Seks sa šeficom: Mali imaš dobar komad u gaćama

Zaposlio sam se u jednoj firmi,radio nekih par mjeseci kada se pojavila nova ženska osoba. Bila je negdje oko 30 i koju godinu te smo kasnije saznali da će nam to biti nova šefica. Odmah mi je zapela za oko posto ima plavu kosu i doista dobro tijelo,te je jos dosta starija od mene,meni je 19 god.

 

Svakim danom sam je sve vise odmjeravao,svaki dan bi na posao dosla u nekim novim hlačama ili uskim tajicama koje bi jako naglasile njenu tako savršenu guzu. Posto radimo u firmi gdje je većina muske populacije,svi su je pomalo škicali. Nije bila u vezi,niti ikad udata,bez djece,pa joj je to pretpostavljam i pasalo,da svima privuče pažnju.Primjetio sam da joj odgovara moje udvaranje,koje je svakim danom bilo sve vise ocito,glas bi mi zadrhtao,a ruke tresle od uzbuđenja kada bi pozitivno reagirala na moje udvaranje.

 

Bilo je dana kada bi me toliko napalila na poslu da bih morao otici drkat na wc.,tako je dobru guzu imala da nisam mogao izdrzati.

Jednoga dana sam došao u drugu smjenu,tada nas ima malo na poslu. Ona me pozvala da odem nešto prenesti sa njom u skladište. Svjesno sam je pustio da hoda ispred mene,gledao sam njenu guzu u uskim sivim tajicama,kako je samo miješala. Kad smo došli u skladište,trebali smo nešto izbrojiti,pravio sam se da brojim i ispod oka gledao u nju. Brojila je te komade sagnuta,guza izbočena u tim tajicama koje su joj tako prijale uz tijelo. Nisam odolio,približio sam joj se s leđa,te zgrabio za to savršeno dupe.

 

Vrisnula je: Šta radiš to??

Nisam prestajao dirati to dupe,kada se okrenula zažvaljio sam je i reko: Ludim za tobom!!

Kurac mi je bio krut kao kamen,uzeo sam njenu ruku i stavio sebi na kurac. Kada je osjetila koliki je,uzbudila se. Odmejravala ga je rukom kroz hlace i rekla: Ajmeeee, koliki ti je??

Zavukao sam ruku ispod tajica,primio za guzove i ljubio je. Ona se opustila i dirala me preko hlaca po kurcu. Spustio sam joj tajice,okrenuo je i ljubio golu guzu u crnim tangama, izgledala je bolje nego sto sam maštao kad bih drkao na nju.

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx