Prvomajski roštilj, vrući seks sa frendovom ženom usred šume

Prvomajski roštilj, vrući seks sa frendovom ženom usred šume

Proljeće i roštilj, odlična kombinacija, pogotovo nakon duge zime i kišnog početka proljeća, a kad dođe 1 Maj i toplo vrijeme kao da se sve pokrene. U pozitivnom smislu, naravno. Tako smo i ove agodine odlučili napraviti roštilj. U društvu je bilo sedam parova, što sa klincima, što tek novopečenih brakova, ali još bez klinaca, sve u svemu dvadesetak gladnih usta. Uobičajena podjela posla oko nabave logistike, a mene je ovaj put zapala kupovina mesa. 

Moja žena Jadranka i ja smo u braku već šest godina i imamo klinca od isto toliko. Sve je klapalo uredno, redovan sex, solidni poslovi sa dobrim plaćama, a takva je bila i većina ekipe. 

Napokon je došao i taj produženi vikend, pa smo se svi našli već rano ujutro na starom mjestu. Proplanak u šumi sa potokom koji je prolazio uz njega, te sa pristupnom cestom koja je završavala nekih pedesetak metara dalje u šumi gdje su se okretali kamioni šumarije, a tamo su bili i trupci koje su posijekli prošle jeseni i sad su ih malo po malo izvlačili van. Svejedno je tamo bila zavidna količina trupaca. Tamo smo uzeli i drvo za roštilj, jer su i šumari imali zalihe drva za sebe. 

Oko 11 sati je već odjekivala cika djece po šumi, a mi smo polako odustajali od zivkanja i upozoravanja da ne odlaze u šumu, jer kako je Ivica, frend sa faksa, rekao ‘Ako sad ne nauče, kad će? ‘. Svi smo se već dobrano opustili jer smo već dobro navalili na vino i pive, a vatra za roštilj je bila u punom jeku, pa smo čekali da se malo smiri. 

Za to vrijeme smo Petra i ja pripremali meso za roštilj, a usput smo pijuckali svako svoju pivicu. Petra je inače bila moje godište, a na njoj se nije vidjelo da je rodila već dva puta. Ona i njen muž Davor su bili najduže u braku, nekako odmah nakon faksa je Petra rodila, pa su se onda i vjenčali. Jadranka mi je rekla da postoje neke trzavice između nje i Davora u braku, ali nije rekla koje. Inače, bila je komad kakvog je stvarno prava sreća bilo imati uza sebe. Plavuša, sa bujnim grudima, vitke linije osim malog trbuščića, te jedre guze i jakih nogu.

Čavrljali smo o svemu i svačemu, a koji put bi se i dotakli rukama dok smo radili oko mesa. Čak se i par puta očešala o moje rame svojim bujnim sisama, ali nisam tome pridavao nikakvu pažnju. 

Kasnije dok smo jeli i zalivali hranu potocima vina i piva popustile su i neke kočnice, pogotovo one dobrog ukusa i ponašanja. Počela su spuštanja i grube šale kojima smo se častili međusobno, no niko se nije baš našao uvrijeđen time, barem dok Davor nije rekao:

– Sad bi i ženske trebalo staviti na ražnjeve! ! ! -uz muški smijeh vidio sam da je ženskama malo neugodno, a onda je Petra samo rekla. 

– Za neke bi se moglo reći da raspolažu samo sa ražnjičima.. -sad su se cure počele smijati, a neki muški su samo zašutili dok je Davor samo gledao u Petru, a ona mu je mirno odgovorila

– Kad hoćeš nešto reći prvo razmisli o tome što ćeš reći. 

Nakon toga je ustala i otišla, a ja sam gledao za njom. Gledao sam njenu guzu utegnutu u ljubičaste tajice, pa sam osjetio kako mi se kurac diže. Ostao sam sjediti još malo, a onda ustao i uzeo rolu wc papira kao da idem odraditi nešto, pa se izgubio u pravcu onih trupaca uz posprdne komentare da odem čim dalje da ne smrdi previše. Samo sam im pokazao srednji prst i nastavio svojim putem.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx