RADNI VIKEND


Sve je bilo pomno isplanirano do zadnje sitnice. Ona bi se rado „potrošila“, a ja gorim od želje da ju izjebem. Uspijem sve iz organizirat i pravac u vikendicu.

Na cestama jebena gužva a ja bi što prije stigao. Psujem sve po spisku onim babama, dedekima i napirlitanim kokama koje imaju skupe aute a drkaju po cesti. Ova moja mala Zadranka me još jebe sa porukama,a ja sam ljut ko ris zbog stanja na cesti.

Napokon dođem u vikendicu, otvorim si pivo i odahnem od puta koji je duplo duže trajao od predviđenog. Uzmem mobitel i nazovem ju. Kad sam joj rekao da sam krepan-umoran i da za danas odgodimo susret,blago rečeno, podivljala je od bijesa te mi prekinula vezu.

Otvorim si ja još 1,2,3,…piva i „ubijem“ se od alkohola. Probudi me poruka koja dolazi. „jesi li se naspavao i dali se danas vidimo !“.

Onako snen i sa grižnjom savješću odgovaram joj „naravno, iskupit ću se za ono jučer. Čujemo se poslije“.

Ni sam se taj tren nisam mogao sjetit kako ću joj se iskupit ali tad sam se sjetio jedno razgovora s njom od prije par dana. Upalim auto i odem to sredit i dogovorit, a zatim u Zadar. Najavio sam dolazak i neka se spremi.

Pokupih ju na dogovorenom mjestu i pravac natrag. U početku je glumila neku uvrijeđenost ali svakim kilometrom ju je to popuštalo. Skužio sam da je jebeno napaljena jer mi je još u vožnji trljala kurac a glavu pokušavala stavit u moje krilo. Namjerno joj to nisam htio dozvolit već sam to htio ostavit za vikendicu. Sreća što je već bila blizu jer ne znam kako bi ju uspio obuzdat u njenim namjerama pošto je i meni već koncentracija popuštala.

Ulaskom u viksu počeli smo se strastveno ljubit trgajući odjeću jedno sa drugog. Odjeće je bilo po cijeloj viksi a mi smo jedva čekali da se domognemo kreveta. Gnječio sam joj sise a drugom rukom joj grubo stiskao pičku i trljao joj klitić. Samo je duboko uzdisala i trpala mi svoj jezik u usta.

Bacio sam ju na krevet, opkoračio, te ju uhvatio za kosu i naglo joj približio usta kurcu. Spremno ih je otvorila a ja sam joj ga nabio skoro do pola. Samo je izustila mmmmmmmm.

Oslonila se na laktove, a ja sam ju držao za kosu i nabijao joj već skoro cijeli kurac u njena halapljiva usta. Drugom rukom sam joj kružnim pokretima trljao klitić. Ona je izdizala kukove i namještala se bolje na moju ruku. Ovo njezino pušenje i obrada jezikom me je dovodila do ludila. Morao sam hitno to zaustavit.

Izvukao sam joj slinav kurac iz usta i glavu spustio u njeno međunožje. Sisao sam i lizao njen klitić i jezik lagano spuštao na njenu uspaljenu rupicu. Pokušavao ga ugurat što više. Ona je samo dahtala i stenjala. Odvojio sam glavu od njene ne vlažne pičkice, već totalno mokre.

Postavio ju u doggy pozu i navukao ju na kurac. Jebali smo se strasno i žestoko. Svaki moj ulazak u nju bili su popraćeni njenim stenjanjem i uzdasima. I naša tijela su proizvodila one slatke zvukove koji se događaju kada se moj stomak sretne sa njenom slatkom guzom.

Tada sam se naglas nakašljao ali ona to nije uopće primijetila. Na vrata od sobe ušao je jedan moj jako dobar prijatelj. Ja sam ga vidio da stoji nedaleko od mene i rekao mu „dođi,pridruži nam se“.

Please wait...

Imamo još za tebe...

Možda Vam se sviđaju i ove
Subscribe
Notify of
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx