučivala drkanje, govoreći mu kako je to dobro i pustila mu jaja. Sad mu je drkala već potpuno uzdignut palamar i govorila mu gledajući ga u oči. Branka je raširila noge i privukla se bliže na stolici, ne puštajući mu kurčinu iz ruke.

„A što se ovih bolova tiče pomoći ću vam odmah.“, rekla je i na moje zaprepašćenje liznula mu kurčinu od korena do glavića i smestila ga u usta. Sisala ga je držeći ga u korenu, dok je tip ubrzano disao i stenjao povremeno. Branka ga je lizala oblizujući ga celog, pa nastavila sa sisanjem. Mljaskala je je i trpala ga do polovine u usta. Osećao sam kako mi se diže i sećam se da sam zavideo tom liku do neba. Tip je uhvatio za kosu na potiljku i gurao joj glavu ka sebi, dok ga je ona sve predanije sisala. Zadigla je suknju do bedara ne ispuštajući mu kurčinu iz usta, što on iskoristi i sjuri joj ga gotovo do grla. Branka se malo zagrcnula, uhvatila ga ponovo u korenu i nastavila da ga obrađuje. U jednom trenutku je prestala, rakopčala košulju i izvadila svoje raskošne sise iz čipkastog grudnjaka. Sam pogled na te krupne bradavice, uokvirene širokim, braon areolima bio je dovoljan a se potpuno izgubim. Kurac u gaćama mi je pulsirao i imao sam utisak da bih svršio samo kada bih ka pipnuo. Tip ju je milovao po sisama dok mu je drkala. Branka je obuhvatila rukom levu sisu i bradavicom mu milovala vrh glavića istovremeno mu drkajući. Nastavila je da mu ga sisa dok je tip gnječio njenu desnu sisu. Branka je sisala sve žešće i sve glasnije mljaskala. Zastenjala je glasno kada ju je tip zgrabio čvrsto za levu sisu i stisnuo je. Sisala mu ga je dok je on stiskao njenu sisu i dahtao. Branka ga je izvadila iz usta i počela da mu ga drka.

Stranice: First -- 1 -- 2 -- 3 -- Next → -- Last

Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare