Seks u prirodi sa suprugom najboljeg prijatelja

Dobio sam informaciju da se prodaje jedan teren blizu mene uz samu rijeku, te sam javio Ediju, ali pošto je on bio van zemlje, rekao mi je da javim Silviji, jer je to ionako njena ideja. Di ćeš bolju izliku da ju nazovem.

Kad sam joj rekao zbog čega ju zovem bila je oduševljena, te me je upitala:

– Da li ti odgovara da dođem sutra oko 10 sati?

– Naravno -rekoh- dođi do moje kuće u dolini. Tamo se nađemo.

Jedva sam dočekao jutro. Pošto sam bio na godišnjem, a supruga je otišla raditi, spremio sam se i otišao do vikendice. Došla je sat vremena kasnije. Bila je utegnuta u hlače i majicu, a na nogama je imala gojzerice. Nasmijao sam se vidjevši ju tako. A na njen upitni pogled samo sam rekao:

– Ti si već spremna za poljoprivredu?

– A neeee…za izlet u šumu -rekla je kroz smijeh- a i ti bi se mogao tako obući.

Kimnuo sam glavom, te obukao gojzerice, pa smo sjeli u moj terenac i odvezli se do terena koji se prodavao. Vlasnik nas je tamo već čekao, te sam ih upoznao i ostao čekati kraj auta dok su njih dvoje obilazili teren. Nakon nekih dvadesetak minuta su se rukovali i pozdravili. Ja sam mahnuo vlasniku i pričekao da Silvija uđe u auto. Ostali smo sami i odmah je stavila svoju ruku na moje međunožje i počela mi stiskati kurac preko hlača.

 

– Daj mi pokaži malo okolinu…šumu, da budem konkretna -rekla je tiho.

– U redu -promrmljao sam dok mi je i dalje stiskala kurac.

Vozili smo se nekih petnaestak minuta dok nismo ušli duboko u šumu. Stao sam na jednoj čistini koja je bila okupana suncem. Ugasio sam motor, a ona je izašla iz auta i pozvala me van. Kad sam došao do nje zagrlila me je i poljubila, a ja sam svoje ruke smjestio na njenu napetu stražnjicu i mijesio ju. Ona je samo uzdisala, a u jednom trenu se odmaknula i upitala:

– Imaš li kakvu dekicu u autu?

 

Please wait...
Možda Vam se sviđaju i ove
guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare
0
Ostavi svoj komentarx